Skip to Content

10 Karakteristika Hos En “Slem Pige” Som Alle Mænd Falder For

10 Karakteristika Hos En “Slem Pige” Som Alle Mænd Falder For

Du behøver ikke nødvendigvis at være en slem pige for at stjæle en mands hjerte. Men lad os indse det, mænd kan lide slemme piger, men de fleste af dem har ikke modet til at gå på date med en.

Men der er et trick til at komme udenom det problem. Slemme piger er uforudsigelige, og er ofte en stor mundfuld. De fleste fyre undgår at date dem, fordi de er ikke den slags piger man tager med hjem til sin mor.

Men, som det allerede er sagt, behøver du ikke at være en slem pige, men du kan have lidt blod fra en slem pige i dig, hvilket vil være mere end nok til at få opmærksomheden fra en du kan lide. Du er ikke en risiko da du inderst inde er god, men med en slem side, hvilket ses ved følgende karakteristika:

1. Du er eventyrlysten

Du har ingen grænser og du er villig til at prøve alt. Du er ikke bange for noget, og du ved at du skal prøve det før du kan dømme det. Siden som din slemme pige får dig til at opleve nye ting.

Det kan mænd godt lide ved kvinder, fordi de fleste mænd er også eventyrlystne. Så vis ham lidt at den slemme pige du gemmer inde i dig selv og få nogle skøre oplevelser med ham. Du vil ikke fortryde det.

2. Du er selvstændig

Fyre er ikke interesseret i en som er afhængig af dem. De vil ikke have at hele forholdet kun hviler på deres skuldre. De vil have en som arbejder med dem, en som er klar til at tage styringen når de har brug for det.

De har brug for en som ved hvordan de får tingene gjort selv. De forguder kvinder der kan klare sig selv. Sådan er slemme piger.

3. Du er selvsikker

Lad os indse det! Selvsikkerhed er sexet! En kvinde kan ganske enkelt ikke bære noget mere sexet end selvsikkerhed. Selv hvis du er den mest elendige kvinde i verden (det er du ikke), vil du tiltrække mænd hvis du er selvsikker.

Det kan ses på lang afstand. Selvsikkerhed tiltrækker mænd. Du ser ikke en slem pige gå ned af gaden med hovedet ned i jorden. Hun går stolt og ved hvordan hun klarer alting. Så selvsikker er hun, og det er du også.

4. Du er slem

Det kan måske overraske dig, men mænd elsker når den kvinde de har planer om at dele livet med er lidt slem. Der er ingen der er interesseret i at have en kedelig kvinde ved deres side.

Alle har brug for lidt spænding. Det kan være at være lidt slem, eller at være rigtig slem offentligt, det afhænger af manden.

Det vigtigste er at i begge er trygge ved niveauet af hvor slemme i er. Men den bedste kvinde er en som opfører sig som en dame men er slem som bare pokker i soveværelset. Han vil ikke kunne modstå dig.

5. Du er forførende

De fleste mænd kan lide at tage initiativet, specielt i soveværelset, men det bliver kedeligt efter noget tid. Nogle gange vil de være dem der ikke behøver at gøre noget.

De fleste af deres ultimative fantasier inkluderer en slem pige der tager initiativet og forlanger sex. Det ved du at du kan gøre, ikke?

6. Du er frygtløs

Du er ikke bange for noget, og prøver alt. En modig kvinde er et hot kvinde.

Men du skal vide at disse kvinder ikke er bange for at tage initiativet og ved hvordan de klarer sig selv. Der er ikke en situation de ikke er klar til at håndtere.

7. Du er realistisk

Du går ikke rundt på en sky. Når du ser noget, siger du det. Du gemmer dig ikke bag busken for at undgå at såre en persons følelser.

Du lever ikke i en boble fordi du ikke er bange for at se virkeligheden i øjnene. Selv hvis virkeligheden ikke er sjov, vil du acceptere det og få det bedste ud af det.

8. Du flirter

Du ved præcis hvordan du skal bruge dine styrker for at forføre en mand. Du ved præcis hvad du skal sige til ham og hvordan du tilnærmer dig ham.

Du prøver ikke engang ret hårdt, det kommer helt naturligt for dig. Men, derudover, ved du også hvordan du klæder dig så du ser dræbende godt ud!

Efter du er gået forbi i den forblændende flotte kjole taber mændende underkæben, ligesom i en tegneserie. Du har evnen til at få enhver mands opmærksomhed.

9. Du er hård

Du sidder ikke og venter på at tingene løser sig selv. Du handler og har aldrig medlidenhed med dig selv eller græder over hvad der sker til dig.

Du tager dig sammen og arbejder på at løse situationen. Du har altid løsningen og du klager ikke over hvor hårdt det er at være dig.

10. Du er lige til

Du siger det du har at sige, direkte til personens ansigt. Du bryder dig ikke om mind games fordi der er ikke nogen der fortjener at blive manipuleret med.

Du er transperant, og der er ingen løgne. Hvis der er nogen der ikke kan lide hvordan du tænker, så ved de hvor døren er og er velkomne til at gå hvis de vil.