Skip to Content

Sådan Tilfredsstiller Du En Mand I Sengen (Trin For Trin-Guide)

Sådan Tilfredsstiller Du En Mand I Sengen (Trin For Trin-Guide)

Denne trinvise guide til, hvordan du tilfredsstiller en mand i sengen, er ikke en almindelig fugle-og-bier-snak.

Tværtimod vil den sætte gang i din fantasi, give dig nogle tips og få dig til at åbne dig mere op om følsomme emner som at tilfredsstille en mand i sengen.

Den vil også vise, hvordan opfattelsen af os selv og vores seksuelle ønsker påvirker vores intimitet.

Denne guide vil give nogle saftige tips til, hvordan du trin for trin tilfredsstiller en mand i sengen, og endnu vigtigere, hvordan du trækker det bedste for dig selv og opnår den højeste seksuelle tilfredsstillelse.

Få dit sind og din krop til et sted, hvor nydelse altid er velkommen og ønsket med Language of Desire.

Gensidig nydelse er ikke til forhandling

Ser du, god sex handler om gensidig tilfredsstillelse. Derfor bør du aldrig ignorere dine eller din partners følelser og ønsker.

Mange kvinder ignorerer deres præferencer. De sætter deres egen nydelse i anden række, og efter et stykke tid opstår der uundgåeligt nogle problemer i sengen.

Husk, at din partner – forudsat at han er den rette fyr for dig – ønsker, at du skal nyde dig selv lige så meget som ham og endda mere.

Den bedste måde at lære at behage en mand i sengen på er ved at tage et skridt ad gangen, så lad os begynde.

 En trin-for-trin guide til at tænde ham

Hvis du er nybegynder i sex, vil du have hver eneste lille detalje forklaret.

Hvordan skal du starte? Hvad skal du helt præcist sige eller gøre for at få denne betyder til at skrige dit navn?

Hvad er den bedste måde at opbygge spændingen på? Skal du tage initiativ til sex eller lade ham tage føringen?

Hvad tænker han på, mens vi gør det? Er jeg attraktiv nok? Gør jeg noget forkert?

Det er alle de spørgsmål, der plager dig, men heldigvis er du ved at få alle de instruktioner, du har brug for, og mere til.

Stop med at overtænke ting og udstrål selvtillid

Det er ikke nogen hemmelighed, at selvtillid er ekstremt sexet. Det udstråler en seksuel energi og den vibe, at du er komfortabel med den, du er, og at du ved, hvad du vil have.

Selvfølgelig har vi alle vores små usikkerheder. Det er trods alt det, der gør dig til menneske.

Men du bør aldrig tage dem med dig i soveværelset, så pas på, at du ikke begår den fejl.

Soveværelset (eller hvor du ellers har besluttet dig for at have sex) er ikke det sted, hvor du bør være i tvivl om, hvordan du ser ud, eller hvordan du præsterer seksuelt.

Hvis en mand er ved at have sex med dig, er det fordi han finder dig ekstremt attraktiv, og han har en stådreng på størrelse med Alaska for at bevise det. Så væk med tvivlen og ind med sexlegen.

Uperfekt perfekte sammen

Stol på mig – han ser ikke dine små ufuldkommenheder. Det er der faktisk ingen, der gør – du er den eneste, der er besat af din mave, dine rynker eller strækmærker.

Denne mand ved, at han ikke kysser med en plastikbarbiedukke. Han vil have en rigtig kvinde ved siden af sig, og det er præcis, hvad han har fået.

Det, der holder os tilbage fra at have og give vores partner en fantastisk seksuel oplevelse, er vores hoveder.

Derfor skal vi sørge for at acceptere os selv og vores kroppe, som de er.

Vi bør også huske på, at ting, som vi anser for uperfekte, kan være perfekte for vores partner.

Alt i alt har han helt sikkert sin usikkerhed omkring sine ufuldkommenheder og håndterer dem på sin måde. Ikke at jeg er sexekspert, men i mit tilfælde vil en lille ros fra dig helt sikkert hjælpe.

Desuden vil han blive gladere, når han opdager, at du håndterer dine fejl fint. Når han ser, at du ikke er perfekt, vil han også føle sig bedre tilpas i sin egen hud, da han ved, at du heller ikke søger perfektion.

