Skip to Content

Savner Gifte Mænd Deres Elskerinder? 7 Grunde Til At De Gør Det

Savner Gifte Mænd Deres Elskerinder? 7 Grunde Til At De Gør Det

Du kan lide ham MEGET, og jeg mener virkelig meget, men der er én ting, der generer dig. Det er, at du er nødt til at “dele” ham med en anden kvinde – hans kone.

Mens I er sammen, er alting godt. Den brændende lidenskab er næsten håndgribelig, jeres samtaler er meningsfulde, og hans berøring driver dig til vanvid. Alt føles helt rigtigt, indtil han skal hjem til sin kone, og virkeligheden med at være den anden kvinde indtræder.

Det er der, du begynder at stille dig selv det berømte spørgsmål: Savner gifte mænd deres elskerinder?

Andre opfølgende spørgsmål er bl.a.: Hvorfor og hvor ofte savner gifte mænd deres elskerinder? Hvad er tegnene på, at han savner sin elskerinde?

Til disse og mange andre spørgsmål finder du svarene nedenfor.

DISCLAIMER: Dette er en artikel uden fordømmelse, så der er ingen grund til at have dårlig samvittighed over at være nogens elskerinde, aka paramour. Det sker for selv de bedste af os, og måske er I bestemt til at være sammen.

Savner gifte mænd deres elskerinder? Her er hvorfor de gør det

Ja, gifte mænd savner deres elskerinder, fordi de nyder deres selskab og føler sig knyttet til dem til en vis grad.

Nogle mænd har stærkere følelser for deres elskerinder, mens andre ikke tager det alt for alvorligt. Men når de ikke er sammen med deres elskerinde, kommer de helt sikkert til at savne dem, og her er alle grundene til hvorfor:

1. Du giver ham noget, han mangler i sit ægteskab

En af hovedårsagerne til, at udenomsægteskabelige affærer sker, er på grund af noget, som en person mangler i sit ægteskab. Det kan være hvad som helst. Måske er det en følelsesmæssig forbindelse, som han mangler med sin kone, eller du styrker hans selvværd.

Læs mellem linjerne, når han fortæller dig noget som “Jeg kan ikke huske sidste gang min kone krammede mig eller kyssede mig, som om hun virkelig mente det”.

Det betyder, at han har fundet den manglende del af sit ægteskab med dig, hvilket besvarer spørgsmålet Savner gifte mænd deres elskerinder?

Jeg siger ikke, at en gift mand bruger dig bare på grund af det, du kan give ham. Der kan også være følelser involveret.

Men faktum er, at de også savner noget, som du giver dem, som deres kone ikke giver dem. Dette behøver ikke at være af seksuel karakter. Som jeg allerede har sagt, kan det være hvad som helst.

2. Han er forelsket i dig

Ja, det er ikke usædvanligt for en gift mand at blive forelsket i sin elskerinde, især hvis vi taler om en langvarig elskerinde. Dette sker ikke kun i film, men også i virkeligheden.

Jeg ved, hvad du tænker, og jeg er enig med dig. Normalt elsker en gift mand sin kone mere end sin elskerinde, men der er altid undtagelser.

Husk på, at det tager tid for en gift mand at udvikle følelser for en anden kvinde, som ikke er hans kone. De fleste af dem planlægger ikke at blive forelsket i deres elskerinder, selv når de vælger at holde tingene let.

Hvorfor, undrer du dig? Fordi de stadig ikke er klar til at slå op med deres koner, hvilket betyder, at de ikke er klar til at investere følelsesmæssigt i andre kvinder.

Men når han bliver forelsket i sin elskerinde, vil han savne hende MEGET. Han vil savne hende både, når han tilbringer tid med sin kone, og når han er helt alene. Hvis en gift mand er forelsket i dig, så stol på mig, så vil du vide det.

Han vil gøre alt, hvad der står i hans magt for at bevise over for dig, at han er klar til et nyt kapitel i sit liv – en eventuel skilsmisse. (Noget som masser af elskerinder i hemmelighed ønsker, hvis de også har stærke følelser for dem).

