Skip to Content

9 Ting Der Sker Når Du Er Single Med Stil

9 Ting Der Sker Når Du Er Single Med Stil

1. Du bliver en selektiv dater

Du går ikke meget på date længere, for du har været på for mange som endte med at føles som en dårlig gyser, og det gider du ikke gå igennem endnu engang. Men når du går på date, foretrækker du at vurdere situationen.

Det er kommer naturligt, siden du har fået nok af skiderikker og giftige fyre for et helt liv.

Du vil meget hellere være hjemme og slappe af med Grey’s Anatomy end at forholde dig til en som bare vil lege med dig.

2. Du er ikke stoppet med at lede, men du stresser ikke over at være single

Du har svært ved at forstå kvinder som er desperate efter at finde den rigtige. Du har lært at jo mere desperat du er, jo længere vil det tage at finde det du vil have.

Du har lært at sætte prise på din alenetid, du har genvundet din tabte selvtillid, og du har lært dig selv at vente på en som vil vise dig hvorfor det ikke har fungeret med andre før ham.

3. Du har lært at være den du selv prioriterer

Før, plejede du at sætte alle andres behov før dine egne. Lad os indrømme det – du var en dørmåtte og du kunne ikke længere holde det ud.

Men du mente ikke det var vejen til et lykkeligt liv, så du begyndte at sætte dig selv først. Nej, du er ikke egoistisk.

Du har blot indset at du skal sætte pris på, forkæle og passe på dig selv. Dem omkring dig lærer af dit eksempel, og de vil behandle dig sådan som du behandler dig selv.

4. Du er blevet beskyttende overfor dine ting

Du er blevet utrolig beskyttende overfor din seng, og du kan lide at bruge al den plads den giver dig. Du er stadig ikke klar til at dele den med nogen.

Du kan lide den plads og tid du har, og du lader ikke hvem som helst forstyrre det. Du har lært at sætte pris på din indre ro, og kræver at få den respekt du fortjener.

5. Du er kommet tættere på dem som betyder alt for dig

Du har altid prioriteret dine venner og familie, men du har mere tid til dem efter at du er blevet single. Jeres kærlighed er ren og betingelsesløs.

De passer altid på dig og de vil altid være der for dig – for ikke at snakke om at tilbringe tid sammen med dem som giver dig en enorm glæde, og det er præcis hvad du har brug for.

6. Du forkæler dig selv til de forsvinder

Du har lavet din egen single pige bucket list og der noterer du alle de ting du altid har haft lyst til at gøre, men aldrig fik gjort. Du har bestemt dig for at arbejde hårdt, og derefter nyde livet endnu mere.

Du har indset at der ikke er et bedre tidspunkt til at være lykkelig end nu, og du er den rette til jobbet. Så lev, lær, le, rejs, drøm og gør lige hvad du har lyst til med dit liv.

7. Du kender nu forskellen på at være enlig og ensom

Du har været i et forhold som fik dig til at føle dig mere ensom end det at være enlig nogle gange kan gøre. Selvfølgelig er det at være alene ikke altid morsomt, men det er det heller ikke i et forhold.

Du ved trods alt at du ikke vil sove ved siden af en som er forkert. Du har lært at det at være alene ikke er lige så skræmmende som at være ensom.

8. Du har fundet ud af hvordan det er at være single og fantastisk

 

Du skaber din egen lykke. Du gør det du vil, når du vil. Du behøver ikke at tilpasse dine behov til andre.

Du behøver ikke at imødekomme nogen. Du har opdaget at kærlighed til dig selv kan være en af de mest givende følelser som findes.

9. Du har opdaget dig selv

Alenetid er præcist hvad lægen har sagt. Du har lært en ting eller to om dig selv, og det ser ud til at du vil gøre det resten af livet, fordi du er fuld af overraskelser.

Livet har gjort dig stærkere og modigere. Du har lært det lægen har foreskrevet.

Du har lært at stole på din følelse af at være tilfreds og at stole på de røde flag som dukker op på vejen. Alt i alt har du indset at du er fantastisk, både uden på og indeni.