Når vi accepterer vores kroppe med perfekte ufuldkommenheder, vil det afspejle sig på os, og vores partner vil opfange de sexede vibrationer, vi sender.

Du vil heller ikke have noget problem med at lade lyset være tændt under sex, være ovenpå, gå nøgen rundt i lejligheden … eller endda prøve kinks, som du aldrig troede, du ville gøre.

Det vil ikke begrænse jeres sex til kun nogle få stillinger, og I vil nyde hele oplevelsen mere, hvis I ser ordentligt på hinanden.

Det hele begynder i jeres hoveder

Når du er tryg ved din egen krop, er det tid til fase 2 – at pirre din partners fantasi.

Alle sexterapeuter i verden vil fortælle dig det samme: Din hjerne er det vigtigste seksuelle organ. Det er der, hvor alting begynder og slutter.

Før aktiviteterne mellem lagnerne begynder, foregår den virkelige handling i vores hjerner.

Ved at tænde ild i vores partners fantasi og sandsynligvis i området omkring hans skridt, vil vi samtidig selv blive liderlige.

Der er et par måder, hvorpå vi kan gøre det:

Sexting

Sexting er en af de første og mest effektive ideer, der falder os ind. Der er mange retninger, som sexting kan gå i. Det kan variere fra subtil vanilje dirty talk til noget hardcore.

Det afhænger af dine præferencer, så lad det være din rettesnor. Under alle omstændigheder vil sexts helt sikkert blæse ham omkuld og gøre ham ivrig efter at se dig og rive tøjet af dig.

En af de store fordele ved sexting er, at du har masser af tid til at tænke over, hvad du vil sige.

Flirt blandet med seksuelle indslag

Der er så mange måder, hvorpå du kan flirte for at få din partner til at længes mere efter dig.

Ord er kraftfulde værktøjer, så hvisk ham noget frækt i øret, stil beskidte spørgsmål, sig noget foran andre mennesker, som kun han vil forstå seksuelt (et eller andet kodenavn for noget seksuelt, som kun I to kender).

Du kan også sige noget tilsyneladende uskyldigt, som vil minde ham om den sprængfarlige sex, I har haft tidligere. Det kan være en sjov historie eller en reference – det vigtigste er, at ingen andre forstår det.

Hvis dine venner f.eks. taler om at købe nye møbler, kan du bare henkastet nævne, at du for nylig har fået en ny seng.

Pludselig vil din partner huske, hvorfor I måtte skille jer af med den gamle – fordi I to ødelagde den. Men selvfølgelig vil ingen andre forstå din hentydning.

Lige pludselig vil du få ham til at mindes alle jeres fælles eventyr. Det faktum, at han ikke kan gøre noget ved sin liderlighed, og at det hele sker offentligt, vil tænde ham endnu mere.

At du ved, hvad du gjorde uden at røre ham, vil også ophidse dig. Så det er en win-win-situation, der vil ende med dampende sex, så snart I slipper af med selskabet.

Det kan også gøre underværker at bruge kropssprog, når der er tale om flirt. Nogle gange vil det være nok at se på ham på en bestemt måde, for at han får stådreng.

Slik dig om læberne, når ingen ser på, og stirr direkte på ham. Hvis du vil skubbe ham ud over kanten, kan du efterligne blowjobbevægelsen ved at skubbe tungen ind i din inderste kind.

At sende sexede billeder

Og nej, du må ikke sende nøgenbilleder. Det er aldrig en god idé, for nøgenbilleder kan ende på internettet, så selv dem, som de ikke var beregnet til, ender med at se dem.

Uanset hvor meget du stoler på din partner, kan man aldrig vide, hvad fremtiden bringer. Det er heller ikke sikkert at sende et forsvindende billede (modtageren kan kun se det én gang, og du får besked, hvis de tager et screenshot).

Du ved aldrig, om han har en anden telefon, som han bruger til at optage sin skærm. Desuden vil det være for sent, når du får en meddelelse om, at han har taget et skærmbillede af din DM.

Så når du sender sexede billeder eller sexede snapchats, skal du gøre det subtilt.

Du kan f.eks. sende din kavalergang (dine bryster sikkert gemt i en blonde-bh), tage en spejl-selfie i sexede bukser, noget i den retning.

