Skip to Content

Dette Er Grunden Til, At Det Er Så Svært At Vinde Dig, Ifølge Dit Stjernetegn

Dette Er Grunden Til, At Det Er Så Svært At Vinde Dig, Ifølge Dit Stjernetegn

Hvad er det for en egenskab, der får dig til at virke svær at få? Hvorfor tror folk af det modsatte køn, at de ikke har en chance hos dig, og at de ikke kan få dig, uanset hvor meget de prøver?

Svarene på disse spørgsmål er gemt i stjernerne, og vi er her for at fortælle dig præcis, hvorfor det er så svært at vinde dig over, baseret på dit stjernetegn.

Vædderen

Du er en spontan og udadvendt person, som altid er på udkig efter spændende, nye mennesker at møde og nye ting at prøve.

Du er ikke klar til at slå dig ned ved siden af en kedelig partner, som vil få dig til at sætte tempoet ned, fordi du vil tage imod alt, hvad livet giver dig.

Når nogen er vild med dig, har de simpelthen ikke energi til at følge med i dit tempo, selv om de prøver.

Desuden er du ikke tålmodig nok til at vente på, at nogen beslutter sig for dig, eller at de får mod til at tage det første skridt.

Du ved, hvad du vil have, og du er ikke bange for at tage det. Naturligvis vil du have en handlekraftig person ved din side, og alle andre kan glemme alt om nogensinde at få dig.

Tyren

Hvis du tilhører dette tegn, anser folk dig for at være en lukket og reserveret person. Sandheden er, at du er svær at lære at kende, og at du ikke har let ved at åbne dig for nogen.

Du er måske bange for, at denne egenskab ved dig jager alle væk, men sandheden er, at de mennesker, der er dig værd, vil gøre en indsats for at rive dine følelsesmæssige mure ned og gøre sig fortjent til din tillid. Og det er de eneste, der betyder noget.

Tvilling

Du er ikke så svær at vinde over, som det er svært at holde på dig.

Hvis du hører til dette stjernetegn, nyder du at møde nye mennesker, og du kan bedre lide jagten end at være i et forhold.

Når du har udforsket en persons sind, og når hvedebrødsdagene er overstået, mister du ofte interessen for din partner, og du går videre til dit næste mål.

Hvis nogen vil blive hos dig, er de nødt til at udfordre dig hele tiden, og de kan aldrig tillade, at du bliver træt af dem.

Kræft

Krebsen er mester i at tænke for meget. Selvom du er en person, der bærer dit hjerte på ærmet, er sandheden, at du altid er nervøs for, om genstanden for din hengivenhed elsker dig tilbage eller bare leger med dig.

Hvis nogen ønsker at vinde dig, må de derfor anstrenge sig for at bevise, at de ikke vil udnytte dit bløde hjerte.

Men når du først ser, at denne person er den rette for dig, vil du lukke vedkommende helt ind uden at holde dig tilbage.

Løven

Løver anses for at være fulde af sig selv. Selvom det ikke altid er tilfældet, er sandheden, at du ikke vil tillade hvem som helst at se dine svagheder, usikkerheder og sårbare sider.

I det øjeblik du ser, at den anden person er ved at lære dit sande jeg at kende, får du lyst til at løbe væk så hurtigt som muligt, fordi du er bange for, at de vil se dine fejl og dermed jage dem væk.

Men næste gang det sker, så husk, at du også er et menneske, og at ingen forventer, at du skal være perfekt.

Jomfruen

Du er ikke meget for at vise kærlighed. Selv om du elsker nogen dybt, vil du altid have svært ved at vise dem dine sande følelser, hvilket kan få dem til at føle sig uønskede og ikke elsket nok.

Jomfruer er ikke romantiske mennesker, og det får nogle gange deres partner til at føle sig følelsesmæssigt forsømt. Det får selvfølgelig den anden person til at undre sig over, om du virkelig er vild med dem, eller om det er dem, der elsker mere.

Vægten

Hvis du hører til dette stjernetegn, er du mester i vennezonen.

Men sandheden er, at du opfører dig sådan, fordi du gerne vil lære din potentielle partner at kende så meget som muligt, før du involverer dig i et romantisk forhold, og du har brug for lidt tid til at lukke en ny person ind.

Alt dette får dine potentielle romantiske partnere til at føle sig usikre, fordi de aldrig ved, hvor de har dig.

Skorpionen

Når nogen vil vinde dig for sig, må de være tålmodige nok til at afdække hvert lag af din personlighed et efter et. Ved første øjekast ser du ud til at være hård og utilnærmelig, og det skræmmer som regel din potentielle partner væk.

Men sandheden er en helt anden. Når de har bevist over for dig, at de er troværdige, vil du give dem adgang til dybderne af dit væsen, og du vil give dem den kærlighed, de aldrig har oplevet.

Skytten

Skytter flygter fra negativitet og kan lide at være omgivet af mennesker, der sender dem en god vibe og er fulde af positiv energi.

Så snart du ser, at nogen er alt for pessimistiske, har du ikke lyst til at have dem omkring dig. Det betyder, at du aldrig giver plads til giftige mennesker.

Men dem, der kan få dig til at grine når som helst, og som forsøger at se den lyse side af alting, er de eneste, der kan vinde dig over. Du har brug for nogen, der skubber dig fremad i stedet for at trække dig ned.

Stenbukken

Hvis du tilhører dette stjernetegn, er dit privatliv og dit omdømme to af de vigtigste ting for dig. Du har ikke lyst til at være sammen med en, der vil dele hver eneste lille detalje i jeres forhold med resten af verden.

Når en person vil vinde dig for sig, skal vedkommende først og fremmest gøre sig fortjent til din tillid og respekt, og vedkommende skal vise dig, at du ikke bliver flov over at have vedkommende som din anden halvdel.

Desuden er du ikke til moderne dating. Du foragter one-night-stands og NSA-forhold, og det er ikke noget, du vil acceptere, uanset hvor meget du kan lide den anden person.

Vandmanden

Folk, der er født i dette stjernetegn, kan bare ikke binde sig. Selvom du er loyal og ikke tilbøjelig til at være utro, skræmmer tanken om at love dig selv til kun én person resten af livet dig.

Og det er præcis det, der gør dig svær at få. Uanset hvad din partner prøver, føler de altid, at du ikke har givet dem hele dig selv.

Fisken

En Fisk har ikke brug for en romantisk partner for at have det godt med sig selv. Du har det mere end godt med at være single, og du har ikke brug for nogen til at give dit liv mening eller fuldende dig.

I starten tiltrækker din uafhængighed det andet køn, men det faktum, at du er selvforsynende, skræmmer som regel også dem.