Skip to Content

Den Grimme Side Ved At Være En Empat

Den Grimme Side Ved At Være En Empat

Empater er en sjælden type af mennesker som er over følsomme, skøre, melodramatiske og mere emotionelle end andre. De har evnen til at føle energien til de mennesker der er omkring dem, og i de fleste tilfælde er disse energier dårlige, og de absorberer dem alle. Så, at være en empat har både gode og dårlige sider. Den gode side er at de er gode til at lytte, og de vil altid gå ekstra langt for at hjælpe andre, men den dårlige side er at de altid sætter andre først, og glemmer sig selv.

De kan dræne al deres positive energi ved at hjælpe andre, som aldrig vil være der for dem når de har brug for det. Når du er en empat tiltrækker du negativ energi, og du ved ikke hvorfor.

Problemet er at folk altid genkender empater, og de udnytter de, mens en empat aldrig vil sige nej hvis de kan hjælpe nogen. De få det dårligt hvis de ved at de kunne have hjulpet en og ikke gjorde det. Folk som dem vil ligge søvnløse over en som aldrig ville gøre det samme for dem, men det er den eneste væremåde de kender.

trist rødhåret kvinde ser uden for vinduet

Så, hvis du genkender dig selv i disse linjer, og hvis du er blevet såret mange gange i løbet af dit liv, er der en chance for at du også er en empat. Og selvom du tilhører denne sjældne type af mennesker bør du ikke betragte dig selv som heldig, for der er også en grim side ved at være en empat.

Du absorberer alle de negative energier omkring dig.

Nogle gange vil du være den elskende som andre vil passe på, og alt hvad du får er folk der har brug for hjælp, men de tilbyder aldrig at hjælpe dig. Og du, som er en naturlig giver, kan ikke bare se på en der har problemer uden at gøre noget, det gør ondt på dig. Og til sidst ender du som den triste sjæl som ikke sidder tilbage med noget.

Verdens problemer er på dine skuldre.

Du kan slet og ret ikke modstå at hjælpe dem ikke er så heldige og som er blevet skadet i livet. Du ved hvordan det er at have rigtig ondt og ikke have nogen som vil trøste dig, så du står altid ved siden af dem som har brug for dig til at helbrede dem. Du tænker ikke engang på dig selv, og dine behov, men i stedet på andre og deres behov, og i de fleste tilfælde føler du skyld når du gør det, men du kan bare ikke lade være.

Du er altid overvældet.

Når du er en empat, tænker du over ting, og du føler dig hele tiden bekymret for de dårlige ting der sker i verden. Du ønsker at hjælpe andre, men kan ikke, og bliver så skuffet. Alle de dårlige og gode tanker bliver blandet i dit hovede, og du vil føle dig udmattet fordi du aldrig vil være i stand til at kontrollere dine tanker.

Du kan ikke blive vildt forelsket i nogen.

Empater bliver forelsket, men de holder altid et stykke af deres hjerte nært fordi de er bange for at blive såret. Så selvom de siger at de er forelsket giver de faktisk ikke deres hjerte helt til deres partner, men beholder noget til sig selv. Du tror at de er egoistiske og hjerteløse fordi de altid er på vagt, men de gør det kun fordi de kender til andet.

Dit hovede er som en krigszone.

trist krøllet kvinde ser ud af vinduet

Der sker så mange ting i dit hovede, og de fleste af dem er negative. Du tænker på dine problemer og de problemer andre har, og du kan ikke føle den fred du virkelig fortjener. Du tænker på mørke og dårlige ting hele tiden og du føler dig fortabt og isoleret. Du føler at folk ikke rigtig forstår dig, og det er svært for dig at fungere normalt i den slags miljø.

Du forsømmer din krop og sind for andres skyld.

Du ender op med at være tabt og desorienteret, og du skal lede efter dit sande jeg igen, men i de fleste tilfælde tager det lang tid. Du forstår ikke at folk ikke vil gøre det samme for dig, og at du bare har et hjerte af guld, men andre tager dig ofte for givet.

Empater har brug for nogen som virkelig kan forstå dem, som kan hjælpe dem og lytte til dem. Først når de ser noget godt i verden omkring dem, vill de være i stand til at sætte sig selv først. Først der vil de afslutte krigen mod de følelser de konfronteres med hver ddag, og de vil endelig kunne finde den fred de fortjener.