Ideen er at sætte gang i hans fantasi, ikke at afsløre alt. Det er trods alt ham, der skal hjælpe med at klæde dig af.

Tal frækt

Dirty talk behøver ikke kun at være begrænset til sexting. Det er endnu bedre, når I gør det i virkeligheden.

Dette er endnu en situation, hvor du ikke skal lade din usikkerhed begrænse dig. Vær selvsikker, og lad ikke generthed komme i vejen.

Der er ingen mulighed for at begå en fejl, når du taler frækt. Intet er for meget, og den eneste måde at ødelægge det på er ved at være mere end tydeligt flov, mens du gør det.

Uanset hvad du siger, så sig det med selvtillid, og som om du mener det. Hvis du er utilpas med beskidt snak, er det bedre at starte langsomt eller slet ikke gøre det første gang I går i seng sammen.

Det værste, du kan gøre, er at presse dig selv til noget, du ikke har lyst til at gøre. Din partner vil mærke dit ubehag, og det hele vil være ødelagt, allerede inden det er begyndt.

 Forspil er alt

Enhver form for kontakt uden samleje kombineret med det foregående trin er noget, der vil drive din mand til vanvid. Det er som en introduktion til det egentlige samleje, som kan være lige så fornøjeligt.

Hele konceptet med forspil er at fylde forventningen op og gøre selve den seksuelle handling så meget mere spændende.

Du ville gerne vide, hvordan du tilfredsstiller en mand i sengen trin for trin – forspil er nøglen, der låser dørene op til nydelse. På trods af den populære opfattelse er det virkelig en af de ting, som mænd nyder i soveværelset.

Du tror måske, at penetration er det eneste, der interesserer dem, men tro mig – mænd kan lige så godt lide oralsex, kram, kysse og den forventning, alt dette medfører, som kvinder gør.

Massage

For at starte det hele er en god helkropsmassage noget, som din partner helt sikkert vil nyde. Faktisk kan du starte med langsomt at massere hans hoved.

Hvis nogen spurgte dig, ville du aldrig betragte hår og hoved som erogene zoner. Men hvis du gør det rigtigt og tager udgangspunkt i det, så lover jeg dig, at det er nok til at gøre ham vanvittig.

Tammy Nelson, PhD, en sex- og forholdsekspert, siger, at mænd har nerveender i hovedbunden, som er forbundet med resten af kroppen.

Tag det langsomt, sæt noget elskovsmusik på, smør lidt massageolie på dine hænder, og lad dine fingre glide sensuelt hen over hele hans krop.

Hvis du driller ham ved at massere hans inderlår, vil han smelte i dine hænder. Han vil ikke bare få en stådreng – han vil være på kanten af klimaks.

Og hvis du vil gøre hele oplevelsen romantisk, kan du fylde dit værelse med stearinlys, dæmpe lyset, og så er du klar til at gå i gang.

Sexet lingeri

Dette afhænger af den mand, du dater. Nogle nyder sexet lingeri så meget, at de bliver tændte bare ved at se på det eller røre ved det.

De vil sandsynligvis bede dig om at lade det være på under kram, petting og under sex (hvis det er muligt).

På den anden side er nogle mænd ligeglade med lingeri – de foretrækker simpelthen at flå dit tøj af i øjeblikkets hede og bekymrer sig mere om, hvad du har under lagene.

Sexet lingeri kan også være til hjælp for dig – og det er det, der betyder mest. Det kan få dig til at føle dig sexet og selvsikker, og det er helt sikkert noget, som din partner vil opfange og sætte pris på.

Selv hvis din partner er ligeglad med dit undertøj, vil du føle dig bedre tilpas, når du har det på. I det øjeblik du ser dig selv i spejlet, vil du tænke på dig selv som en femme fatal, og alene det faktum vil øge din nydelse i skyhøjde.

Rollespil

Det er noget, der kan være gavnligt for par i langvarige forhold, der sidder fast i en rutine og ønsker at finde måder at krydre deres sex- og kærlighedsliv på, men også for nye par, der er til rollespil.

At tage en ny identitet på i soveværelset bidrager til jeres intime livs friskhed og sjov.

