Skip to Content

2021 vil være det værste år for disse 3 stjernetegn indtil videre

2021 vil være det værste år for disse 3 stjernetegn indtil videre

Da der er de heldigste tegn på Zodiac for 2021, er der også de mest uheldige tegn for det kommende år.

Helt seriøst. Hvis du havde en chance, ville det være bedst at sove i år eller bare lægge sig temmelig lavt og bede til Gud om, at altinget snart ophører.

Planeten, der er ansvarlig for held og lykke, er Jupiter, og disse 3 stjernetegn vil blive velsignet med det bedste år endnu, mens Saturn er den som bringer uheld. Han går ind i 3 stjernetegn i 2021, så du skal læse, hvem de er, for at forberede dig, hvis du er blandt dem.

Det er altid bedre at få en advarsel, før der sker noget dårligt, så du i det mindste kan være klar, når det sker.

Her er 3 stjernetegn, der har det værste år indtil videre:

Krebsen

Du kommer til at have en masse fjender i år. Dette gælder især for erhvervsprojekter. Normalt er du meget dygtig og i stand til at sømme ethvert projekt og udfordring, der kommer din vej. Nu vil dine fjender føle lugten af ​​fiasko, der flyder rundt omkring dig, og de vil drage fordel af den.

Dette år vil bringe dig til dine grænser. Det kræver en enorm mængde styrke at komme forbi det, der kommer, men du har det i dig. Det ville være klogt at ikke stole på nogen i år, fordi din tillid bliver misbrugt, det andet du giver det ud. Du kan kun stole på mennesker, der virkelig har fortjent det.

 

Vægten

Hvis du synes, kræft havde det hårdt, skal du tænke igen. Mens kræft har at gøre med økonomiske problemer, vil dine problemer være mere relateret til kærlighed. Ja Vægt, du kommer til at komme på en kærlighed og følelsesladet rutsjebane, der vil tjene som en slags test for dig. Du vil indse, hvor stærk du er, og hvad du kan udholde.

Når denne periode kommer, og vær opmærksom på årets anden del, skal du holde din styrke og ikke falde under pres. Sikker på, nogle kort vil blive afsløret, men hold dig på sporet og spil dine kort rigtigt.

 

Vædderen

Når Jupiter kommer ind i Stenbukken, udgør det en stor ulykke for Væren. Det er sådan, det går, når den ene har en stor mængde held, den anden kæmper for at få en pause. Desværre vil du i år være den, der kæmper. Det vil næsten virke som om nogen har forbannet dig til at mislykkes i noget, du prøver.

Ethvert projekt, du havde i tankerne, falder næsten i begyndelsen eller endnu værre i den sidste fase af at blive sand. Uanset hvad du gør, og hvilke skridt du tager, er din plan simpelthen ikke til at fungere.

Det smarteste du kan gøre i 2021 er at spille det sikkert. Foretag ikke større ændringer, og tag ikke store beslutninger. Det vil aldrig gå som du forestillede dig, så prøv ikke engang at starte noget.