Skip to Content

Det, du skal arbejde på i 2023, baseret på dit stjernetegn

Det, du skal arbejde på i 2023, baseret på dit stjernetegn

Vædderen

Vædderen

Husk, hvad du gjorde forkert i 2022. Husk dine fejl, og skriv dem ned. Lav en plakat eller en påmindelse af en slags med denne liste over ting, du aldrig vil gøre igen i dit liv.

Hvis du er nødt til det, skal du skrive de konsekvenser, du har lidt på grund af disse fejl. Husk de smertefulde minder og lang bedring, der vil tage dig tilbage til din sværeste tid. På den måde sikrer du dig, at du ikke gør de samme ting igen i 2023.

Tyren

Tyren

Din største ændring og det, du har brug for at arbejde på i 2023, er at stoppe med at slå dig til ro med mindre end du fortjener. Det er tid for dig at indstille nogle regler og beslutte, hvor dine grænser er. På den måde vil du respektere dig selv – noget du burde have gjort for længe siden.

I 2023 skal du nægte den behandling, du har fået indtil nu. Du ved, at du fortjener så meget bedre end det. Gå derefter og hent det.

Tvillingen

Tvillingen

Der er to sider til dig, som fusionerer meget: den gode og den dårlige. Vi har dem alle, men dine smelter sammen lidt oftere.

I stedet for at gå ind i 2023 med bitterhed og negativitet, prøv at fokusere på de positive ting, der er sket med dig i det sidste år, og prøv at påberåbe dem i år 2022. Vær bærer af din egen lykke og beslutte at forblive positiv for som længe du kan.

Krebsen

Krebsen

En meget følelsesladet person som dig skal endelig holde op med at foregive at alt er i orden og holde op med at undertrykke deres følelser. I 2023 er det tid, du står over for den orkan af følelser, du har gemt dybt inde.

At aftappe dine følelser, især når du ved, at du ikke kan kontrollere dem, er kun en måde at forlænge den nervøse sammenbrud, du helt sikkert vil møde efter nogen tid. Ingen kan tage det pres for længe, ​​og du kan heller ikke.

Løven

Løven

Du er en overachiever, du drømmer stort, og du får ting til at ske for dig. Problemerne sker, når drømme bliver for store til at drømme. Derefter står du over for fiasko, og det er et velkendt faktum, at ingen Leo kan udholde fiasko. Du ved mange ting, men at miste er ikke en af ​​dem.

I denne ånd skal du arbejde på dine drømme og ønsker i år. Du kan oprette mindre mål eller drømme mindre drømme og få dem alle til at gå i opfyldelse snarere end at drømme store og mislykkes store.

Jomfruen

Jomfruen

På grund af din konstante overtænkning og din analytiske karakter glemmer du at nyde livet. Det er ked af det, fordi du ikke får en ny chance. Du har kun et liv, og det er nu, så start med at leve det, eller du vil fortryde alt, hvad du har gjort indtil nu.

I dette nye år skal du tænke over dit liv og arbejde med de værdier, der er vigtige for dig. Engagg dig selv mere i at faktisk leve dit liv i stedet for at se det gå forbi.

Vægten

Vægten

En person som dig bekymrer dig konstant for andre. Det er ikke underligt, at du undertiden ender elendigt. I de sidste par år og ikke kun i 2022 har du lagt dig selv sidst. At få alle til at føle sig bedre og tage sig af deres ethvert ønske er ikke godt for dig i det lange løb.

Derfor er du nødt til at arbejde på at sætte dine prioriteringer lige i år. Til en ændring skal du sætte dig først og spørge dig selv, hvad det er, du ønsker. Pas på dig selv, fordi når du er ulykkelig, vil folkene omkring dig også være det.

Skorpionen

Skorpionen

Du kan ikke være venner med alle, du skal forstå det. Årsagen til din elendighed i 2022 var mest at vælge at være omgivet af de forkerte mennesker. Ikke alle ønsker dig alt godt. Der er mange menige mennesker derude, der er jaloux og vil lægge dig ned af en eller anden grund.

Derfor skal du arbejde med at vælge dine venner, hvis du vil være lykkeligere i år. Forstyrr ikke dig selv med dem, der ikke fortjener dig. Det er kun et spørgsmål om tid, før de alligevel vil forråde dig.

 Skytten

 Skytten

Det største problem, du har, er, at du ikke tænker, før du gør noget, hvilket efterlader dig fyldt med anger. Du ønsker, at du kunne have gjort tingene anderledes. Nå, nu har du en chance for at gøre det rigtigt.

Overvej dine fejl og dine beklagelser, og prøv virkelig hårdt for ikke at gøre dem igen i år. Du ønsker ikke, at der skal gå endnu et år med dig, hvor du ønsker, at du havde gjort tingene anderledes.

Stenbukken

Stenbukken

Du er meget succesrig, men desværre tager du dig selv for givet. På en måde handler du som om det er helt rimeligt, at du opnår alle de ting, du har, som det siger sig selv. Der er godt noget, du skal være opmærksom på: Du er meget kapabel, og du har allerede gjort en masse ting for at være stolt af.

Giv dig selv en pause og beløn dig selv, fordi du er vokset, og du er kommet langt. Du har gjort så mange beundringsværdige ting, og du vil gøre flere af dem.

Vandmanden

Vandmanden

Det er svært at se på en intelligent person som dig, kæmper og tænker over, hvad de skal gøre næste. Det er en stor skam at spilde det potentiale, du har ved at tænke over, hvad du skal gøre nu. Dette viste sig at være rigtigt i 2022, men sørg for, at det ikke sker igen.

I 2023 skal du sætte dit fokus på din karriere og beslutte, hvad du vil gøre for at leve. Start derfra; resten skal ikke være så svært at gøre, når tingene bliver rullende.

Fisken

Fisken

Hold dig til en plan. For at du kan gøre det, skal du beslutte, hvad du vil have. Årsagen til, at året bag dig ikke var så succesrig, er, at du ikke havde en nøjagtig plan. Du vidste ikke nøjagtigt, hvad du ville have.

Så i stedet for at ændre planer fra en uge til den næste, skal du holde dig til den ene ting, du ønsker, og ikke give op, før du får det til at gå i opfyldelse. Gå derefter videre til den næste. Det er opskriften på et vellykket 2023.