Nogle af de roller, som par normalt kan lide at spille, er: professor & studerende, reparatør & husejer, fremmede på en bar, pornostjerner, cheerleader & fodboldspiller, dominerende & underdanig, og listen er uendelig.

Det vigtigste er at vælge en seksuel fantasi, som I begge er trygge ved.

Kysse

Der er ikke noget bedre end at kysse, når man er i gang med at kæle og kæle med hinanden. At starte med læberne er et valg, hvor I ikke kan gå galt i byen.

Kysse øger den seksuelle lyst. Omdiriger dine kys til hans hals og bliv der i et stykke tid.

Nip derefter langsomt på hans øre, gå tilbage til halsen og find vej nedad. Kys hver eneste centimeter af hans krop.

Forventningen om et blowjob vil være noget, der vil gøre hans manddom hård som træ.

Du kan også ændre intensiteten af dine kys. Afhængigt af humøret kan du gå fra langsomt til besiddende, måske endda inkludere subtilt læbenavnsbideri.

Blødheden af dine læber på hans krop vil give ham gåsehud over hele kroppen. Kys bliver ofte taget for givet, selv om det virkelig ikke burde være det, da det kan gøre underværker.

At gå ned på ham

Der er intet, der skriger så fantastisk forspil (for de fleste mænds vedkommende) som oralsex.

Et blowjob er noget mænd nyder lige så meget som sex – eller måske endda mere. Spidsen af hans penis er den mest følsomme del og har de fleste nerveender. Derfor har den brug for særlig opmærksomhed.

En af de ting, der vil gøre hans oplevelse endnu større, er, hvis du bliver ved med at røre forsigtigt ved hans testikler. Du kan også sutte og kysse dem.

Det vil give ham større nydelse, end han nogensinde kunne have drømt om.

69

Sexstillingen “69” er noget, der utvivlsomt vil fremkalde gensidig nydelse. 69ing indebærer, at 2 personer udfører oralsex på hinanden.

At høre hinanden stønne og kramme af nydelse vil gøre jer begge ophidsede ud over det sædvanlige.

Gensidig onani

Dette er også en god taktik, der vil garantere begge parters tilfredshed.

I vil begge være i stand til at se hinandens ansigter i ekstase og høre de stønnende lyde, der skifter i intonation.

Når syns- og høresansen kombineres med den fornemmelse af nydelse, som I fremkalder hos hinanden ved hjælp af håndbevægelser, vil følelsen for jer begge være så bemærkelsesværdig, at der ikke er ord nok til at forklare den.

Husk, at han ønsker, at du skal nyde dig selv lige så meget som han gør.

Hans evne til at tilfredsstille dig i sengen er et stort turn on samt det bevis på hans gode præstationer, som han har ledt efter.

Sexlegetøj

At inkludere legetøj i soveværelset er måske ikke et sextip for begyndere, men det er helt sikkert noget, der vil sætte gang i tingene. Hvis du virkelig ønsker at skyde spændingen i vejret, så lav et show for din partner.

Brug din vibrator, og få ham til at se dig lege med dig selv. Det, der vil få ham til at gå amok, er ikke at lade ham røre dig, før du siger til. Hvis du er nervøs og ikke kan blive våd, skal du bare bruge glidecreme og få showet i gang!

Senere, når I begge er blevet helt afslappede, kan I begge bruge forskellige sexlegetøj sammen.

Indled sex

Mænd kan lide kvinder, der er i kontakt med deres seksualitet. Så han vil blive mere end glad, hvis du starter de bevægelser, der gradvist fører til sex.

At du tager initiativ til sex vil få ham til at føle sig ønsket.

Vær direkte, men tag det langsomt. Du kan f.eks. lægge din hånd på hans ben og arbejde dig op til hans værktøj, bede ham om at slutte sig til dig, og derefter tage hans hånd og føre den til din numse eller dine bryster.

Han vil tage den derfra – eller bare føre ham til soveværelset og begynde at kysse ham. Der er mange muligheder for at bruge din fantasi, og du vil helt sikkert ryste hans.

Spiltid

Når I har bestået nogle eller alle de ovennævnte trin ovenfor, er I nu nået til det trin, som I hele tiden har gået efter – selve sexhandlingen.

