Skip to Content

Sådan Holder Du En Mand Interesseret: 15 Effektive Måder At Gøre Det På

Sådan Holder Du En Mand Interesseret: 15 Effektive Måder At Gøre Det På

Det er ligegyldigt, om du lige er begyndt at date en ny kæreste, eller om du er i et langvarigt forhold, der er ved at gå i hårdknude – spørgsmålet om, hvordan man beholder en mand, er noget, der bekymrer os alle.

At vinde den fyr, du kan lide, er ikke let, men at sikre, at han forbliver hooked på dig, er endnu sværere.

Ikke desto mindre kan det gøres uden alt for mange problemer, og dette er stedet, hvor du finder ud af alt, hvad du har brug for at vide om at gøre det.

På trods af det indlysende faktum, at hver fyr er et individ og har forskellige standarder og forventninger til et forhold, er der nogle universelle ting, som næsten alle mænd søger fra deres romantiske partner.

Så hvad skal du helt præcist gøre for at forhindre, at han mister interessen med tiden, og hvordan du kan holde en mand ved din side?

Hvordan gør du dig selv ønskværdig til enhver tid, og hvordan vækker du hans interesse på den mest effektive måde?

Hvis det er nogle af de spørgsmål, der går dig igennem hovedet og er ting, du ikke har de rigtige svar på, er du kommet til det rette sted, for du er ved at læse en trin for trin-guide om, hvordan du kan holde en mand ved din side

Vær ikke for klæbende

Når du bliver forelsket i en ny person, er det helt naturligt for dig at ville bruge al din fritid sammen med personen og dedikere al den energi du har på ham.

Du kan ikke holde fingrene fra ham, og du føler, at du kan bruge en evighed på bare at kigge på ham.

Derfor forventer du, at han har det på samme måde, og du bliver endda fornærmet, når denne mand ønsker at tilbringe noget tid hver for sig.

Det, du naturligvis skal huske, er, at han havde et liv, før du kom ind i det, og du kan ikke kræve at blive centrum for hans univers fra den ene dag til den anden.

Så hvis du kæmper med at finde ud af, hvordan du kan holde en mand interesseret, skal du vide, at du aldrig skal tillade dig selv at være for klæbende og trængende, selv om du nogle gange er uvidende om at opføre dig på den måde.

Det sidste, du ønsker, er at virke desperat eller at fyren føler, at du kvæler ham.

Derfor skal du uanset hvad, lade din kæreste ånde og altid sørge for at give ham lidt plads.

Tro mig – det er den eneste måde, hvorpå han kan savne dig fra tid til anden, ikke tage dig for givet og forblive afhængig af dig.

Men vis ham, at du holder af ham

Når du spørger kvinder om, hvordan man holder på en mand, vil de fleste af dem fortælle dig, at du aldrig må vise ham dine sande følelser, fordi han vil bruge dem imod dig.

De vil fortælle dig, at du skal blive ved med at spille svær at få så længe du kan, fordi fyre elsker jagten.

Men tingene er ikke altid sådan her. Ja, det er sandsynligt, at du vil vække en mands interesse, hvis han er nødt til at gå efter dig i starten.

Ikke desto mindre er det ikke måden at holde en fyr interesseret på i lang tid.

I stedet for at lade som om, at du er ligeglad med ham, skal du vise denne mand, at du holder af ham.

Jeg siger ikke, at du nødvendigvis skal lave nogle store romantiske gestus hele tiden eller være cheesy og patetisk, men denne fyr skal være klar over, at du har følelser for ham.

Lad være med at spille spil og vær i stedet ærlig omkring dine følelser for ham.

Vis ham, at du er heldig at have ham ved din side, og at du sætter pris på hans tilstedeværelse i dit liv.

Hvis I to er i et langvarigt forhold, skal du sørge for, at han ved, at du ikke kunne forestille dig at være sammen med andre end ham, og at du elsker ham ud over alle grænser.

Husk én ting – bare fordi en fyr ikke viser dig, at han vil have din kærlighed og hengivenhed, betyder det ikke, at han ikke higer efter det.

Tro mig – ligesom os har de også et behov for at føle sig elsket, ønsket, begæret og værdsat.

Slip af med din følelsesmæssige bagage

Hvis du leder efter råd til, hvordan du kan holde en mand ved din side, er en af de første ting, du skal gøre, at glemme alt om din fortid og alt det, der holder dig tilbage fra at give dig selv helt og holdent til denne fyr.

Dette gælder især, hvis du har startet et nyt forhold, som aldrig vil fungere, hvis en person fra dit tidligere liv stadig er en del af den nuværende ligning.