3. Du er hans sikre havn

Nope, han behøver ikke nødvendigvis at være forelsket i dig for at savne dig. En af grundene til, at mænd er utro, er, fordi de leder efter en sikker havn.

Normalt er deres sikre havn selvfølgelig deres mandehule, og derefter deres kone. Når deres følelsesmæssige forbindelse bryder sammen, føler de ikke længere, at de kan være sig selv i nærheden af deres ægtefælle (nej, jeg forsøger ikke at retfærdiggøre deres valg).

Hvis vi tilføjer en nagende svigermor til ligningen, bleer, grædende babyer og hvad ved jeg, så har du det: en opskrift på, at en gift mand begynder at lede efter lykken andre steder.

Var beslutningen om at blive gift noget, han ikke var helt forberedt på? Er han stadig forelsket i sin kone, men ydre omstændigheder ødelægger ægteskabet?

Alt for mange spørgsmål.

Det, jeg prøver at sige, er, at en mand vil savne sin elskerinde, hvis han finder en sikker havn i hende. Det betyder, at han betror sig til hende, at han føler sig tryg ved hende og som om hun forstår ham helt og holdent.

Hvis det er tilfældet, skal du sørge for, at hvert øjeblik sammen med dig føles som himlen, og når I er adskilt, kan han ikke holde op med at tænke på dig og jeres særlige øjeblikke sammen.

4. Hans kone giver ham en hård omgang

Langvarige forhold og ægteskaber er hårde og kræver en konstant indsats. Begge partnere skal arbejde på sig selv og være klar til at gå på kompromis, når det er nødvendigt.

Så lad os sige, at hans kone ikke længere behandler ham på samme måde, som hun gjorde før. Måske nager hun ham hele tiden på grund af nogle interne kampe, som hun har med sig selv.

Hvis hans kone giver ham en hård tid hele tiden (med ordspil for øje), så vær sikker på, at han vil savne dig mere, end du tror.

De vigtigste faktorer, der bidrager til et ulykkeligt ægteskab, er usagte ord, DRAMA, MANGEL PÅ RESPEKT OG ÆRLIG KOMMUNIKATION. Jeg råber ikke op, men angiver blot vigtigheden af disse udtryk. ?

Savner gifte mænd så deres elskerinder? Ja, det gør de. De savner dem, især hvis deres forhold til deres kone er gået ned ad bakke.

Jeg siger ikke, at han ser dig som sin kones alternativ, men han finder støtte og forståelse hos dig. Du giver ham ting, som han ikke længere har med sin kone, sandsynligvis på grund af nogle problemer, der er blevet fejet ind under gulvtæppet.

5. Han er dybt tiltrukket af dig

Der er mange typer og niveauer af tiltrækning, og det ville være umuligt at opremse dem alle. Så jeg vil nøjes med at henvise til seksuel og følelsesmæssig tiltrækning.

Hvis han er dybt følelsesmæssigt tiltrukket af dig, vil han bogstaveligt talt tænke på dig hvert sekund af dagen, mens han er på arbejde, hjemme, i fitnesscenteret, you name it.

Men hvis hans tiltrækning til dig udelukkende er fysisk, tænker han måske ikke på dig hele tiden, men i intervaller. Det jeg prøver at sige er, at hvis du er forelsket i en gift mand, og han kun er seksuelt tiltrukket af dig, kan det være et problem.

Hvordan vil du kunne kende forskel på de to? Bare fortsæt med at læse nedenstående tegn på, at en gift mand savner dig. Hvis der ikke er nogen følelsesmæssig tiltrækning, vil han helt sikkert ikke gide at gøre alle de ting, der er anført nedenfor.

6. I har en stærk følelsesmæssig forbindelse

Hvis en gift mand (eller en gift kvinde) har en stærk forbindelse med en anden person i stedet for deres nuværende partner, vil han eller hun helt sikkert tænke mere på denne person end på deres ægtefælle.

