Skip to Content

Tegn På, At Han Ikke Er Klar Til At Binde Sig (Men Du Vil Bare Ikke Se Det)

Tegn På, At Han Ikke Er Klar Til At Binde Sig (Men Du Vil Bare Ikke Se Det)

Der kommer et tidspunkt i ethvert forhold, hvor tingene ændrer sig fra at være mere afslappede og lette til noget lidt mere seriøst. Man begynder at møde hinandens venner og familier. Man bliver officiel på Facebook.

Man begynder at efterlade nogle ting hos hinanden. I tilbringer al jeres fritid sammen. I har jeres egne søde, små kælenavne. Det er officielt “en ting”.

Men for mange mennesker kan det være lidt forvirrende at komme til det stadie. Det kan være lidt af et rod at finde ud af, om du er officiel, eller om din partner rent faktisk ønsker at være officiel.

Især når man er 100% sikker på, at man vil tage tingene til det næste niveau. Damer – vi er kede af at sige det, men nogle gange, hvis du ikke er sikker på, at han er klar til at binde sig, så er han det nok heller ikke. Det er en bitter pille at sluge, men nogle gange er du nødt til at læse mellem linjerne og finde ud af, at han bare ikke er klar til at binde sig.

Her er tegnene på, at han ikke er klar til at binde sig, men du vil sikkert bare ikke se det.

1. Det er lidt hemmeligt

Har han mødt nogen af dine venner eller familie endnu? Er du blevet introduceret til nogen i hans omgangskreds? Hvis han er supertilpas omkring dig, når det kun er jer to, men lidt mere reserveret, når der er andre med – så er han nok ikke klar til at binde sig.

Når man bliver engageret og eksklusiv, begynder man at socialisere i hinandens cirkler. Hvis det ikke sker, er I måske nødt til at træde et skridt tilbage eller tage en snak om, hvor I er som par.

2. Han aflyser planer

Hvis han lader dig i stikken, aflyser planer eller måske er lidt tilbageholdende med at aftale tidspunkter og datoer, er han måske slet ikke klar til at forpligte sig.

I et forpligtende forhold kan man stole på hinanden, og man er tryg ved at lægge planer for fremtiden (eller endda næste uge!). Hvis det ikke er tilfældet endnu, er han sandsynligvis ikke klar til at binde sig.

3. Han slæber fødderne efter sig

Hvis han trækker tiden ud på nogen måde, så er det et rødt flag for problemer med at binde sig.

Uanset om det betyder, at han tager små skridt i jeres forhold og ikke viser dig, at han mener det alvorligt, trækker tiden ud, når I forsøger at lægge planer, eller kommer med undskyldninger for, hvorfor du ikke har mødt nogen af hans venner eller familie endnu – hvis du føler, at han holder sig tilbage, så gør han det. Ethvert af disse tegn betyder, at han sandsynligvis bare ikke er klar til at binde sig.

4. Han undgår seriøse samtaler

I ethvert forhold er det naturligt at diskutere, hvor man er, og hvor man er på vej hen som par.

Hvis han undgår enhver form for seriøs samtale med dig om jeres forholdsstatus eller fremtiden for jeres forhold, så tag det som et advarselstegn på, at han ikke er klar til at forpligte sig.

5. Han holder tingene afslappet

Hvis han forsøger at holde tingene afslappede mellem jer, er han sandsynligvis ikke klar til at binde sig. Hvis han er tilbageholdende med at overnatte eller måske holder sig tilbage, når det kommer til at planlægge den ferie, I talte om, eller bare ønsker, at tingene skal være lidt mere afslappede og mindre intense, betyder det, at han ikke er klar til at binde sig til dig på et seriøst plan.

Hvis du er glad for at tage tingene i et langsommere tempo og arbejde hen imod en forpligtelse sammen, kan du selvfølgelig tage disse tegn som en advarsel om, at du presser ham for hurtigt, og sætte tempoet ned og lade tingene ske naturligt.

Men hvis du er klar til at binde dig, og din mand udviser disse tegn, og det bare ikke er nok for dig – så bliver du nødt til at have en alvorlig samtale om jeres forhold.