Skip to Content

6 Ting Der Betragtes Som Utroskab, Selv Om De Ikke Er Fysiske

6 Ting Der Betragtes Som Utroskab, Selv Om De Ikke Er Fysiske

Vi ved alle hvad utroskab handler om.

Mangel på respekt fra den person vi elsker mest, og det får os til at glemme alle de gode ting vi havde med dem, blot fordi at vi på ingen måde kan stole på dem igen.

Efter min mening så er utroskab også mangel på respekt overfor dig selv, mig og vores forhold, så der er ingen måde at se positivt på det.

I dag, med alle disse nye måder at kommunikere med andre på og være så knyttet via de sociale medier, har der udviklet sig nye måder at være utro på.

Når du tænker over så, så vil du se at hver eneste af disse tæller som utroskab, selv om der ingen fysisk kontakt er.

1. Slette dine beskeder

Det er fint at han gerne vil rydde op i hukommelsen og has slettede emner, men hvis du nogensinde har set hans telefon igennem og ikke fundet nogle beskeder overhovdet, er der grund til bekymring.

At slette sine tekst beskeder er en måde at skjule hvad de laver og er ikke 100% ærlige overfor dig. Kan du nogensinde stole på sådan en person?

Hvis de tror at det de skjuler gør dig vred, så gør det sikkert det.

2. En ven der er “for tæt”

Der er ingen i denne verden der fortæller dig at du skal opgive dine venner for din kæreste, men når du er i et forhold så er det meningen at man holder en vis afstand fra dem der måske udvikler følelser for dig.

Af samme grund, hvis du ser at han er for tæt med en pigeven, krammer lidt for meget, har inside jokes og ganske enkelt lukker dig ude af deres verden, så skal du være klar over at det er en måde at være utro på.

3.   Aktiv på dating sider

Grunden til at folk har en profil på en dating side er fordi de ønsker at finde en kæreste – en at relatere sig selv til, eller i det mindste tilbringe natten med.

Så hvorfor skulle man bevare sin Tinder konto hvis man ikke er interesseret i de ting?

Er det ikke noget man sletter når man begynder at date en ?

Du er derfor i din fulde ret til at konfrontere din partner hvis du hører at de er aktive på dating sider!

4. Kigger efter andre

Uanset om det er foran dig eller du har fået af vide at din partner har set efter eller flirtet med andre, så betragtes det som utroskab.

Tillad ikke andre at få dig til at lige et fjols ved at fortælle dig at flirting er harmløst, for hvis de tog jer alvorligt så ville deres øjne kun være rettet mod dig.

At holde dig i hånden mens han ser på en anden kvinde i en kort nederdel er virkelig mangel på respekt.

5.   Bevarer kontakten med en eks

At forblive venner med din eks er virkelig svært, specielt hvis du har en ny i dit liv. De kan risikere at blive usikre og gøre det til et problem.

Men at se din esk sende beskeder og sove med bamser fra sin eks er alt sammen mangel på respekt

Fortalte han dig at de kun så hinanden som venner, selvom han ved at det generer dig?

Uanset om de er intime sammen eller ej, så var de det engang og der er ikke noget der kan stoppe dem i at genleve den fantasi.

6. Sexting

Det er ikke fysisk men det er så tæt på utroskab som det kommer.

At se din partner sende nøgenbilleder af dem selv og/eller skrive om sexfantasier med en anden er ødelæggende for hjertet.

Det er ganske enkelt ikke naturligt at fantasere om at have sex med en anden mens du er i et fast forhold med en du siger du elsker.

Når alt kommer til at, så er det op til dig at beslutte hvad der tæller som utroskab.

Hvis det gør dig usikker og din partner fortsætter med at tale om en anden, så er de dig ikke rigtig tro.

Sæt grænser der afgør hvad du finder acceptabelt og tal med din partner om det. Det handler om gensidig lykke i længden.

6 Ting Der Betragtes Som Utroskab, Selv Om De Ikke Er Fysiske