Misforstå mig ikke – jeg siger ikke, at du skal lade som om, at du ikke har haft et kærlighedsliv før ham, eller at du tålmodigt har ventet på ham så længe du kan huske.

Ikke desto mindre er det, du ikke må tillade, at din følelsesmæssige bagage har nogen som helst indflydelse på jeres forhold.

Sammenlign aldrig din kæreste med nogen af dine ekskærester, og få ham ikke til at føle, at han skal konkurrere om dit hjerte med spøgelserne fra din fortid.

Få ham ikke til at tro, at han er den person, du har fundet for at hjælpe dig med at hele dine følelsesmæssige sår, for ingen kan lide at blive betragtet som en rebound.

Vær ikke for sød

I modsætning til hvad mange tror, kan mænd ikke lide piger, der er for søde.

Lad os faktisk sige det på denne måde: De fleste mænd kan ikke lide piger, der lader som om, at de er overdrevent søde og rare, bare for at være mere sympatiske over for det modsatte køn.

I stedet foretrækker de kvinder, der udfordrer dem på en måde.

De kan lide kvinder med en kantet sans for humor, kvinder, der er badass og ikke er bange for at konfrontere dem, uden at miste kontakten med deres feminine side i processen, kvinder, der ved, hvad de vil have, og som ikke er bange for at få det.

Det er ikke mig, der siger, at vejen til en fyrs hjerte går gennem konstant skænderi eller fortæller dig, at du skal gå rundt og starte et skænderi, hver gang du har chancen for det.

Ikke desto mindre er der ingen grund til, at du skal være bange for at udtrykke dine meninger og holdninger og stå fast bag dem.

Selv om du er klar til at gøre alt for at gøre din mand glad, er sandheden, at ingen fyr kan lide at date en “people pleaser”, der nikker med hovedet til hvert et ord, han siger.

Hvis der er nogle ting, som du gerne vil ændre i jeres forhold, så sig det uden tøven.

Vær spontan

Når du forsøger at vinde en fyr for dig, gør du dit bedste for at han skal se, hvor sjov, afslappet og letkøbt du er.

Det er naturligvis de kvaliteter, som de fleste mænd kan lide hos deres potentielle partner af det modsatte køn.

Selvfølgelig bringer livets tempo os som regel mange situationer, som tvinger os til at miste vores gejst.

Vi bliver mere ansvarlige, mere forsigtige, og med tiden forsvinder den afslappede unge person, som vi plejede at være, helt og holdent.

Men hvis du forsøger at finde ud af, hvordan du beholder en mand, skal du vide, at det er et must at forblive spontan, selv efter at den indledende fase af dit forhold er slut.

Prøv for en gangs skyld at glemme dine forpligtelser, gå med strømmen og vis ham, at du ikke er bange for at træde ud af din komfortzone.

I stedet for at være stiv hele tiden, så prøv at løsne op og slappe lidt af.

I stedet for at leve hver eneste dag efter bogen og følge en forudbestemt tidsplan, så tøv ikke med at prøve nye ting, som helt sikkert vil krydre tingene i jeres forhold.

Tag initiativ

Så længe vi kan huske, har en af de uskrevne regler for dating været, at mænd er jægerne, og at vi kvinder er byttet.

Det er mændene, der tager det første skridt, det er dem, der ringer det første opkald, det er dem, der inviterer til den første date, og det er dem, der tager initiativ til næsten al fysisk kontakt.

På trods af kvindernes frigørelse har moderne dating ikke medført nogen større ændring i dette aspekt.

Hvis du vil vide, hvordan du beholder en mand, skal du aldrig tøve med at være mere aktiv, og du skal ikke være bange for at tage ansvaret.

På den måde vil din kæreste opfatte dig som en ligeværdig partner i forholdet, og han vil se, at du også er interesseret i at forbedre det, i stedet for at forvente, at han skal gøre alt arbejdet.

At tage initiativ i soveværelset er noget, som fyre især kan lide.

Stol på mig – din kæreste vil aldrig komme i tanke om at forlade dig, når han ser, at du har gjort en indsats for at gøre jeres sexliv bedre.

Vis interesse for ham

En af de enkleste måder at holde en mand interesseret på er at vise interesse for ham.

Det er ikke at være egoistisk og i stedet vise ham, at du er interesseret i, hvordan han har brugt sin dag, vise at du er interesseret i hans hobbyer, og at du har en vilje til at være en del af hans liv.

Det er at være hans ven og ikke kun hans elsker.

Nej, det er ikke mig, der fortæller dig, at du skal lade som om, at du kan lide nogle ting, du ikke kan lide, bare for at behage ham, at du skal glemme dine meninger og præferencer og blive hans alter ego.