Normalt kommer dette trin spontant uden at du behøver at overanalysere eller overtænke det.

Men nogle gange, efter at have skiftet jeres stillinger fra top til bund, vil du gerne tilføje lidt smag. Det er her, at alle forskellige slags sexstillinger virker magisk.

Hvis du vil finde ud af, hvordan du kan tilfredsstille en mand i sengen, så lær nogle revolutionerende sexbevægelser, der vil rocke hans verden. Så lad os se på nogle af de mest interessante:

På toppen

Som jeg allerede har sagt, er det at behage dig noget intenst stimulerende for din mand.

Med dig ovenpå vil han have en førsteklasses udsigt til at være vidne til din nydelse på første hånd. Han vil være i stand til at indtage hele din krop. Men han vil sikkert gøre meget mere end at beundre din krop.

Han vil måske tage fat om din talje eller kæle for dine bryster, mens du er ovenpå ham. Denne stilling er et af de afgørende trin i denne trinvise guide til at behage din mand i sengen.

Denne stilling er også fantastisk for dig, fordi den giver dig kontrol, du dikterer tempoet, og du kan se, hvordan du får ham til at tigge om mere af dig.

Intensiveret missionærstilling

Missionærstillingen er grundlæggende, og de fleste par starter med denne stilling. Den giver manden den dominerende position.

Men den giver også mulighed for langvarig øjenkontakt og en masse kys, og derved opbygger den en bedre forbindelse. Missionærstillingen bør ikke overses, da det nok er en af de mest intime stillinger.

Men hvis du vil have mere ud af den, kan du vikle dine ben omkring hans talje og låse dem fast på hans ryg. Du vil trække ham mod dig, hvilket gør penetrationen dybere.

Alternativt kan du placere dine ben på hans skuldre, så de danner en V-form, hvilket vil have den samme effekt.

Mens han ligger ovenpå dig, kan du køre dine fingre gennem hans hår, gribe eller kærtegne hans arme eller tage fat om hans ryg, så du laver et nydelsesinduceret aftryk af dine fingre på hans hud.

Disse subtile bevægelser vil lade ham vide, at du nyder dig selv, og at hvis han fortsætter, vil du komme rigtig hårdt rigtig snart – det vil være alt, hvad han behøver for at fortsætte.

Missionærstillingen er mere behagelig for ham, fordi han kan se dit ansigt lave tilfredsstillelsesbevægelser.

Han vil se dine læber udvide sig, mens du stønner og ryster af ren nydelse. At vide, at det hele er på grund af ham, vil gøre ham ekstremt glad både i og uden for sengen.

Stolen

Denne stilling kræver kvindelig kontrol, så du skal ikke være bange for at tage styringen.

Manden repræsenterer i dette tilfælde stolen. Han sidder med benene strakt ud foran sig og bruger sine hænder som støtte.

Kvinden sidder på sin mandlige partner med ryggen mod ham og læner sig tæt ind til hans krop.

Du sidder oven på ham, holder fast i hans hofter og læner hovedet lidt tilbage, mens du langsomt bevæger dig op og ned.

Spooning

Det er som at kramme og have sex på én gang, hvilket øger jeres niveau af intimitet. Din partner skal lægge sig bag dig og trænge forsigtigt ind i dig.

Denne stilling giver ham fuld adgang til din krop. Hans hænder kan gå over hele dig, og det er en perfekt stilling til at vise sin hengivenhed og tilbedelse for dig.

Mens du er i denne stilling, kan du bruge dine hænder og forsigtigt røre ved hans krop og trække ham tættere på dig.

Du kan også røre ved dig selv for at øge din nydelse – og også hans, for så snart han ser, at du onanerer foran ham, vil det gøre ham vanvittig efter dig.

Sex foran spejlet

Det er på tide, at du begynder at se dig i spejlet på en helt anden måde.

Hvis du og din partner beslutter jer for at have sex foran et spejl, vil I sandsynligvis gøre det stående, med hænderne presset mod væggen på begge sider af spejlet.

Med begge jer spejlvendt, bøjer du dig lidt, så han kan trænge ind i dig.

Hold hovedet op, så han kan se dit ansigtsudtryk og niveauet af din nydelse. Han vil også have et spejlbillede af dine forreste kropsdele, mens han har det perfekte billede af din underdel.

