Skip to Content

Hvordan Hvert Stjernetegn Opfører Sig Når De Er Forelsket

Hvordan Hvert Stjernetegn Opfører Sig Når De Er Forelsket

Vædderen

Vaedderen

Når en vædder forelsker sig, så ved du det helt sikkert. De er ret ærlige og de tøver ikke med at sige hvad de tænker.

Måske det skyldes deres impulsive personlighed. De vil have alt og de vil have det nu.

På samme måde er de også meget traditionelle. De stævner dig og arrangerer ting. Næsten alt hvad de gør, gør de rigtigt. At forelske sig er en af dem.

De stiller en masse spørgsmål fordi de vil vide alt om dit liv. De vil have alle de oplysninger de kan få for nemmere at kunne vinde dig over.

Tyren

Tyren

De vil offentliggøre det overfor alle de kender. De vil skrige til verden at de elsker dig, så højt de kan.

Hvis du forsøger at tale med dem om fremtiden, så skal du ikke forvente at få nogle svar.

De giver dem ikke til dig, men ikke fordi de er ligeglade, fordi de elsker for meget og ikke vil gå for hurtigt frem og ende med et knust hjerte.

Deres ultimative drøm er at skabe et dejligt og stabilt forhold der holder for evigt, men problemet er at de aldrig vil fortælle det til dig.

Tvillingen

Tvillingen

De bryder sig ikke om at afsløre deres følelser. De er utrolig sociale, men de skjuler deres skrøbelige side, fordi de inderst inde er bange for at blive såret.

Det eneste du ser udefra er den sjove og skøre side af tvillingen, men inderst inde er de hjemsøgt at deres usikkerheder, som udløser deres undertrykte angst.

Normalt er de kendt for at flirte og har en tendens til at være utro, men når de virkelig forpligter sig til den rette, så bliver de en helt anden person – følsom og gavmild.

Og, når de er forelsket, så kan de ikke skjule det. Det står skrevet over hele deres ansigt.

Krebsen

Krebsen

De er omsorgsfulde af natur. De nyder kærlighed, forhold, at være forelsket og stort set alt hvad der har med kærlighed at gøre.

De putter dig og køber dit yndlingsmad for at overraske dig. De vil gøre alt for at gøre dig glad.

Selvom de elsker at være forelsket, så er det ikke så nemt for dem rent faktisk at forelske sig.

De er forsigtige med kærlighed, fordi når de elsker en, så gør de det resten af deres liv.

Løven

Loven

De elsker kontrol i deres liv og når det kommer til deres følelser. De er vant til at være i kontrol, også  i et forhold. Normalt jagter andre dem.

Så når de forelsker sig, så mister de kontrollen over deres følelser og vil have tingene gjort så hurtigt som muligt, for at genvinde kontrollen.

De praler om dig til andre. De taler konstant om hvad du laver, hvordan du ser ud og så videre.

De holder dig aldrig hen fordi de er utrolig ærlige omrking deres følelser for andre.

Normalt når de forelsker sig, så forsvinder den forelskelse ikke så nemt igen. De gør deres bedste for at du er i sikkerhed og beskytter dig mod alt.

Jomfruen

Jomfruen

De overtænker tingene alt for meget. Så når de forelsker sig, så holder de det for dem selv.

De er utrolig bange for at blive såret, så de bygger høje mure omkring sig og forsøger at undgå at få knust deres hjerte.

De ønsker ikke at lade sig styre af deres hjerte, fordi den rationelle side af dem er den side de foretrækker.

De vil forsøge at inkludere logik ind i alting, men når de forelsker sig, så forsvinder logikken pludselig og giver ikke længere mening, og det er derfor de føler sig fortabte.

De viser alle deres kort, men først når de er fuldstændig sikre på at du har det på samme måde som dem. De tager ingen unødige chancer.

Vægten

Vaegten

Når en vægt forelsker sig, så kommer deres uselviske side frem. De er ligeglade med deres egne følelser og lykke, de bekymrer sig om om du er tilfreds i forholdet.

De bader dig i opmærksomhed og bruger deres udstråling og søde ord til at feje benene væk under dig. Når det kommer til romantik så er de de bedste.

De er fantastiske elskere og de oser af seksuel energi. Vær forberedt på at de får dig til at forelske dig i dem. Det er så svært at modstå dem.

Skorpionen

Skorpionen

De er vant til at holde deres følelser for sig selv. De kan ikke lide at vise kærlighed offentlig, fordi de så føler sig skrøbelige.

Men når de forelsker sig i en, så bliver de fuldstændig spillet af banen. De formår endda at undgå dig, bare for at du ikke skal opdage at de elsker dig.

Det gode er at det faktum at de undgår dig, skaber noget mystik omkring dem hvilket gør dem interessante overfor den person de skjuler sig for.

Skytten

Skytten

Når de forelsker sig så bliver de lykkelige og muntre. Mange tror at det bare er skuespil for at gøre dem mere interessante, men det er faktisk sådan de har det.

Når de begynder at stole på dig så lukker de dig helt ind. De viser dig deres intellekt og deres skrøbelige sider. Alle deres kort kommer på bordet.

De er faktisk utrolig ærlige og hvis de kan se at jeres forhold ingen fremtid har, så siger de det lige ud.

Når de elsker dig så bruger de det meste af deres tid sammen med dig, og bader dig i gaver og kærlighed.

Stenbukken

Stenbukken

En stenbuk er meget praktisk i livet generelt og når det kommer til kærlighed.

De kan ikke lide jagten eller at lade som om de er svære at score. Hvis de kan lide dig, så siger de det til dig direkte.

Det kan ske at de holder deres følelser til dem selv, men det er kun fordi de ikke selv er sikre på hvordan de føler. Men når de er sikre, så fortæller de dig et helt sikkert.

De er brutalt realistiske og nogle gange svære at håndtere, men når du først får lukket dem op, så elsker de dig resten af deres liv.

Vandmanden

Vandmanden

De værdsætter deres selvstændighed over alt andet. Så selv når de er forelsket, forsøger de at være “alene” så længe som muligt.

Men siden de er meget fornuftige personer, så ved de at de ikke kan leve resten af livet alene og at de skal lære at stole på andre.

Når de indser det, så er de åben for kærligheden hele vejen, og det er den eneste måde de kender.

Fisken

Fisken

Når de er forelsket så bliver deres liv til et eventyr. Du vil nyde at være den de elsker. De tager dig med i drømmeland og viser dig hvor kreative de er.

De tror på soulmates og hvis de tror de har fundet deres, så ved du det helt sikkert. Du vil aldrig mangle kærlighed og lidenskab, fordi de vil give alt.