Skip to Content

Et Takkebrev Til Min Storesøster

Et Takkebrev Til Min Storesøster

Kære søster,

Der er så mange ting jeg beundrer ved dig og som jeg skal sige dig tak for. Lad mig starte med at sige tak for at være dig.

Du er alt hvad jeg stræber efter at blive. Du er selvsikker, stærk, beslutsom, kærlig, rar og gavmild.

Du har ikke noget dårligt i dig og du gør aldrig noget der kompromitterer dit rare hjerte og blide sjæl.

Du har altid været den bedste rollemode, og du har modigt banet vejen for mig og sikret at jeg ikke begik den samme fejl to gange.

Jeg er virkelig heldig med at have dig både som søster og som min ven, og jeg kan ærligt sige at jeg har lært så meget af dig. Jeg er heldig at jeg har dig og jeg håber aldrig at du ændrer dig.

Tak for altid at have tid til mig. Jeg sætter virkelig pris på hvordan du aldrig får mig til at føle mig som en byrde.

Når jeg har brug for at snakke så er du der.

Gennem alle hjertesorger, hver tåre og angst for ikke at være god nok, så var du der til at tørre mine tårer væk og sikre dig at jeg kendte mit værd.

Tak for at finde dig i min stædighed. Jeg ved at jeg ikke altid er nem at være sammen med og at jeg kan snakke ørene af dig, men du hader mig aldrig for det.

Du ved hvordan jeg er inderst inde, så du ved at jeg ikke har intentioner om at være uforskammet eller ond, og du bærer aldrig nag.

Tak fordi du altid får mig til at føle mig velkommen.

Da vi voksede op, ved jeg godt at det ikke var det fedeste at tage din lillesøster med overalt, og du sikkert ikke lige glad for det hver gang, men jeg sætter virkelig pris på at du tog dig tid til mig, selv når du hellere ville have været sammen med dine venner.

Jeg vil aldrig glemme alle de gange hvor du tog mig med ud at shoppe, med på lange ture sammen med dig og dine venner, og tog mig med på kaffedates. Det fuldendte min dag.

Tak for altid at være min bedste ven. Jeg ved at det lyder som en kliche, men der er virkelig ikke nogen ven som en søster.

Jeg kan bogstavelig talt fortælle dig alt. Jeg kan dele mine inderste og mørkeste usikkerheder, som jeg ikke ville drømme om at fortælle til andre.

Og jeg har det ikke engang underligt med det. Det føles fuldstændig normalt at dele de skøreste dele af mig selv med dig. Tak for det.

Tak for at give mig din skulder at græde ud ved så mange gange. Tak for at smide alt for mig hver gang jeg var i nød, og komme at hjælpe mig. Det gjorde at jeg fik det så meget bedre.

Tak for aldrig at give mig følelsen af at jeg var en byrde for dig. Jeg ved at det kan være for meget nogle gange, men det så du aldrig fordi du gør alt med de bedste intentioner og det beundrer jeg dig virkelig for.

Jeg betragter mig selv som virkelig heldig at jeg fik lov at dele alt i livet med dig.

Vi var ved hinandens side gennem hele livet og jeg kan slet ikke forestille mig at det skulle være anderledes.

Tak for at være min partner på alle de eventyr jeg tog på.

Tak for aldrig at stille spørgsmålstegn ved det, men istedet bare tage med på turen og håbe på det bedste.

Jeg er så glad for at vi kan være så ærlige overfor hinanden uden at føle sig fornærmet. Der er ikke noget jeg ikke kan fortælle dig, og omvendt.

Jeg kan ikke forestille mig at dele det jeg deler med dig med nogen anden. Folk tror sikkert at jeg nogle gange var en freak, men du forstod det altid, og det er det der er vigtigt for mig.

Tak for altid at fortælle mig hvordan det er, og aldrig pakke tingene ing. Hvis mit hår er et rod, vil du være den første til at sige det til mig.