For ham virker spejlet vidundere. På den anden side er du heller ikke forsømt her, for du kan også se ham, mærke og se hans hænder på dine hofter og alt i alt nyde fantastisk sex.

Sex i brusebadet

Først og fremmest er brusebadet et godt sted til at varme ting op. Du kan starte med at tage en svamp eller blot bruge dine hænder til at gnide og vaske hans ryg.

Begynd at bevæge dig ned til hans værktøj, og bliv et stykke tid i det område, mens du kysser hans nybrusede ryg.

Mens du dvæler i denne stilling, kan du give ham et handjob. Det vil både overraske og forbløffe ham.

Han vil sikkert ikke forvente det – måske har han aldrig haft nogen til at røre ved sin manddom fra den vinkel – undtagen ham selv, naturligvis.

Resten af aktiviteterne under brusebadet vil udvikle sig af sig selv. Lad ham tage det næste skridt. I vil sandsynligvis have sex stående, hvor ikke bare dele af kroppen er våde, men hele kroppen er våd.

Quickie

En quickie er ikke noget, du planlægger. Det er noget, der sker. Så når du føler trangen, skal du bare lade dig gå og nyde det. Din mand vil sætte pris på din eventyrlyst.

En quickie kan ske når som helst og hvor som helst. Men hovedårsagen til den er jeres gensidige brændende lyst, som skal lettes.

Så lad være med at tro på det vrøvl om, at sex skal være langvarigt for at være mindeværdigt.

En god quickie fra tid til anden gør underværker. Nogle gange har I bare begrænset tid eller måske ingen lyst til at kæle eller kysse, så I springer bare lige forbi det trin.

Men en quickie vil være alt, hvad I begge har brug for for at være helt tilfredse resten af dagen.

Omvendt cowgirl

Dette er endnu en stilling, der giver dig fuld kontrol. Du dikterer hastigheden, dybden, vinklen og intensiteten af bevægelsen.

Det er den nemmeste måde at ramme dit G-punkt på og få dig til at komme over hele din partner.

Det grundlæggende i denne stilling er, at du sidder på din partner og vender ryggen mod ham, mens han ligger fladt på sengen.

Du kan bruge hans knæ som støtte og blot lave bevægelser, der tilfredsstiller jer begge bedst muligt. Denne stilling er mere rå end den er intim.

Den giver dig ikke øjenkontakt eller den følelse af nærhed.

Men det gør den ikke mindre fornøjelig. Den giver ham et godt udsyn til din bagdel, og hvis han er en røvmand, vil han elske denne stilling.

Desuden kan du altid kigge tilbage på ham et øjeblik, mens du rider ham. Det hurtige blik vil kaste jer begge over toppen.

Pretzel

Bare navnet på denne stilling er spændende og noget sikkert nyt for jer begge. Heldigvis er den ikke så kompliceret, som den lyder.

Denne stilling kræver, at du lægger dig på siden. Lad dit nederste ben være strakt og fladt.

Han vil spænde over dit underben, mens han knæler. Dit andet ben vil være krøllet rundt om hans talje.

Denne stilling giver mulighed for dyb penetration – ligesom den, du ville føle under doggy style – blot giver denne stilling dig den dyrebare øjenkontakt.

Den anden fordel er, at den giver hans hænder fri til at gøre, hvad han vil med dem.

Doggy style

Hvis din partner tilbeder din bagdel, vil dette være en af hans foretrukne sexstillinger. For at opnå denne stilling skal du sætte dig på alle fire.

Han knæler og trænger ind i dig bagfra med sin krop lænet op ad din.

Denne stilling giver ham stor tilfredsstillelse. Han kan beundre udsigten bagfra. Han kan tage fat i din talje eller trække dig i håret, hvis det bliver lidt mere groft.

Han skal også arbejde sammen med dig om at finde en fælles rytme, der tilfredsstiller jer begge.

Det flade jern

Læg dig på maven med flade ben og let hævede hofter. Han vil straddle begge dine ben og trænge ind i dig knælende nedad.

Denne stilling giver ham en strammere følelse, som både han og du finder yderst behagelig. Stol på mig – det vil være den bedste sex, han nogensinde har haft.