Ovenfor sagde jeg, at der er forskellige typer tiltrækning. Det samme gælder for forskellige typer utroskab. Der er forskel på følelsesmæssige affærer og udelukkende fysiske affærer eller en kombination af begge dele.

Følelsesmæssig utroskab er sandsynligvis endnu mere sårende end fysisk utroskab, men det vil vi ikke komme ind på. Det, vi er interesserede i, er en gift mand, der savner dig. Hvis du har en stærk følelsesmæssig forbindelse med ham, kan du være sikker på, at du vil være i hans tanker ofte.

Hvordan kan du vide, at I har en dyb følelsesmæssig forbindelse? Her er et par tegn på en stærk forbindelse mellem elskende:

– Jeres samtaler er dybe, meningsfulde og ærlige.

– I føler jer ind i hinanden.

– I bekymrer jer om hinandens behov.

– Du ved, hvad de har på hjerte, uden at du overhovedet spørger.

Ovenstående er de vigtigste indikatorer for at være stærkt følelsesmæssigt forbundet med din gifte mand. Hvis de giver genlyd hos dig, så ved du, at han virkelig savner dig.

7. Han nyder at tilbringe tid sammen med dig

Når han er hjemme med sin kone, føler han sig belastet af to grunde: Hans åbenbart ulykkelige ægteskab og at se dig bag hendes ryg.

Når han tænker på sit ægteskab, føler han sig ikke som en snyder, fordi han er overbevist om, at deres ægteskab er dømt til at gå i vasken. Han nyder at tilbringe tid sammen med dig mere end noget andet i verden.

Måske bliver du ved med at overraske ham (noget hans kone ikke længere gør), og din humor er konsekvent og forfriskende.

Der er mange grunde til, at en gift mand vil nyde at tilbringe tid sammen med sin elskerinde, og den vigtigste er: Hun (dig) får ham til at føle sig godt tilpas med sig selv.

Med dig føler han sig ikke presset eller ængstelig. At tilbringe tid med dig føles helt rigtigt, og det er derfor, han ikke kan holde op med at se dig. Det er derfor, han ikke kan holde op med at tænke på dig.

5 tegn på, at en gift mand savner sin elskerinde

Hvordan vil du vide, at en gift mand savner dig? Tja, hans handlinger taler helt sikkert mere end hans ord, så jeg foreslår, at du er opmærksom på det. Nedenfor finder du de mest almindelige tegn på, at en gift mand savner dig.

1. Opkald og sms’er er hyppige

Når du ringer til ham eller sender ham en sms, lader han dig aldrig vente, men svarer inden for få sekunder. Det er lidt for hurtigt for en gift mand, ikke sandt?

Det er klart, at han gør det af en grund. Det er fordi han savner din stemme, dine flirtende sms’er, og hvordan du får ham til at smile, hver gang han læser dem.

Hvis en gift mand konstant sms’er og ringer til dig, kan du være sikker på, at han HELT og aldeles savner dig. Vi ved alle sammen, at mænd er forfærdelige tekstere, fordi de ikke kan se pointen i at udveksle tanker konstant i den virtuelle verden.

Men tingene ændrer sig, når de virkelig begynder at bekymre sig om og savne nogen. Så har de ikke noget problem med at sende dig en sms hvert sekund, hvis det er nødvendigt.

De er heller ikke bange for at sende dobbelt-sms’er, fordi deres følelser for dig er stærkere end deres frygt for, hvad du vil sige om deres mange sms’er.

2. Tilfældige besøg

Savner gifte mænd deres elskerinder? Åh ja, det gør de. Hvordan vil du vide det? En af de sikre måder at vide, at han savner dig på, er, hvis han overrasker dig med tilfældige besøg.

Vi ved alle, hvordan tingene normalt fungerer. Du vælger en dag og et tidspunkt, der passer jer begge (og hans kone), så du ikke risikerer at blive opdaget.

