Skip to Content

Sådan Vil Din Partner Være I Sengen, Ifølge Hans Stjernetegn

Sådan Vil Din Partner Være I Sengen, Ifølge Hans Stjernetegn

1. Vædderen

En vædder mand er kendt for hans charme og vil binde dig til sengen hver gang du er sammen med ham. Alt hvad der kommer ud af hans mund er så pokkers sexet og ingen kvinde kan modstå at prøve sådan en mand i sengen. Når han elsker med en kvinde som han elsker har han ikke noget i mod at gå ekstra langt for at tilfredsstille hende.

Efter han ved at han har tilfredsstillet hende og hun har nået klimaks, tænder det ham endnu mere, og så kommer han også. Han kan lide rå sex og være dominerende, men det gode er at han altid ved hvad han laver!

2. Tyren

Du ved hvordan fyrene fra action film ser ud? Du kender det forførende smil og betagende udseende som mænd bruger til at score kvinder? Det er sådan en tyr er!

Ingen kvinde kan modstå hans ord og berøring som giver kuldegysninger. Han er klar over det faktum at han er attraktiv, så han bruger det til at være aggresiv overfor kvinder.

Jeg siger ikke at han banker kvinder, men et klask i numsen her og der er helt sikkert ham. Han kan lide opmærksomhed i sengen, så vær sikker på at du giver ham noget dirty talk og booster hans ego, det får ham igang!

3. Tvillingerne

Tvillingerne er kendt for det faktum at de nemt keder sig med de samme ting. Så hvis du vil tænde en fyr i dette stjernetegn skal du prøve nye ting i sengen.

På den anden side hvis du giver ham kontrollen, skal du være forberedt på en masse action og en masse nye bevægelser der får verden til at ryste under dig. Når han er færdig med dig, vil du ikke vide hvor døren er, og beder til Gud at han er lige så træt som dig for to gange på en aften vil være for meget for dig.

4. Krebsen

Dette stjernetegn er mere lidenskabeligt end alle de andre. Med ham tilstede er der ingen knald, kun elskov. Han er ikke typen der kan lide at vise sig med hans seksuelle kompetencer, men vil blot nyde at elske med dig og hviske de sødeste ord du nogensinde har hørt fra en mand.

Forvent en masse kærlighedserklæringer og kys, for det er det der beskriver ham bedst. Han mener at en rigtig mand skal være romantisk både i sengen og offentligt, så de ting vil du aldrig mangle sammen med ham.

5. Løven

En løve mand i sengen er en du bør prøve mindst en gang i livet. Han vil være en omsorgsuld og kærlig elsker hvis det er det du ønsker, men han kan også blive en vildkat hvis du tillader det.

Han vil gøre alt for at tilfredsstille dine behov og han vil ikke have problemer med at gøre det. Han kan lide når en kvinde fortæller ham at han er fantastisk i sengen og at det giver hende alt hvad hun har drømt om. Disse ord kan booste hans ego og få ham til at nå klimaks på kort tid.

6. Jomfruen

Lad dig ikke narre af ham, for en fyr som ham er meget mere en blot en jomfru. Han er sensuel og hans kvindes tilfredsstillese er hans første prioritet. Han kan lide ren sex uden for mange kropsvæsker og han bruger altid beskyttelse.

På den måde viser han hvor meget han respekterer hans partner. Når han er i et langvarigt forhold, vil han stole mere på hans kvinde og eksperimentere mere med sex sammen med hende. På den anden side, i det tidlige stadie af forholdet, vil han holde sig til de mest gængse stillinger og tager ingen chancer.

7. Vægten

Vægten er en som kan lide at være forelsket hele tiden. Men hvad der er mere vigtigt er at han nogle gange forelsker sig mere i ideen om kærlighed, end kærlighed til en. Han er selvsikker og det er han også i sengen.

Han tror han kan opfylde alle kvinders ønsker og at han er den bedste elsker du nogensinde har mødt. Så når du er færdig med dem vil du sikkert ikke være sulten. Du vil drikke al vinen og nå klimaks et par gang. Godt nok til en enkelt aften, ikke?

8. Skorpionen

Dette stjernetegn opfører sig som en fuckboy som ingen kvinder kan modstå. Sådan en mand praler med hans seksuelle kunnen, og fortæller hvor mange kvinder han har forført. Sex med ham vil være den bedste træning du nogensinde vil få.

Han vil vise dig alt han har og du vil helt sikkert blive tilfredsstillet uanset hvor mange gang du går i seng med ham. Hans mellemnatvn er ekstrem og det er sådan han elsker.

9. Skytten

Sådan er mand er en du bliver nød til at prøve i sengen. Han er sex machine som ønsker at prøve alle mulige og umulige sex stillinger. Han er lidenskabelig i alt hvad han gør, også i senge.

Han kan lide at komme med vittigheder, så du kan forvente en masse grinen med ham i sengen. Selv om i har en akavet situation vil han forsøge at gøre den sjov. Han er lige glad med om du har sex med ham efter den første date for mens han er ung handler det kun om sex for ham.

10. Stenbukken

Der er stor forskel på offentlig opførsel og hvordan han opfører sig derhjemme. Han er sød og sjov når han er med andre, men når soveværelsesdøren lukkes bliver han til en sex machine.

Han får altid hvad han vil og er ikke flov over at spørge en pige om at tilfredsstille ham som han har lyst til. Nogle vil kalde ham egoistisk, men han giver alt hvad en pige kan drømme om i sengen.

11. Vandmanden

En mand i født under dette stjernetegn kan ikke lide rutinesex. Han bliver ofte kaldt “humanitæren for stjernetegn” fordi hans partnere kommer altid først i forholdet.

Han kan lide lidenskabelig og rå sex, så du kan forvente en masse quickies og ændring af stillinger når du går ud med ham. Han kan også nogle gange lide at overraske hans partner, så med ham kan du forvente det uforudsigelige.

12. Fiskene

Sex med fiskene vil være befriende, afslappende og hjertevarmende. Han er en mand der vil gøre alt for den kvinde han elsker.

Det dårlige ved ham er at hans sexliv vil svinge med hans humør, så hvis han er i et godt humør vil du sikkert få en fantastisk orgasme og hvis han er trist opfører han sig bare som en søstjerne mens du skal lave al arbejdet.

Men sex er alligevel værd at prøve med ham, så sig aldrig “nej” til denne gamle sjæl fordi han ved hvordan han skal tilfredsstille dig.