Det flade jern giver dig også den følelse af nærhed og intimitet, som du mister under nogle andre “bagudrettede” sexstillinger.

BDSM

Ikke alle fyre kan lide en dominerende-underdanig form for sex. Men hvis du og din partner er til det, er det en god måde at opbygge spændingen på.

Vælg, hvem der vil overtage rollen som dom og hvem der vil være sub. I kan binde hinanden eller bruge en pisk for at få maksimal nydelse.

Når I begynder at stole nok på hinanden, kan I indføre et bind for øjnene for virkelig at varme stemningen op.

Uanset hvad I gør, skal I bare huske på, at jeres seksuelle dynamik ikke har noget at gøre med, hvordan tingene er i jeres kærlighedsliv. Du skal ikke føle dig ydmyget over at have aftalt med ham at dominere dig – det er en del af spillet, og du er ikke rigtig underdanig.

Sørg for at komplimentere hans præstation

Mænd elsker at blive komplimenteret for deres præstationer. De ønsker, at du skal have en god tid med dem; de ønsker at behage dig seksuelt.

En mand ønsker at trives ved sex mere end nogen anden del af livet.

Selv om dine handlinger under sex nonverbalt sagde, at du elskede hans bevægelser og nød dig selv, er det ikke en dårlig idé at sige det højt.

Så efter sex, mens I ligger i sengen og krammer, kan du måske sige noget i retning af: “OMG det var fedt.” eller “Hvad var det?! Wooow.”

Du skal blot sige, hvordan du har det i det øjeblik, men overdriv ikke. Bare små opmuntrende ord er nok.

Komplimenterne er der ikke kun for at booste hans ego. De er der også, så han ved, at selv om du ikke har nået orgasmen, så har du haft det godt.

Normalt har kvinder brug for mere tid end mænd til at komme til klimaks, og det er noget naturligt.

Så lad være med at gøre et stort nummer ud af det. En af de næste gange skal du nok nå det, så lad være med at sænke hans selvværd ved at sige, at du ikke var tilfreds.

Vær fræk og eventyrlysten

Den bedste, og nok den eneste måde du kan fejle i dit forsøg på at tilfredsstille en mand på, er hvis du ikke gør noget.

Hvis du bare ligger fladt på ryggen og forventer, at han skal gøre alt. Det er ikke noget, der vil gøre ham glad og tilfreds.

Men hvis du er klar til at yde bare den mindste indsats, vil din mand helt sikkert sætte pris på det.

Han vil gerne vide, at du rent faktisk nyder dig selv og ikke tænker på, hvad du skal have til frokost næste dag.

Det eneste, han ønsker, er at føle sig ønsket. Den bedste måde at opnå det på er ved at være lidt fræk og eventyrlysten.

Og selvom han måske kan lide din sødme og femininitet uden for soveværelset, vil han inden for soveværelset være glad for, at dine urtrækninger kommer frem.

Så indled sex, tag ham i røven, leg med hans nosser, bid ham i halsen og lad fantasien få frit løb. Slap af og nyd dig selv.

Lad være med at overtænke hele situationen – du vil kun holde jer begge tilbage.

Selv om dit spørgsmål var, hvordan man tilfredsstiller en mand i sengen trin for trin, er det vigtigt at tilføje, at sengen ikke bør være det eneste sted, hvor nydelserne bliver opfyldt.

Vær eventyrlysten. Søg efter nye steder at have sex eller forkæl ham med nogle af hans fantasier.

Så hvad nu hvis I har en lejlighed, betyder det ikke, at sex på bagsædet af bilen ikke vil være lige det, I har brug for.

I kan også prøve et sted, der indebærer en risiko for at blive opdaget – som sex på altanen med fare for, at nogle af jeres naboer kan se jer, eller en quickie i et omklædningsrum, næste gang I skal ud og købe tøj.

Vær modig. Lad ikke noget skræmme dig. Få mest muligt ud af hvert eneste øjeblik, du tilbringer i sengen – og udenfor den.

Jeg håber, at denne enkle “Sådan behager du en mand i sengen trin for trin-guide” vil komme dig til nytte. Der er en masse variationer til de givne eksempler, og du vil nå dertil på egen hånd ved at udforske dem sammen med din partner.

