Skip to Content

Sådan Spiller Du En Spiller: 10 Måder At Slå Ham I Hans Eget Spil

Sådan Spiller Du En Spiller: 10 Måder At Slå Ham I Hans Eget Spil

Undrer du dig over, hvordan du spiller en spiller og slår ham i hans eget spil, så han fortryder alle sine handlinger? Så er du kommet til det rette sted.

Vi har alle haft en eller anden form for oplevelse med spillere, uanset om de har knust vores hjerte eller vores vens hjerte (eller om de i øjeblikket forsøger at gøre det).

Vi ved, hvordan han fungerer; nogle gange er vi klar over, at han er en player, men vi ender alligevel med at blive spillet.

Hans spil er stærkt; han er så charmerende og flot, og han ved altid lige, hvad han skal sige.

Det lykkes ham at få en til at tro på hvert eneste ord og få en til at føle sig helt speciel.

Snart befinder man sig i en labyrint af løgne, uden at vide, hvordan man kommer ud, eller hvad den virkelige sandhed er.

Og da han viser dig sin sande natur, indser du endelig, at han har overlistet dig.

Ikke denne gang. Tag kontrollen, og gør ham besat af dig med Infatuation Scripts.

Det behøver ikke at være sådan! Uanset hvor håbløs du føler dig, kan du altid slå ham i hans eget spil og vise ham, hvem der er chefen her.

Hvis du har mistanke om, at han er en spiller, så vent ikke et sekund længere! Her er 10 måder at spille ham ud på og give ham en smagsprøve på sin egen medicin!

1. Ignorér ham

Spillere er vant til at tiltrække opmærksomhed i det øjeblik, de træder ind i en klub. For at spille ham , skal du først få hans opmærksomhed, og tro mig, at ignorere ham er den perfekte måde at gøre det på. Men vær forsigtig, du vil ikke komme til at virke uhøflig.

Det, du skal gøre, er at ignorere ham høfligt. Få ham til at føle, at du ikke er interesseret i at spilde din tid på ham, og at han skal gøre sig mere umage, hvis han vil imponere dig. Lad ham vide, at du ikke er en nem fangst.

Du skal virke uinteresseret nok til, at han vil undre sig over, hvorfor hans magi ikke virkede på dig.

Få det til at se ud som om du har bedre ting at lave end at tale med ham, og undskyld dig selv med et charmerende smil. Spil videre.

2. Anerkend hans eksistens en smule

Afhængigt af den type spil, du spiller, kan dette trin komme efter et par dage eller endda timer på den samme fest.

Smil til ham på den anden side af lokalet, og præsenter dig selv. Lad ham ikke bede dig om at danse eller date eller bade dig i komplimenter.

Spil spillet med dine egne regler. Tag en drink, tak ham, og gå. Sig hej og gå.

Efterlad ham med et forvirret udtryk i ansigtet, fordi han ikke er vant til at blive leget.

Herefter vil han straks begynde at tænke, at han har gjort noget helt forkert, hvilket er grunden til, at du gik i første omgang.

Og så begynder han at udtænke endnu en plan for at vinde dig uden at vide, at du altid vil være foran ham, uanset hvad, og uanset hvad han gør, vil det simpelthen ikke være godt nok for dig. Men psst!

3. Vis ham, at du har det sjovt

Tro mig, for enhver fyr er der ikke noget mere sexet end at se en kvinde, der har det sjovt (uden ham).

Uanset om du har det sjovt med dine piger, gør det fremragende på arbejdet eller bare nyder lidt alenetid, så elsker fyre piger, der er selvsikre og forelskede i deres liv.

Vis ham, at du lever dit liv fuldt ud, og at du ikke har brug for en mand for at gøre det.

Vis ham, at du ikke har brug for ham. Det burde være nok til at få dig selv til at fremstå som en udfordring for ham.

I det øjeblik han indser, at du er god nok uden ham, vil han føle sig som en fiasko og forsøge at finde nogle andre måder at vinde din opmærksomhed på.

4. Sørg for, at han ser dig have det sjovt med andre fyre

Ah ja, det gode gamle spil om jalousi. Du viste ingen interesse i at tilbringe tid med ham, ingen interesse i at høre hans komplimenter og vittigheder, og der er du så, hvor du har det sjovt med andre fyre, griner af deres vittigheder og rødmer af deres kommentarer.

Jeg tror ikke, at der er behov for at beskrive, hvor fuldstændig ulykkelig han vil føle sig, når du gør dette.

At se dig have det sjovt med andre fyre vil få ham til at miste sin lyst til dig, og han vil være fast besluttet på at få dig til at indse, at det er ham, du skal være opmærksom på.

Men pas på ikke at virke for flirtende, bare nok til at tænde en gnist af jalousi i ham.

Han vil få den konkurrence, han har brug for, og han vil få chancen for endnu en gang at bevise, hvor meget af en fantastisk fyr han er (ikke).

5. Flirt

Du er på vej ind i anden halvleg af kampen, publikum er på benene, og bolden er din banehalvdel.