Hvis en gift mand vælger at besøge dig tilfældigt, så kan du være sikker på, at der er mere i gære. Han kunne tydeligvis ikke vente med at se dig, når du planlagde det (eller når du er ved at planlægge det), så han besluttede sig for at overraske dig.

Han kunne ikke vente, fordi for ham føles hvert sekund uden dig som en evighed. Måske overdriver jeg en smule, men noget lignende går helt sikkert gennem hans hoved.

Tilfældige besøg skriger følgende ting:

– Jeg savner dig så meget, og jeg kan ikke vente med at se dig.

– Jeg er ligeglad med, hvad andre vil sige, hvis de ser mig. Jeg vil se dig lige nu.

– Jeg kan ikke holde op med at tænke på dig.

Savner du ham også? ?

3. Gennemtænkte gaver er hans specialitet

Jeg læste for nylig en kommentar på Facebook af en kvinde, der sagde: “Jeg er sikker på, at elskerinder lever et bedre liv end koner, fordi de får alle gaverne og opmærksomheden.”

Når jeg tænker nærmere over det, tror jeg, at denne kvinde måske har ret. Det er sandt, at mænd giver deres elskerinder meget mere opmærksomhed end deres koner. (Måske er det derfor, de overhovedet har en elskerinde, eller hvorfor kvinder har affærer med gifte mænd. ?)

Alle kvinder ønsker at føle sig specielle, og alle mænd ved, at det er deres pligt at få en kvinde til at føle sig sådan, hvis de holder af hende. Så hvis han konstant overrasker dig med betænksomme gaver og andre romantiske gestus, er det et stærkt tegn på, at han savner dig.

Lad os sige, at han er i en butik og tilfældigt kigger på ting, og så ser han noget, der ville passe til dig. Han tænker ikke på at købe denne vare til sin kone, men til dig, fordi du er den første person, der faldt ham ind og ikke hans kone.

Der er noget med mænd og gaver. Hvis vi går dybere ind i det spørgsmål, kunne vi finde så mange værdige hypoteser, som desværre er en historie til en anden dag (eller artikel).

4. Hans aktivitet på de sociale medier er i høj grad inspireret af dig

Har du bemærket nogen ændringer i hans aktivitet på de sociale medier, siden han mødte dig? Måske har han postet den sang, som I for nylig talte om, en joke eller en rulle, som du sendte ham.

Hvis hans aktivitet på de sociale medier er meget inspireret af dig, så ved du, at du har gjort en stærk indvirkning på hans liv. Han kan sandsynligvis ikke holde op med at tænke på alt det, I talte om, og han forbinder hvert eneste indlæg med dig.

Din virtuelle tilstedeværelse er stærk hos ham. Se på det på denne måde: Du er i hans tanker i det virkelige liv, og han flytter disse tanker over i den virtuelle verden.

Jeg tør godt sige, at det er et modigt træk, for hans kone kunne blive mistænksom over hans pludselige ros af et bestemt band, som han aldrig har hørt om før.

Han er tydeligvis ikke alt for bekymret for, hvad hun måske vil sige, men er fokuseret på at gøre det, der føles rigtigt i øjeblikket.

5. Han kan ikke lade være med at tale om dig til andre

En mand ville aldrig tale om dig med sine eller jeres fælles venner, kollegaer eller andre mennesker, medmindre du er i hans tanker. Punktum.

Hvis han ikke kan lade være med at udtale dit navn i næsten hver eneste samtale med andre mennesker, som I begge kender, så er det et stort tegn på, at han savner dig.

Måske vil han gerne høre fra dem om, hvad du har gang i, om dit job og lignende. Desuden har han et stærkt behov for at sige et par pæne ord om dig til dem, fordi han føler, at det er hans hellige pligt.

Når man holder af nogen, vil man gerne have hele verden til at vide, hvor fantastisk de er. Måske er det netop det, han gør, og han er sikkert ikke engang klar over det.

Hvor ofte tænker en gift mand på sin elskerinde?

