Skip to Content

Til Alle De Piger Som Falder For Bad Boys: Her Er 3 Manipulationsformer Alle Narcissister Udøver På Os

Til Alle De Piger Som Falder For Bad Boys: Her Er 3 Manipulationsformer Alle Narcissister Udøver På Os

Jeg tror det er en forbandelse af fiksere sig på mænd som ikke er gode for os, men vi gør det alligevel.

Spørgsmålet er, hvorfor forlader vi dem ikke når vi opdager at de er giftige for os?

Hvorfor kan vi ikke bare pakke vores ting og gå? Dette kan spare os for så meget af vores tid, og søvnløse nætter, eller nætter hvor vi græder os selv i søvn.

Når vi først møder en giftig person, den som alle advarede os imod, bliver vi blændet af hans opmærksomhed mod os, og vi tror vi er særlige fordi vi af alle mennesker, har de valgt at kunne lide os.

Det er et privelegium, der må da være noget fantastisk ved os som han kan lide!

Det eneste som er utroligt her er hvor naive vi kan være og tro at vi er noget særligt, men faktisk er vi bare madding for det værste menneskelige rovdyr nogensinde.

Og selv om de er tilbagetrukket følelsesmæssigt, blive ved hos dem og venter på at de åbner sig op, fordi vi tror at vi kan ændre dem. Men igen, at være så naiv vil kun såre os i længden, selv vi i begyndelsen håbede på at være helte.

Piger som falder for bad boys bliver afhængige af op- og nedture i forhold.

Såkaldt “drama”. Vi bliver beruset af de følelser som et giftige forhold vækker i os, og det kan svare spørgsmålet om hvorfor vi ikke forlader dem. Med vores tendens til at gå på date med bad boys, så giver vi ikke så let op. Vi bliver, og vi kæmper hårdere istedet for at forlade ham.

Og ved at gøre det, styrker narcissistiske mennesker vores afhængighed af deres mishandling. Det virker som om at jo højere niveau af smerte, jo mere hænger vi ved.

1. Narsissister ‘overdoserer deres hengivenhed’ til sine ofre i begyndelsen.

Lad dig ikke narre – hver eneste af dem gør det i starten. Vi falder for deres “du er min soul mate” historie. De giver et godt indtryk på den første date og vi tror ofte (mere end vi skulle), på den historie de fortæller om sig selv. De lader som om de har gode intentioner og de får os til at føle os specielle i starten. Men ikke det holder ikke længe.

Når det kommer til narcissister, bliver der ikke talt om deres tidligere forhold, og hvis det forekommer, kan du nemt lægge mærke til deres historie med raske, overlappende og giftige forhold.

Der er røde flag overalt, men kun hvis du er opmærksom på dem. Til sidst, så har folk en tendens til at se igennem dem, og det er nemt at bemærke årsagerne og følelserne, men i de fleste tilfælde sker det når det er for sent.

2. Narcissistiske personer gør at deres ofre føler sig mindreværdige.

Ingen personer som har det godt med sig selv bliver sammen med en narcissist. Det ved narcissisterne udemærket godt, og det er derfor de er hurtige til at få deres ofre til at føle sig mindreværdige.

De er hurtige til at nedgøre andre og pege hver eneste fejl de har ud, på samme tid ser de på sig selv i positive termer. Det er deres måde at føle sig overlegen på og det har de brug for, for at kunne gøre alle mindreværdige.

Det er sådan de fodrer deres egne egoer da de anser sig selv som Guds ultimative kreationer. De tager ikke kritik ret godt, og det kan være en årsag til at de undergraver andre mennesker.

De har brug for at have nedbrudte mennesker omkring dem, nogle som ikke kan tænke for sig selv, og som vil tale med sagte stemmer – det er den vigtigste årsag til at de presser folk ned.

Og, mens vi er under konstant påvirkning af at blive fortalt at vi ikke er gode nok, eller hvor overlegne de er os, begynder vi at tro på det. Vi er afhængige af ideen om at en der er bedre end os, faktsik har lyst til at være sammen med os, og så bliver vi hos dem. Vi bliver selv om vi ved at vi egentlig burde løbe for livet.

3. Alle narcissister får sine ofre til at føle sig bange.

Hvis vi ikke var bange for noget, hvordan kan en narcissistisk mand så få kløerne i os? Det kan de ikke, så de har brug for at skabe denne frygt i os for at være i stand til at få kontrol over os.

Vi er bange for at miste dem. Vi er bange for aldrig at finde en der er bedre end dem. Sandheden er at de sælger sig selv så godt over for andre, de spyr stadig ild, og udpeger deres præstationer, og for det meste overdriver de med alt.

Det værste er at de tror på deres egne løgne. De har nået det farlige niveau af at være en god lystløgner at de formår at overbevise sig selv om at tro på deres løgne. Vi har en tendens til at se dem som bedre end de i virkeligheden er, og med tiden udvikler vi den ide om at de er det bedste som er derude.

Det er derfor vi er så bange for at miste dem, eller lade dem gå. Og det er derfor at vi accepterer at blive mishandlet af dem hele tiden.

“Forholdet til narcissister bliver holdt på plads af et håb om at det en dag bliver bedre” med begrænset bevis for at det nogensinde vil ske.” – Ramani Durvasula

Der er nogen der skal sige det til dig – at gå på date med en narcissist giver dig ikke superkræfter. Du kan ikke tæmme dyret i ham. De “bedre dage” kommer aldrig, så derofr bør du stoppe med at investere i forholdet.

“En narcissist sluger mennesker, ændrer deres tankegang, og kaster den tomme og ødelagte sjæl til side.” – Sam Vaknin

Pointen er at vi bliver nød til at tage vores lyserøde briller af og indse andres sandhed. Hvis de ikke er gode, og hvis de viser et klart mønster som en narcissist, så må vi stoppe med at være så naive, og vi skal stoppe med at tro at vi formår at ændre dem.

Fordi husk på, narcissister slet ikke ønsker at ændre sig. Hvorfor skulle de det, når de ikke ser på sig selv som giftige? Ingen i denne verden kan få dem til at tro at der er noget galt med dem.

I tilfælde af at vi fortsat ønsker at være helte, så bør vi redde os selv og gå, i det øjeblik vi møder en som viser et narcissistisk mønster.