Skip to Content

Sådan Vil Han Forsøge At Skjule, At Han Er Vild Med Dig, Ifølge Hans Stjernetegn

Sådan Vil Han Forsøge At Skjule, At Han Er Vild Med Dig, Ifølge Hans Stjernetegn

Det er ikke alle mænd, der er tydelige omkring deres følelser, og nogle af dem vil gøre alt for at skjule, at de er forelsket i dig.

Men ikke alle fyre skjuler deres følelser på samme måde, og her er hvordan hvert stjernetegn gør det.

Vædderen

Hvis du leder efter måder at finde ud af, om en Vædder-mand kan lide dig, skal du ikke spørge ham om det – spørg hans venner.

Selv når denne fyr gør sit bedste for at skjule sine følelser foran dig, vil han aldrig være i stand til at gøre det samme foran sine venner.

Hvor meget han end kæmper imod det, vil en Vædder altid have en ukontrollabel trang til at nævne dig hele tiden.

Det er simpelt – han tænker konstant på dig, og han kan ikke lade være med at tale om dig også.

Taurus

Når en Tyr er vild med dig, vil han ignorere dig for at få din opmærksomhed. Når dette stjernetegn forsøger at holde sine følelser for sig selv, vil han undgå enhver form for kontakt med genstanden for sin hengivenhed.

Faktum er, at Tyren kan lide dig, men er bange for at være for åbenlys omkring sine følelser for dig, selv hvis han kigger på dig eller taler til dig.

Han er bange for at blive afvist og er bange for, at du kan latterliggøre hans følelser, så han foretrækker ikke at have nogen kontakt med dig end at blive holdt for nar.

Gemini

Tvillingen er kongen af vennezonen. Hvis han er forelsket i dig, vil han aldrig fortælle dig det direkte.

I stedet vil han sætte dig i en gråzone, hvor han opfører sig som din bedste ven og samtidig sender dig blandede signaler.

Alle omkring ham, inklusive dig, vil antage sandheden, men du kan aldrig være sikker på, om han virkelig kan lide dig, eller om han bare opfører sig for venligt.

Krebs

Krebsen vil ikke have problemer med at tale med dig om andre mennesker i dit liv, når han er vild med dig.

Han vil endda give dig råd om dine potentielle forhold, på trods af at han er vild med dig.

Men det er alt sammen en maske og en Krebsen måde at vise dig, at han ikke kunne være mindre interesseret i dig i romantisk forstand.

Leo

Uanset hvor meget en Løve falder for dig, vil han sjældent tage det første skridt og åbne sit hjerte for dig.

I stedet vil han tålmodigt vente på, at du er den første til at afsløre dine følelser, og så vil han handle på det.

Så hvis du kan lide en Leo mand, men du er bange for, at du vil jage ham væk, hvis du tager det første skridt, så tænk dig om igen og gå efter det.

Jomfruen

Når en Jomfru-mand er forelsket, tror du måske i starten endda, at han hader dig.

Jomfruer er kendt for at være perfektionister, og når de er forelsket i en person, vil de have, at denne person skal være så perfekt som muligt.

Og derfor vil en Jomfru konstant kritisere alt, hvad du gør eller siger.

Nogle gange føler du måske endda, at han fornærmer dig, men faktisk er det bare hans underlige måde at lægge an på dig på.

Libra

En Vægten skjuler sine følelser selv for sig selv. Denne fyr nægter at indrømme over for sig selv, at han er faldet for dig, indtil hans følelser bliver for tydelige.

Vægten kan ikke lide at føle, at de mister kontrollen over sig selv, og de vil sjældent analysere deres følelser og se deres følelser i øjnene. I stedet vil denne fyr løbe væk fra det faktum, at han er vild med dig, før hans følelser begynder at vokse.

Skorpionen

En af de ting Skorpionen nyder mest er at lege med objektet for hans hengivenhed.

Og selvom jagten er interessant for dem, kan det være ret udmattende for den anden side.

Hver gang du føler, at en Skorpion-mand vil fortælle om sine følelser, og hver gang I to kommer tættere på hinanden, vil han løbe væk.

Men før du ved af det, vil han være der for at trække dig ind i sin uendelige cirkel af blandede signaler og tankespil.

Skytten

Når en skytte er forelsket i dig, vil han gøre alt for at gøre dig så jaloux som muligt.

Denne fyr kan endda gå så langt som til at lyve, at han er vild med en anden, bare for at skjule sine sande følelser.

Stenbukken

Stenbukke er forpligtelsesfobier. Selv når denne mand er vild med dig, vil han altid opføre sig som om, at han ikke er klar til noget seriøst, bare fordi han er bange for at give for meget af sig selv til en anden.

Vandmanden

Et af de første tegn på, at en Vandmandsmand er vild med dig, er det faktum, at han taler om jeres potentielle forhold med negative konnotationer.

Han vil bogstaveligt talt give dig en liste af grunde til, hvorfor I to aldrig ville kunne finde sammen.

Men hans sande intentioner er faktisk skjult bag denne negativitet. Sandheden er, at dette er hans måde at sætte spørgsmålstegn ved dine følelser for ham – han vil se, om du vil være uenig med ham, fordi det er præcis det, han håber, der vil ske.

Fiskene

Når en Fisken-mand er forelsket i dig, men forsøger at skjule det, vil han aldrig være åbenlys omkring sine følelser personligt.

I stedet vil han kommentere og synes godt om alle dine billeder og statusopdateringer, og han vil altid være den første til at se din Instagram- eller Snapchat-historie.

Men når I to mødes, vil han ikke vise tegn på hengivenhed, hvilket vil gøre dig forvirret.