Hvis mit ansigt ser hævet ud, og jeg ligner en zombie, vil du fortælle mig det uden at tøve. Ingen andre var modige nok, men det var du, og det takker jeg Gud for.

Var det ikke for din brutale ærlighed, ved Gud kun hvor jeg ville være i dag.

Tak for at være på den samme bølgelængde som mig! Jeg føler at vi kan kommunikere uden ord, og vi forstår hinanden bedre end nogen andre.

Du kan læse mine tanker, og ved præcis hvornår der er noget der går mig på, uanset hvor meget jeg forsøger at skjule det.

Du fornemmer altid når jeg er nede og kommer og taler med mig om det. Jeg får det så meget bedre, uden at vide at jeg havde brug for det.

Jeg skal slet ikke brug ord sammen med dig, vi ved præcis hvad den anden tænker, bare ved at se på hinanden.

Det er virkelig bekvemt når vi er sammen med en masse andre. Bare et blik og vi ved præcis hvordan den anden har det, og hvad hun gerne vil sige. Hvor skide fedt er det?

Tak for at kende mig bedre end jeg kender mig selv. Tak for altid at vide præcis hvad jeg har brug for, uden at jeg behøver at sige det.

Du ved hvad der gør mig glad, og du ved hvad der gør mig ked af det, og jeg behøver aldrig at sige det højt.

Når jeg er irriteret på nogen, er du den første der ved det, og du siger aldrig noget til nogen.

Det syntes jeg er fantastisk. Jeg sværger at vi er som tvillinger!

Tak for at være min største fan. Du har altid troet på mig, mere end jeg troede på mig selv, og hjalp mig med at se min værdi og mit potentiale når jeg selv ikke så det.

Du opfordrede mig altid til at følge mine drømme og bekræfte mig hvis jeg var i tvivl om noget, og Gud ved at jeg gjorde det!

Tak for at presse mig til at blive en bedre person. Jeg stræber altid efter at gøre det som jeg tænker du ville have gjort, og hvis jeg får følelsen af at du ikke vil anerkende det, vil jeg sikkert ikke gøre det.

Du er mit moralske kompas, og en af de sjælde personer hvis mening er yderst vigtig for mig. Jeg vil ikke svigte dig, så jeg sikrer mig at du altid er stolt over de valg jeg træffer.

Jeg sætter virkelig pris på hvordan du altid lader mig være mig selv. Du forsøger ikke at ændre mig og du opfordrer mig til at være præcis som jeg er.

Hvis andre ikke kan acceptere det, så er det ikke meningen at de skal være i mit liv. Det ser jeg nu. Og jeg lover at jeg aldrig vil ændre mig for nogen.

Jeg vil altid være den undskyldende mig, og dem der ikke kan lide det – ja, det er deres problem.

Jeg har ikke behov for at retfærdiggøre mig selv, og det har jeg lært af dig.

Og til sidst vil jeg takke dig for at få mig til at grine så meget. Der er ingen der forsår min humor lige som dig.

Vi kan bogstavelig talt dø at grin over ting som kun vi to syntes er sjovt! Jeg har grædt så mange gange af at grine af de præcis samme ting, og vi ved præcis hvad den anden syntes er mere end sjovt!

Det er virkelig vigtigt for mig. Jeg elsker at le, og der er ingen der kan få mig til at græde af at grine som dig.

Du er et at de sjoveste mennesker jeg nogensinde har kendt, og den mængde af latter vi har når vi er i det samme rum kan ikke beskrives, og jeg elsker det.

Jeg værdsætter dig virkelig som person, søster, ven, datter og alle andre funktioner du har i dit liv!

Du er noget helt særligt, og jeg er så taknemmelig for dig! Jeg håber at vi får hundredevis af år sammen hvor vi griner af de dummeste ting.

Der er ikke noget der kan gøre mig mere glad.

Kærligst,

Din lillesøster