Skip to Content

Derfor Vælger Du At Være Single, Ifølge Din Fødselsmåned

Derfor Vælger Du At Være Single, Ifølge Din Fødselsmåned

Januar

Du er utrolig tålmodig. Du tvinger ikke kærligheden. Du er klog nok til at vide at der ikke kommer noget godt ud af at fremtvinge ting. Den rigtige for dig, er lige rundt om hjørnet, og du vil vente på ham med tålmodighed. Du går ikke i byen bare for at møde en. For dig, er det tydeligt at du ikke går glip af noget, og du vil ikke være så desperat efter at gå ud hver aften så du kan møde din soulmate.

På den anden side, så leder du efter en som ikke er afhængig af dig. Uafhængighed er noget du virkelig værdsætter, og det er derfor at det at være single ikke er så stort et problem for dig.

Februar

Du ved at du aldrig kan regne med andre. Du Ved at du kan gøre alting selv så du spilder ikke din tid med at spilde tiden på at være sammen med dem som ikke kan acceptere dig for den du virkelig er. Du nægter at lade som om du er noget som du ikke er, og du er fuldstsændig ligeglad med dem som ikke kan lide dig for den du er.

På den ande side er der ikke mange der kan klare din spontane og oprørske side. Du vil være ligeglad med dem der ikke kan.

Marts

Du har bedre ting at tage dig til end at lede efter et romantisk forhold. Siden du er utrolig medfølelende, forsøger du at bruge hvert minut af dagen postivt, såsom at hjælpe dem der har brug for det.

Du lukker dig selv ind i din egen verden, og du indleder kun et forhold med en som er i stand til at dele dine drømme med dig.

April

Du kan lide at leve livet spontant. Der er ingen planer i dit liv, og det er umuligt for dig at være fastlåst det samme sted. Du kan lide at komme rundt, og gøre ting efter dit instinkt. Du nægter at ændre dig for andres skyld. Så dem der ikke kan forstå at du er en fri sjæl, har ikke din interesse.

Desuden er du en alfa og din tilstedeværelse kan være skræmmende. Det er svært at følge med dig, og der er ikke mange der kan klare din personlighed.

Maj

Du sigter højere end at starte et romantisk forhold. Dine mål er for høje og du vil ofre romantik til fordel for at opnå dem. For nu, føler du ikke det er det perfekte tidspunkt til at gå på dates, og det respekterer du, siden du ikke har lyst til at fremtvinge noget.

Men når du føler tiden er inde, tager du de store kanoner frem. Så vil du lede efter en som du kan slå dig ned sammen med.

Juni

Du har paraderne oppe. Der er en der har såret dig tidligere og du lader ikke nogen komme tæt på dig, fodi du er bange for at det sker igen. Du bygger en kæmpe mur omkring dig selv så du føler dig tryg. Du ved at du har brug for tid til at hele før du kan begynde at date igen.

Når du har samlet dine ødelagte stykker op, vil du begynde at date igen. Forhåbentlig bliver det ikke lige så smertefuldt som tidligere.

Juli

Du er alt for følsom. At give andre endnu en chance er dig. Du vil give alle en chance fordi dit hjerte er så godt, og det er derfor du ender med at blive såret. Folk virker til at tro at de kan udnytte dig. Efter så mange hjertesorger, er du blevet skuffet over kærligheden, og har på en måde givet op, for nu.

Det er svært for dig at stole på andre, men når du finder den unikke person som gør at du føler dig tryg ved at dele dine intime hemmeligheder og følelser, føler du at du har ramt jackpot.

August

Du kan lide at være i rampelyset, og du bryder dig ikke om at dele det med nogen, og specielt ikke med en som bliver jaloux på dig. Du har brug for en som accepterer den side af dig, og leger med. Du værdsætter din frihed og det er også en af grundende til at du foretrækker at være alene lige nu.

Du ved at himlen er din begrænsning og du ønsker ikke at der er nogen der trækker dig ned. Når du finder en der vil flyve med dig, selv når de er bange, så har du fundet den rigtige for dig.

September

Du er så bange for at blive såret. Siden det er fuldstændig normalt i dag, har du besluttet dig for at trække dig fra dating situationen, bare for en sikkerheds skyld, så der ikke er nogen der kan såre dig. På den måde forhindrer du andre i at ødelægge dit hjerte fra starten af.

Nogen vil måske kalde det kræsen, men du ved hvad du vil have, og du vil have en som er klar til at forpligte sig til dig 100%.

Oktober

Du lærte at elske dig selv først fordi du er blevet skuffet så mange gange i livet. Når andre har brug for hjælp, er du den første til at tilbyde det, uanset om det er et klap på skulderen eller en der græder ud ved din skulder. Men når du har brug for hjælp, så er der ingen at finde.

Det er derfor du har lært din lektie og du vil ikke lade nogen udnytte dig. Det kan virke som om at du er bange for at forpligte dig, når det faktisk kun er dig der venter på den rigtige.

November

Ord betyder ikke noget for dig. Den eneste måde du kan stole på nogen, uanset om det er generelt eller med dit hjerte, er det gennem gode handlinger. Den person skal vise dig t de ikke vil såre dit hjerte eller forlade dig. De har virkelig brug for at gøre sig fortjent til din tillid.

Du vil ikke dele dine tanker og følelser med nogen før du er sikker på at de virkelig fortjener det.

December

Du ønsker at opleve og se alt der er at se før du slår dig ned. Du ønsker ikke at gå glip af noget, siden det vil æde dig levende. Du ved at der er alt for meget du skal nå før du slår dig ned, og finder en til at leve en roligt og dejligt liv sammen med.

Du har et stort hjerte, men du er ikke villig til at give det til nogen endnu. Når du føler dig klar, forpligter du dig, og al den kærlighed du har indeni er ikke forgæves.