Skip to Content

Sådan Siger Stærke Kvinder Farvel Til Hinanden

Sådan Siger Stærke Kvinder Farvel Til Hinanden

En stærk kvinde er enestående. Hun gør alt på sin egen unikke måde, anderledes end alle andre. Og at sige farvel er ingen undtagelse.

Det er ikke den type kvinde, du skal forsøge at manipulere eller lege med. For hun vil gennemskue dine intentioner og hun vil forlade dig, før du ved af det.

Hun vil forlade dig i det øjeblik, hun føler sig uønsket eller uelsket. I det øjeblik hun ser, at du tager hende for givet, eller at du ikke lægger nogen indsats i dette forhold. I det øjeblik hun indser, at du ikke fortjener hende, eller at du holder hende tilbage.

Denne pige har stærke deal-breakers, og hun vil ikke tolerere, at du behandler hende som lort eller sårer dig, uanset hvor meget hun holder af dig. Hun vil aldrig nøjes med mindre end det, hun fortjener, og hun vil ikke sænke sine standarder for nogen.

Hun vil ikke tigge om din udelte opmærksomhed, og hun vil ikke tilbringe søvnløse nætter med at forsøge at afkode dine blandede signaler. Hun vil ikke vente på, at du beslutter dig for hende og kommer til fornuft. Og hun vil helt sikkert ikke opdrage dig til at blive den modne mand, hun har brug for.

Denne pige vil sige sit endelige farvel, hvis det er noget hun er nødt til at gøre, på trods af den kærlighed hun føler for dig. Hun vil afskære dig i løbet af et øjeblik, selv om denne beslutning river hendes hjerte i stykker.

Sandheden er, at hun ikke har brug for dig og aldrig har haft brug for dig. Hun valgte dig til at være en del af hendes liv på samme måde som hun vil vælge at smide dig ud af det, hvis det er nødvendigt.

Og når hun gør det, vil hun ikke bære nag over for dig. Hun vil ikke lade nag eller bitterhed holde hende i bur.

I stedet vil hun sætte sig selv fri, og hun vil tilgive dig for al den skade, du har påført hende. Men det betyder ikke, at hun vil glemme det, eller at hun nogensinde vil lukke dig ind igen.

Ser du, når en stærk kvinde forlader dig, er der ingen anden chance. Hun ved præcis, hvorfor hun gør det, og du skal ikke håbe på, at du kan tigge dig tilbage til hende. Denne pige tænker tingene igennem, og hvis hun har besluttet, at det er på tide at gå væk fra dig, betyder det, at du har gjort noget for at miste din plads i hendes liv.

Denne pige vil ikke bebrejde sig selv for ikke at have prøvet mere for at få forholdet til at fungere, fordi hun ved, at hun har gjort sit bedste. Hun vil ikke tænke, at hun ikke var nok, og hun vil ikke spekulere på, hvordan tingene kunne have udviklet sig mellem jer to, hvis hun var blevet ved din side lidt længere.

Misforstå mig ikke – jeg forsøger ikke at fortælle dig, at hun er hjerteløs, og at det er let for hende at gå væk fra en person, hun har dybe følelser for. For det er alt andet end det.

Ja, hun vil sandsynligvis knuse sit eget hjerte, når hun siger farvel. Men hun vil ikke blive knust.

Hun vil ikke lade dette ødelægge hende, fordi hun ved, at nogle mennesker simpelthen ikke er skabt til hinanden, og fordi hun ved, at hun er stærkere end al den smerte, hun måske føler. I stedet for at lade denne hjertesorg ødelægge hende, vil hun rejse sig fra den, og hun vil overleve, stærkere end nogensinde før.

En stærk kvinde vil aldrig fortryde sin beslutning, og hun vil aldrig bede dig om at komme tilbage. Og ved du hvorfor? Fordi hun ikke forlod dig for at give dig en lærestreg eller for at få dig til at indse, at du ikke kan leve uden hende. Hun gik ikke væk for at få dig til at jagte hende, og hun spiller ikke nogen tankespil med dig.

Nej, hun vil ikke tage dig tilbage med åbne arme, når du indser, hvad du har mistet.

Hun vil ikke ændre mening, når du prøver at kravle tilbage i hendes liv i det øjeblik du forstår, at du skulle have behandlet hende bedre, og når du bliver klar til at være den mand, du hele tiden skulle have været. For når det sker, vil det være for sent, og hun vil glemme alt om dig.

Ser du, når hun først har lukket døren bag dig, kigger hun aldrig tilbage. Når hun først efterlader dig i fortiden, hvor du hører til, er det der, du bliver for altid.