Følelsesmæssig binding

Nøglen til at have god sex er også at have et følelsesmæssigt bånd.

Hvis du kommer godt ud af det med din partner i andre aspekter af jeres fælles liv, vil jeres sexliv blomstre af det.

For hvis I har både fysisk og følelsesmæssig forbindelse, er der intet, der kan stoppe jer. Og jo mere I deltager i seksuelle aktiviteter, jo bedre bliver sexet.

Øvelse gør mester

Som alle gode ting i livet bliver sex også bedre med øvelse. Du lærer din partner at kende din partner, hans smag og ubehageligheder, hans fantasier og seksuelle ønsker – og han lærer dine at kende.

Når I begge er i gang for gensidig nydelse, kan det ikke blive bedre.

Hvor lang tid tager det at tilfredsstille en mand i sengen?

Ifølge nogle videnskabelige undersøgelser tager det i gennemsnit mellem tre og femten minutter for en mand at nå klimaks fra det øjeblik, hvor han trænger ind i sengen og frem.

I bund og grund vil det ikke tage dig lang tid at give din mand den tilfredsstillelse, han har brug for – især hvis du ved, hvad du gør. Du skal ikke være besat af hans orgasme; jeg lover, at du nok skal få ham dertil før eller siden.

På den anden side, hvis han tager for lang tid om at blive færdig, skal du ikke tro, at det er fordi du ikke er attraktiv nok, eller fordi du ikke kan synes at kunne vække ham.

Du ved, hvordan alle fyre er besat af, hvor længe sex skal vare. De er bekymrede for præ-ejakulation, og de prøver så hårdt de kan for at holde ud så længe som muligt.

Så han har ikke problemer med at få orgasme, fordi du gør noget forkert. Tværtimod udskyder han det sandsynligvis for ikke at skuffe dig.

Hvordan kan jeg tiltrække min mand i sengen?

Hvis du ønsker at fange hans opmærksomhed i soveværelset, skal du ikke give op, før du kan se, at han har opnået maksimal nydelse. Brug altid din fantasi og introducer nye ting til jeres sexliv.

Observer nøje hans reaktion på alt, hvad du gør, og vær opmærksom på hans ønsker. Vigtigst af alt: Tillad dig ikke at blive forudsigelig.

Dette er især vigtigt for langvarige forhold. Efter et stykke tid bliver jeres samleje noget, der skal gøres.

I ved begge, hvad den anden person vil gøre næste gang. Der er ingen overraskelser om, hvilken stilling I vil gøre det i, hvor I vil røre hinanden, på hvilket tidspunkt I vil få orgasme …

Og det er det første tegn på, at jeres kærlighedsliv er gået i hårdknude. Det er præcis derfor, at det er bedst at være innovativ!

Glem heller ikke, at I skal passe på jeres udseende. Ja, hjernen er afgørende for et intimt liv af god kvalitet, men du vil stadig gerne være seksuelt attraktiv for din mand.

Jeg siger ikke, at du skal ligne en topmodel, men ting som regelmæssige brusebade, voksbehandlinger og en mani og pedi er et must. Hvis du tilføjer lidt make-up, en ny frisure i ny og næ, forførende parfume og et sexet outfit – så vil du slå ham omkuld.

For at slutte af:

Nu hvor du har fået svaret på spørgsmålet om, hvordan du kan behage en mand i sengen, er det eneste du skal gøre at anvende denne teori i praksis. Ja, det er ikke det samme at tale om noget og rent faktisk gøre det, men jeg lover dig, at du er godt forberedt.

Du skal bare tro på dig selv!

Jeg vil blot endnu en gang understrege vigtigheden af selvtillid i alt dette. Hvis du lader dine usikkerheder gå til side og lever i nuet, er du allerede halvvejs.

Lad ikke noget holde dig tilbage. Ved at tillade dig selv at føle dig godt tilpas i din hud, vil du automatisk nyde sex mere, end du nogensinde havde troet muligt.

Det er lige den udløser, som din partner har brug for for også at blive tilfreds i sengen. Det hele er enkelt, når du ser på det.

Han har brug for at vide, at du er tilfreds, så han også kan blive tilfreds.