Skip to Content

Dette Er Grunden Til, At Han Lyver For Dig, Baseret På Hans Stjernetegn

Dette Er Grunden Til, At Han Lyver For Dig, Baseret På Hans Stjernetegn

Vædderen

Dette stjernetegn vil sandsynligvis lyve for dig, fordi han ikke ønsker at diskutere med dig. Han ved, at de ting, han gjorde, ikke er så uskyldige, og at de kunne skade dig. Derfor vælger han den feige handling ved at lyve og tænker, at det er det bedste, han kan gøre. Han er ikke mand nok til at stå bag sine handlinger. En mand som denne vil altid lyve for at beskytte sig selv, så du skal være opmærksom på hans kropssprog for at vide, om han virkelig lyver eller ej.

Tyren

Ligesom i hans forretningsliv vil en Tyren mand ligge i sit privatliv for at få det, han vil. Hvis han vil være sammen med dig, men du ikke kan lide hans personlighed, kommer han med hvide løgne til at begynde med. Når han ser, at du stadig ikke er helt inde i ham, vil han begynde at bruge svære løgne for at komme, hvor han vil være. Så ikke blive overrasket, hvis han fortæller dig en historie, og du finder ud af den virkelige sandhed fra en anden. En mand som denne er i stand til at gøre, hvad det skal til for at nå sine mål. Så hvis jeg var dig, ville jeg være forsigtig med, hvor meget man kunne stole på ham.

Tvillingen 

Er du klar til dobbeltbesvær? For når dette stjernetegn ligger, får de dig til at tro, at det hele ligger i dit hoved. Det er som om du taler med to forskellige mænd, og hver af dem fortæller dig en anden historie. Det er meget svært at vide, hvornår de lyver, men du vil være sikker på, om du er opmærksom på deres krop. Hvis de nervøst begynder at gå rundt i lokalet og fortælle historien igen og igen, er det et tegn på, at de lyver. De vil gøre det, fordi det er lettere at fortælle en løgn end at kæmpe med dig over problemer.

Krebsen

Dette tegn er meget følsomt og følelsesladet, men de ved også, hvordan de lyver godt. I de fleste tilfælde vil de gøre det for at få sig selv til at se godt ud. De fortæller ikke, hvordan der virkelig skete noget, men hvordan de vil have dig til at se det. De vil bruge alle nødvendige midler for at få dig til at tro dem. Græder og hulker er deres yndlingsværktøjer, så regn med det. Når de ser, at du ikke har tillid til dem, vil de begynde at græde, fordi de ved, at de fleste kvinder falder for det. Men da de ikke har en god hukommelse, kan du fange dem, der lyver for dig, hvis de fortæller dig den samme – men lidt ændrede – historie igen.

Løven

Hvis du ikke ved, hvordan du lyver, men du ville elske at lære det, så spørg bare manipuleringslederen, hvordan det gøres. De lyver så godt, at professionelle skuespillere misunder dem. De vil lyve for dig, men ikke fordi de er bange for din reaktion. I stedet vil de gøre det for at lege med dig og med dine følelser. De ved, hvordan man manipulerer og kontrollerer deres partnere meget godt og får dem til at tro, at de er de gale. Så hvis du er i et forhold med kongen af ​​junglen, skal du være meget opmærksom, fordi at lege med dig er bare sjovt for ham, og han har ikke noget imod, om han bryder dit hjerte ved at gøre det.

Jomfruen

Det vigtigste ved en jomfru er, at han har en stor hukommelse. Han kan huske hver eneste detalje i hver kamp, ​​I to havde. Han ved alt, hvad en normal mand ville glemme. Men Jomfru vil gentage alt, hvad du sagde, og alt, hvad han sagde, hvis du beder ham om det. Derfor kan han lyve godt, for hvis du vil lyve, skal du have en god hukommelse. Ellers risikerer du at blive fanget. Den vigtigste grund til, at han ligger i et forhold, er, at han ikke ønsker at skade sin partner for de ting, han gjorde i fortiden. Hvis hans eks smsede ham, og han sagde, at det bare var hans ven, gør han det for at beskytte den, han elsker. Og dette er en løgn, vi vil tilgive ham denne gang, ikke?

