Skip to Content

En Mand Har Et Problem Med Sin Kones Indhold På Sociale Medier Og Spekulerer På, Om Han Tager Fejl

En Mand Har Et Problem Med Sin Kones Indhold På Sociale Medier Og Spekulerer På, Om Han Tager Fejl

Din mand burde være fuld af forståelse og støtte dine valg, endda opmuntre dig til at forfølge dit drømmejob. Er det rigtigt?

Tja, det afhænger af mange forskellige faktorer. Folk har forskellige præferencer i forhold til deres drømmejob, så nogens drømmejob kan virke upassende for deres SO. Hvis du har brug for et realitetstjek, er Reddit et godt sted at gå hen.

Problemet med »sharent«

En bruger ved navn throwrasutwy delte sin historie og sit perspektiv på AITA subreddit.

»Min kone vil gerne være influencer på TikTok og YouTube. Hun har lavet mor-indhold og indhold om sit daglige liv. Da hun fortalte mig, at det var noget, hun gerne ville, havde jeg ikke noget problem med det, jeg sagde bare, at jeg ikke ville have vores børn (4m, 2f) med i noget af hendes indhold.«

Rimeligt, vil jeg sige, manden bekymrer sig om sine børns sikkerhed og privatliv, og jeg kunne ikke være mere enig. Han gjorde det klart, at hun kunne gøre, hvad hun ville, så længe børnene ikke var en del af hendes indhold.

Manden troede, at den simple advarsel ville løse problemet, men efter et stykke tid tjekkede han hendes kanaler, og til sin store overraskelse fandt han sine børns ansigter i hendes indhold og blev rasende.

»Jeg sagde direkte til hende, at hun skulle fjerne alt sit indhold, og hun sagde, at hun vidste, at jeg ikke ville være enig, men at hun ikke synes, det var noget særligt.«

Han forklarede, hvorfor han ikke kan lide at se børnene på de sociale medier: Den slags synlighed gør dem til et »produkt«, der giver profit, og folk (faktisk hans kone!) begynder at »spille« deres måder at overvinde udfordringerne ved at være forældre på. Han bakker sin mening op med et godt eksempel:

»… hun lagde en video op af, hvordan hun får vores 2-årige ud af et raserianfald, og hvordan hun håndterer det, men hvordan er dit første instinkt til at optage og holde et kamera, mens vores baby græder.«

En trussel om skilsmisse

Da throwrasutwy bad sin kone om at fjerne indholdet, blev hun ked af det og ville ikke opgive sin drøm. Hun kunne ikke bare slette alt det, hun havde arbejdet hårdt på i månedsvis. Manden var en hård skal:

»… hvis du ikke sletter det, vil jeg overveje en skilsmisse.«

Reddit-plakaten fortsatte med at forklare, at han ikke ville have noget imod, hvis hans børn var på Instagram eller Facebook, men videoer er anderledes. De afslører nogle intime aspekter af børnenes liv, som han finder upassende at dele. Men konen ville ikke opgive sin drøm:

»Hun fortalte sine venner og antydede endda på sine sociale medier, at hun har en overkontrollerende og narcissistisk mand, som ikke vil have hende på de sociale medier …«

Hendes venner begyndte at gøre grin med ham, og på et tidspunkt var han ikke sikker på, om han var overkontrollerende eller narcissistisk.

Efter at nogle mennesker havde spurgt om, hvilken type indhold hans kone delte, tilføjede han flere detaljer og forklarede, at de fleste videoer viste hende lege eller fodre børnene, men at der stadig var noget:

»De to typer videoer, jeg har problemer med, er, at hun optager vores børns raserianfald, og at vores 2-årige stadig ikke kan lide tøj, vi prøver at få hende til at gå mere med det, men vores hus kan være varmt, så hun har tit ble på. Jeg bryder mig ikke om videoerne af vores datter i ble.«

Støtte fra fællesskabet

Som du nok kan forestille dig, støttede Reddit-fællesskabet hans reaktion. Nogen skrev:

»NTA – folk, der tjener penge på deres børns elendighed, er AH’erne her, og det virker, som om din kone er mere interesseret i at være en TikTok-berømthed end i at være en omsorgsfuld hustru og mor.

Ingen burde nogensinde sælge deres børn for at få likes og imaginære internetpoint.«

Alle var forargede over den måde, nogle influencere udnytter deres egne børn på, og rådede ham til at få en advokat og beskytte sine børn. Nogle sagde, at hun ikke respekterede hans grænser, og kaldte hans kone respektløs, udnyttende og den, der er narcissistisk.

En anden person delte den ikke så kendte kendsgerning: De fleste af influencer-mødrenes følgere er ikke andre mødre, men kryb, der kan lide at se på børn.

Jeg er helt enig i den offentlige mening på Reddit. Børn er den mest dyrebare skat, og vi skal altid sørge for at beskytte dem. Jeg håber, at de to vil finde fælles fodslag og nå frem til en løsning, der vil tilfredsstille begge parter.

Hvis du er for bekymret for dine egne børns privatliv, skal du sørge for at læse hele tråden.