Skip to Content

Til Alle Piger, Der Falder For Dårlige Drenge: Dette Er 3 Tankespil, Som Alle Narcissister Spiller Med Os

Til Alle Piger, Der Falder For Dårlige Drenge: Dette Er 3 Tankespil, Som Alle Narcissister Spiller Med Os

Jeg synes, det er en forbandelse at lægge sig fast på fyre, som ikke er gode for os, og alligevel gør vi det.

Spørgsmålet er, hvorfor vi ikke forlader dem, når vi opdager, at nogen er giftige for os?

Hvorfor kan vi ikke pakke vores ting og gå? Det ville spare så meget af vores tid, og det ville spare os for så mange søvnløse nætter eller de nætter, hvor vi græder os selv i søvn.

Når vi første gang møder en giftig person, som alle har advaret os om, bliver vi forblændet af deres opmærksomhed rettet mod os, og vi tror, at vi er noget særligt, fordi de har valgt at kunne lide os ud af alle mennesker.

Det er sådan et privilegium, der må være noget fantastisk ved os!

Det eneste, der er utroligt, er, hvor naive vi kan være og tro, at vi faktisk er noget særligt, når vi i virkeligheden er føde for de værste menneskelige rovdyr nogensinde.

Og selv om de er følelsesmæssigt tilbagetrukne, bliver vi og bliver ved med at vente på, at de åbner sig for os, fordi vi tror, at vi vil være den, der kan ændre dem.

Men igen, at være så naiv kan kun få os knust, selv om vi i begyndelsen håbede på at være helte.

Piger, der falder for dårlige drenge, bliver afhængige af høj- og lavpunkterne i forhold.

Vi bliver berusede af de følelser, som et giftigt forhold vækker i os, og det kan være svaret på spørgsmålet om, hvorfor vi ikke forlader det.

Med vores tendens til at date dårlige drenge giver vi ikke let op. Vi bliver, og vi kæmper hårdere i stedet for at gå. Og på den måde styrker narcissistiske mennesker vores afhængighed med deres mishandling.

Det ser ud til, at jo højere niveau af smerte, jo mere klæbende bliver vi.

Narcissister “kærlighedsbomber” deres ofre i begyndelsen.

Tag ikke fejl – hver eneste af dem gør det.

Vi falder for deres ‘du-er-min-søskende’-historie. De gør alle et godt indtryk i starten, og vi tror ofte (og mere end vi burde) på den historie, de sælger os om dem selv.

De foregiver at have rene hensigter, og de får os til at føle os specielle i begyndelsen. Men intet af dette varer længe.

Når det drejer sig om narcissister, er der ingen snak om deres tidligere forhold, og hvis der er, kan du nemt bemærke deres historie med hurtigt skiftende, overlappende og giftige forhold.

Der viftes med et rødt flag over det hele, men kun hvis du er opmærksom.

Til sidst har folk en tendens til at gennemskue dem, og det er let at lægge mærke til overfladiske og uoprigtige følelser, men i de fleste tilfælde er det, når det er alt for sent.

Narcissistiske mennesker får deres ofre til at føle sig mindre værdige.

Ingen person, der har det godt med sig selv, ville blive hos en narcissist.

Det er noget, som narcissistiske mennesker er meget bevidste om, og derfor er de hurtige til at få deres ofre til at føle sig mindre værdige.

De er hurtige til at nedgøre andre og påpege hver eneste fejl, vi har, når de samtidig ser sig selv i absolut positive vendinger.

Det er deres måde at føle sig overlegne på – de har brug for at gøre alle mindre værdige. Det er sådan, de fodrer deres egoer, da de betragter sig selv som Guds ultimative skabninger.

De tager ikke særlig godt imod kritik, og det kan være en af grundene til, at de underminerer folk.

De har brug for at have ødelagte mennesker omkring sig, som ikke kan tænke selv, og som vil dæmpe deres stemme – det er den vigtigste grund til, at de nedgør folk.

Og når vi først er under konstant påvirkning af at få at vide, hvordan vi ikke er gode nok, eller hvordan de er overlegne, og hvordan vi skal være heldige, at en person som dem vil være sammen med en person som os, begynder vi at tro på dette.

Vi bliver afhængige af denne idé om, at en person, der er bedre end os, faktisk ønsker at være sammen med os, og vi bliver. Vi bliver, selv når vi ved, at vi burde løbe for vores liv.

Alle narcissister får deres ofre til at føle sig bange.

Hvis vi ikke var bange for noget som helst, hvordan kunne narcissistiske mennesker så stikke deres kløer ind i os?

Det kunne de ikke, så de er nødt til at skabe denne frygt i os for at kunne få kontrol over os.

Vi er bange for at miste dem. Vi er bange for, at vi aldrig vil finde nogen bedre end dem.

Sandheden er, at de sælger sig selv så godt til andre, idet de konstant praler og påpeger deres præstationer og for det meste overdriver alting. Det værste er, at selv de selv tror på deres løgne.

De har nået et professionelt niveau som løgner, så langt, at de formår at overbevise sig selv om deres løgne.

Vi har en tendens til at se dem bedre, end de i virkeligheden er, og med tiden udvikler vi den idé, at de er det bedste af det, der findes derude.

Det er derfor, vi er bange for at miste dem eller lade dem gå. Og det er derfor, vi finder os i at blive mishandlet hele tiden.

“Forhold med narcissister holdes på plads af håbet om en ‘en bedre en dag’, uden at der er meget lidt beviser for, at det nogensinde vil komme.” – Ramani Durvasula

Nogen må fortælle dig det – at date en narcissist vil ikke give dig superkræfter.

Du kan ikke tæmme dyret. Det “en dag bedre” vil aldrig komme, så derfor må du hellere holde op med at investere dig selv i det forhold.

“Narcissisten fortærer folk, fortærer deres produktion og kaster de tomme, vrælende skaller til side.” – Sam Vaknin

Det vigtigste er, at vi er nødt til at tage vores rosenrøde briller af og se andre menneskers sandhed.

Hvis de er dårlige, og hvis de viser klare mønstre for at være narcissister, skal vi holde op med at være så naive, og vi skal holde op med at tro, at vi vil være den, der kan ændre dem. For narcissister ønsker ikke at ændre sig, til at begynde med.

Hvordan skulle de kunne det, når de ikke ser sig selv som giftige?

Ingen i denne verden kunne få dem til at tro, at der er noget galt med dem.

Hvis vi stadig ønsker at være helte, så bør vi redde os selv og gå væk i det øjeblik vi møder nogen, der viser narcissismemønstre. For det er det eneste rigtige at gøre.