Vægten

Vægten vil lyve for dig for at undgå dit skrig og al det drama foran hans venner. Han vil forsøge at berolige dig og derefter forklare, hvad der faktisk skete. Men hans egen status blandt mennesker er det, der er det vigtigste for ham. Han vil lyve og gøre alt hvad der kræves for at ligne et uskyldigt barn foran andre. Han vil lyve og manipulere, mens han er i et forhold, men det hele skyldes, at han elsker sig selv. Det er virkelig svært for ham at sætte andre først, og det kan ses i hans opførsel overfor kvinder. Hvis du er i et forhold til ham, skal du sørge for, at han fortjener dig, før du lader ham sætte en ring på det.

Skorpionen

Når du fanger en Skorpion liggende, forvandles de til en helt ny person. De vil bebrejde dig for alting, og du vil føle dig som om du er den skøre. De er store manipulatorer, og selvom de altid gentagne gange siger, at de ikke kan lide folk, der lyver, lyver de mere end nogen anden. Så før du konkluderer, at du er den skyldige, skal du være opmærksom på Scorpios kropssprog. Hvis han nervøst begynder at hoste, må han lyve. At ikke skabe øjenkontakt kan fortælle dig, at han ikke er åben for alt.

Skytten

Denne mand vil lyve for dig, og mens du ser dig lige i øjnene. De ligger uden nul anger, og de vil føle sig godt til det. Når de lyver, føler de sig magtfulde, fordi de får nogen til at tro, alt det, de sagde, er en kæmpe succes for dem. Når de lyver, gør de det professionelt. De vil slette alle beviser, der kan få dem til at se dårlige ud. Så når du prøver at fortælle dem, at du ved alt, hvad de gjorde for dig, vil de gøre deres bedste for at overbevise dig om, at det ikke var deres skyld. De er ganske vanskelige, og du skal være forsigtig med, hvad du siger foran dem, fordi de kunne bruge det mod dig.

Stenbukken

Dette tegn vil forsøge at lyve for at dække sig selv, men de er ikke helt gode til det. De vil fortælle dig den samme historie om, hvad der skete igen og igen, og hver gang de tilføjer nogle nye detaljer. Sådan vil du fange dem liggende. Deres dårlige side er, at når de lyver, og du finder ud af det, begynder de at være aggressive over for dig. De vil fortælle dig, at du overreagerer, og at der er noget galt med dig. De vil bruge dårligt sprog for at ydmyge dig, og de siger ikke engang, at de synes synd på det bagefter. Så når de bliver gale som denne, er det bedste, du kan gøre, at holde sig væk fra dem, fordi de kunne gøre noget, de vil fortryde senere.

Vandmanden

Når dette tegn ligger, er det skrevet over deres ansigter. De er så dårlige løgnere. De synes, de er gode til det, men deres kropssprog afslører det hele. De lyver ikke, fordi de har brug for det, men fordi de keder sig, og fordi de vil teste dine grænser. Først bruger de hvide løgner i et forhold, men når de først ser det går godt, begynder de at bruge mere alvorlige løgne. De spiller på et komfortkort, og de vil fortælle dig noget, så du kunne tro dem. De er ganske vanskelige, og at være involveret i dem betyder, at man skal være forsigtig hele tiden, fordi man aldrig ved, hvad der er løgn, og hvad er sandheden.

Fisken

Dette tegn ligger, men ikke så vellykket, som de tror. De fleste løgne, de fortæller, er bare hvide løgne, fordi de er bange for at prøve noget mere alvorligt. De er kendt for at være mennesker, der ikke kan lide meget ståhej omkring. De vil bare have deres egen fred, og de kommunikerer kun med ukendte mennesker, når de har brug for det. De har deres egen verden, og de har det godt i den. I kærlighedsforhold beder de bare om kærlighed og respekt, og hvis de ser, at det ikke er muligt med en bestemt person, vil de bare lade alt gå. I tilfælde af at de vil undgå at skade dig, vil de fortælle små løgne, der ikke kan skade nogen.