Dette er et svært spørgsmål, som ikke har et præcist svar, men som altid vil jeg gøre mit bedste for ikke at skuffe dig. En gift mand tænker ofte på sin elskerinde, men det betyder ikke, at der ikke er skyldfølelse forbundet med det.

Vi taler om en utro ægtemands skyldfølelse, som på magisk vis forsvinder, når han skal til at se sin elskerinde igen. Ja, gifte mænd har en tendens til at foragte sig selv efter deres indiskretioner, men de glemmer hurtigt alt om det inden deres næste affæremøde.

Han vil ofte tænke på sin elskerinde, og hun vil være endnu hyppigere i hans tanker, hvis de er i konstant kontakt (sms’er eller ringer).

Én ting er sikkert. Hvis en gift mand er på arbejde, vil han tænke mere på sin elskerinde end på sin kone. At tænke på sin kone er noget, som han forsøger at undertrykke på grund af skyldfølelse. At tænke på dig er noget, han nyder at gøre.

Hvordan ved du, om en gift mand har følelser for dig?

Du ved, at en gift mand har følelser for dig (og sandsynligvis er hovedkulds forelsket i dig), hvis han åbner sig over for dig, er interesseret i dit liv og deler sine følelser, livets ønsker og byrder med dig.

Ægte kærlighed er kraftfuld. Det faktum, at han er en gift mand, har ingen indflydelse på muligheden for at blive forelsket i en anden person; i dette tilfælde dig.

Hvis han holder op med at bære sin vielsesring, er det helt sikkert et godt tegn. Hvis han er vedholdende med at overbevise dig om, at han er ved at forlade sin kone, er der gode chancer for, at han fortæller sandheden.

Her er et andet tegn på en mavefornemmelse. Hvis du ikke føler dig ængstelig over at tilbringe tid sammen med ham og hele situationen generelt, ved du, at tingene går i den rigtige retning.

Det afhænger nu af, hvad du vil have af ham. Er du tilfreds med at være hans side chick, eller vil du have noget mere end det? Uanset hvad du vælger, er det vigtigt, at du er tilfreds med dit valg.

Hvordan har en gift mand det, når hans elskerinde forlader ham?

Vil han savne det romantiske forhold, han havde med sin elskerinde? Hvordan har en gift mand det, når hun forlader ham?

Tja, det afhænger af det forhold (eller skal jeg sige affære), han har med sin elskerinde, og de følelser, der investeres.

Lad os nu se på tingene fra en elskerindes perspektiv:

Dybt inde i hendes hjerte vidste hun, at han aldrig har været hendes og aldrig ville blive det. Så hun har besluttet ikke længere at vente derhjemme med åbne arme på, at han kommer, når det passer hende. Ved at forlade ham har hun besluttet sig for at ændre dit kærlighedsliv for altid.

Hvordan har han det så, når hun forlader ham?

Hvis han havde følelser for hende, ville han savne hende. Han vil bebrejde sig selv for at lade hende gå, og han vil også savne at have en sikker havn. Hvis han ikke havde følelser for hende, hvis deres forhold var strengt fysisk, vil han ikke være så bekymret over det.

Han vil fokusere på at finde en anden elskerinde, som kan give ham det, han har brug for. Følelsesmæssige behov og fysiske behov er to forskellige områder. De dikterer, hvordan en gift mand vil føle sig, når hans elskerinde forlader ham.

Konklusion

Savner gifte mænd deres elskerinder? Ja, gifte mænd savner deres elskerinder, især hvis vi taler om langvarige elskerinder og følelsesmæssig investering.

Ægte mænd, der kun søger fysisk nydelse hos deres elskerinder, er ikke rigtig følelsesmæssigt knyttet til dem, så de vil ikke savne dem så meget. Det vil de, men af andre årsager.

Det er det hele. Jeg håber, at du har lært mere om gifte mænd og deres forhold til elskerinder, og at du ikke har flere spørgsmål. ?