Skip to Content

Denne Måned Vil Være Din Heldigste Måned I 2023, Ifølge Dit Stjernetegn

Denne Måned Vil Være Din Heldigste Måned I 2023, Ifølge Dit Stjernetegn

Det nye år er en mulighed for en frisk start ligger lige foran dig. Tiden er inde til at starte et nyt kapitel af dit liv, at give slip på alt hvad der holder dig tilbage, og gøre alt i din magt for ikke at spilde dette år.

Men hvilken periode af 2023 vil planeterne stå mest til din fordel? Hvilken måned vil bringe dig mest held?

Vædderen

Vædderen

Heldet venter dig lige fra begyndelsen af det nye år, fordi gode ting vil ske i den første måned af 2023 – januar. Det er den mpned hvor både din karriere og dit kærlighedsliv vil tage et drastisk og positiv vending.

Men det betyder ikke at resten af året bliver mindre heldigt for vædderen. Fortsæt blot og lad januar være din inspiration.

Tyren

Tyren

Modsat vædderen, skal tyren vente helt til december før deres lykkehjul begynder at dreje. Men tro mig, det vil være ventetiden værd, fordi venus vil give dig fantastiske ting i den sidste måned af året.

I december vil alle brikkerne i dit livs puslespil pludselig falde på plads og du vil indse at den svære tid du gennemgik kun var en forberedelse på årets store afslutning.

Tvillingen

Tvillingen

Sommeren er din sæson, fordi august vil uden tvivl være din heldigste måned i 2023. Det er den måned hvor merkur vil give dig alt hvad du har ventet på i den første del af året og den måned hvor alle dine bekymringer forsvinder.

August er måneden hvor du vil glemme alt om negativitet og optimismen tager over

Krebsen

Krebsen

Hvis du hører til dette stjernetegn skal du vente indtil september for at opnå alt hvad du ønsker. Og det er især rigtigt når det kommer til dit kærlighedsliv og dine forhold til andre.

Det vil være den måned hvor du får et kæmpe boost af selvtillid og den måned hvor du endelig får modet til at gøre de ting du har planlagt over længere tid.

Løven

Løven

Februar er den måned hvor mars og uran giver dig den motivation du har brug for, og de vil hjælpe dig med at spille dine kort rigtigt.
Sandheden er at det er den korteste måned i året for dig, men det vil være den mest givende af dem alle.

Jomfruen

Jomfruen

Lige som tvillingen er jomfruen også den som får chancen til at få en lykkelig sommer. August bliver den måned hvor du får den spirituelle styrke som du så desperat har brug for.

Lige pludselig vil du se dit sande selv. Du vil se hvor stærk og rå du virkelig er og der er ikke nogen der kan få dig ned. Du vil indse at du er den eneste der gør dig selv ulykkelig og at dit liv er i dine hænder. Når du begynder at tro på dig selv, vil du være ustoppelig på din vej mod dine mål.

Vægten

Vægten

Hvis du hører under dette stjernetegn, så vil april være din lykkeligste måned i det kommende år. Det er den måned hvor venus og neptun vil gøre alt til din fordel, og den måde hvor lykken finder dig.

I april vil du befinde dig der hvor vejene krydser, fordi du skal træffe nogle vigtige beslutninger som vil påvirke resten af dit år. Men du skal ikke være bange for at træffe de forkerte beslutninger, fordi planterne er der for at vise dig den rigtige vej.

Skorpionen

Skorpionen

Hvad angår 2023 så vil efteråret være din heldige sæson da der ikke vil være andre måneder der kan sammenligenes med oktober.

Det er der merkur og saturn vil skubbe dig fremad og hjælpe dig med at få dine vildeste drømme til at gå i opfyldelse. Det er der alt dit hårde arbejde gennem de sidste 9 måneder endelig vil give resultater, og du vil indse at hvad du har ofret har betalt sig.

Skytten

Skytten

Hvis du hører under dette stjernetegn, vil begyndelsen af 2023 være den lykkeligste periode i det kommende år, og januar vil helt sikkert være din heldigste måned.

Og hvis du tror på at morgenen viser dagen, så har du helt sikkert et fantastisk år forude. Sætningen “nyt år, ny mig” vil virkelig være sand i dit tilfælde fordi alle dine ønsker for det nye år går i opfyldelse.

Stenbukken

Stenbukken

Stenbukkens heldigste måned i 2023 vil være i september, da det vil være der hvor saturn og mars går sammen om at give dig den energi og motivation du har brug for til at opnå fantastiske ting.

Det er den måned hvor du vil være mere end fast besluttet på at opfylde dine planer og mål og den måned hvor du vil opnå alt hvad du har sat dig for.

Vandmanden

Vandmanden

For en vandmand vil den heldigste måned i det kommende år være november. November er der hvor saturn og neptun sende dig den styrke og den selvsikkerhed du har brug for.

Det er den måned hvor du vil forstå vigtigheden af at tro på dig selv, når du indser at der ikke er noget egoistisk ved at fokusere al din energi på andre end dig selv.

Fisken

Fisken

Fisken vil blive reddet i sidste øjeblik i år, fordi december vil være din måned. Det øjeblik hvor du begynder at tro at alt er tabt, vil også være det øjeblik hvor du endelig ser tingene tydeligt og der hvor alle dine problemer på mirakuløs vis bliver løst.

Det vil være den måned hvor du skærer alle dem væk som ikke fortjener en plads i dit liv, og den måned som vil give dig muligheden for et nyt kapitel og en frisk start.