Kig forførende på ham på den anden side af lokalet; få ham til at komme til dig. Snak med ham, grin af hans vittigheder, men vis ham, at du ikke falder for hans kvindebedårende taktik.

Lad være med at give ham komplimenter; hold tingene lette og sjove. Rør ved hans arm ved et uheld, fnis her og der, og smid nogle lidt beskidte vittigheder.

Sørg altid for at lade ham vide, at det er dig, der sætter reglerne, og at han skal respektere dem, ellers kan han ikke længere spille med i spillet.

6. Bliv immun over for hans charme

Han er vant til at få opmærksomhed fra alle kvinderne omkring ham, men vis ham, at du ikke falder for det. Kald ham Romeo eller kald kvinderne omkring ham for hans kærester.

Vis ham, at du har gennemskuet hans skuespil, og at du kender hans snedige taktik.

Lad ham vide, at han bliver nødt til at udtænke en anden strategi, hvis han vil have dig til at falde for ham, fordi hans alle hans træk indtil videre simpelthen ikke er gode nok til dine standarder.

Han vil være så ivrig efter at ændre din mening og bevise dig, at han er anderledes, at han vil blive besat af dig. Fælden er sat, og det eneste, du har tilbage, er sjov og ballade.

7. Bevar mysteriet

Giv ikke for mange oplysninger om dig selv ud. Giv ham lige nok til at besvare spørgsmålet, men ikke nok til, at han får hele historien. Ingen omtale af ekser, af dine drømme, håb og frygt.

Ser du, det vigtigste er at forblive mystisk, og ved at gøre alt dette vil du helt sikkert lykkes med det.

Husk altid på, at spillerne er vant til at få alt, hvad de vil have, og når de ser, at de denne gang ikke kan få det, vil de gå amok.

Så hvis han spørger om din dag, så giv ham noget ubestemt, og spørg ham om hans dag.

Vær ikke en åben bog, sørg for, at han har lyst til at blive omkring dig, så han kan lære mere af dig at kende.

8. Hold dig væk fra hans radar

Spillere er vant til kvinder, der er besat af dem. De er vant til at blive sms’et og ringet op hele tiden.

Men ikke af dig. Vær ikke den første til at sende en sms , og hvis han sender dig en sms, så svar ham først næste dag.

Hvis han ringer til dig, så ring tilbage til ham flere timer senere og sig, at du har haft travlt (bonuspoint, hvis du havde travlt med en fyr, der lavede noget arbejde). Få ham til at undre sig over, hvor du er, og hvad du laver.

Gør ham vanvittig med halve svar og ubestemte kommentarer. Vis ham, hvordan det er at blive ignoreret via sms’er.

9. Vis ham, at du er ligeglad

Der er intet værre for en spiller end din manglende vilje til at svare på hans ‘fælder’ og handlinger.

Selvom han måske bevidst forsøger at gøre dig jaloux, så vis ham, at du er fuldstændig ligeglad med det, fordi du alligevel ikke er vild med ham (så hvorfor skulle du overhovedet være jaloux?).

Hvis han dukker op i baren med en eller anden tøs, så vær høflig og sig hej.

Hvis han lægger an på dine veninder, så smil og hav det bedste øjeblik i dit liv.

Vis ham, at han ikke har noget på dig, at uanset hvad han gør, er du bare ligeglad.

Ligegyldigt hvem han opsnapper, er du ikke jaloux. Ligegyldigt hvad han gør eller siger, er du ikke jaloux.

Vis ham, at du ikke er så interesseret i ham, som han vil have dig til at være – det vil få ham til at gå helt amok!

10. Spil en spiller

For at spille en player ordentligt skal du kende nogle grundlæggende regler, men den vigtigste regel i spillet er ALDRIG at blive forelsket. Det er bare et spil, husk det.

Få ham til at tro, at du kan lide ham, mens du nyder dit singleliv i fulde drag.

Få ham til at føle sig speciel, mens du ved, at alt, hvad du siger, er meningsløst.

Og når du føler, at hans hengivenhed er på sit højeste, så skærer du ham løs.

Det er vigtigt at blive længe nok, så han tager imod lokkemaden og husker, at han bliver narret, og at du afbryder det, før han bliver træt af dig.

Det er et hårdt job at være en player, så gør det ikke, medmindre du er klar, eller hvis du virkelig ønsker at tage hævn over ham, uanset årsagen.

Hvis du føler dig kedet, så gå. Hvis han indrømmer, at han har følelser for dig, så gå.

Lad være med at blive hængende for længe, så du ikke falder for ham. Sørg for, at du også beskytter dit hjerte. Når du beslutter dig for at skære ham fra dig, så gør det et rent snit.

Lad være med at blive hængende omkring ham, giv ham ikke en ny chance, bare lad være med at forlænge spillet, for det kan give bagslag for dig.

Skær ham ud og skær ham rent. Du har gjort dit arbejde godt. Du har spillet en spiller.