Jeg råder dig bare til at vise denne mand, at alt omkring ham og vedrørende ham er vigtigt for dig.

At du lytter opmærksomt til ham og viser ham, at han kan stole på dig og fortælle dig alt uden at være bange for at blive dømt.

Hvis din kæreste f.eks. kan lide en bestemt sport eller et bestemt band, så gør en indsats for at lære en ting eller to om disse ting.

Fra tid til anden kan du ledsage ham til en kamp med hans yndlingshold eller arrangere en date til en koncert med hans yndlingssanger, også selvom du ikke kan lide de samme ting.

På denne måde får du denne mand til at indse, at han som person betyder noget for dig, og du vil vinde ham over på ingen tid.

Vær sød mod hans venner og familie

Når du elsker en mand, prøver du hårdt at elske alle dem, han elsker, også.

Og hvis det ikke er muligt, respekterer du dem i det mindste, simpelthen fordi de er en del af din partners liv og hjerte.

Så hvis du vil vide, hvordan du kan holde en mand fast, er en af de mest effektive måder at gøre det på at være sød mod hans venner og nærmeste familiemedlemmer.

Jeg siger ikke, at du skal kysse deres røv eller forfølge dem bare for at være i nærheden af ham, men gensidig respekt og værdsættelse er altid et stort plus.

Selvfølgelig er det endnu bedre, hvis du klikkede med disse mennesker, og du nyder at hænge ud med dem.

Det sidste, du bør gøre, er at kvæle din kæreste ved at forvente, at han skal tage dig med til alle familiens sammenkomster eller hver gang han går ud med sine venner.

Ikke desto mindre bør du uden tvivl gøre en indsats for at opnå i det mindste en form for forbindelse med disse mennesker og tilbringe tid sammen med dem.

Når alt kommer til alt, hvis du og din kæreste ender med at blive gift i sidste ende, er det disse mennesker, der vil være en del af dit liv på den ene eller den anden måde, så hvorfor ikke forsøge at have et venskabeligt forhold til dem fra nu af?

Desuden kan du stole på, at det vil betyde alverden for din partner at se dig prøve at være sammen med de mennesker, han holder af, fordi det for ham vil være et tegn på dine dybe følelser for ham.

Hold aldrig op med at forføre ham

I starten af et nyt forhold gør vi kvinder alle sammen en særlig indsats for at se godt ud og opføre os bedst muligt over for vores nye kæreste.

Vi er altid fuldt påklædt, har vores make-up på og prøver hårdt at være i godt humør, når vi er i nærheden af ham.

Men det, som mange piger begår en fejl, er, at de ændrer deres adfærd drastisk, når først bryllupsrejsefasen er ovre.

Uanset om vi kan lide at indrømme det eller ej, begynder vi med tiden at tage vores partner for givet – vi ved, at han absolut elsker os uanset hvad, og at han ikke går nogen steder hen.

Når alt kommer til alt, har vi allerede vundet ham over, så hvad er pointen i at forsøge omkring ham mere.

Nå, men lad mig fortælle dig, at nogle af de vigtigste råd om, hvordan du beholder en mand, er at fortsætte med at forføre ham gennem hele dit forhold.

Du bør aldrig holde op med at forsøge at minde ham om, hvordan sommerfugle føles, for det er den eneste måde at holde ham fra at blive forelsket i dig.

Uanset hvor længe du og din mand har været sammen, skal du altid blive ved med at overraske ham i sengen, du må ikke løbe væk fra offentlige udfoldelser af hengivenhed og fortsætte med at forføre ham på alle mulige måder.

Gør hvad der skal til for at forhindre, at jeres forhold falder ned i en rutine, og lad ham aldrig holde op med at se dig som den attraktive kvinde, du er.

Forsøg ikke at ændre ham

Desværre begår nogle af os kvinder en fatal fejl i begyndelsen af et nyt romantisk forhold, som gør, at det er dømt til at mislykkes lige fra starten; vi falder for mænd, som vi faktisk ikke kan lide.

Ja, vi kan selvfølgelig godt lide nogle ting ved disse fyre, ellers ville vi ikke have involveret os med dem i første omgang, men sandheden er, at mange kvinder har en tendens til at hook up med mænd, hvis grundlæggende personlige egenskaber de forventer at ændre engang i fremtiden, og ser denne opgave som et stykke kage.

Lad mig fortælle dig, at det er noget, du aldrig bør overveje at gøre, hvis du er i tvivl om, hvordan du kan holde på en mand.

Når du er i et forhold med en person, indgår du naturligvis kompromiser, hvilket nogle gange indebærer, at du ændrer nogle ting ved dig selv.

Og det vil din kæreste også gøre med tiden.

Men det, du skal glemme alt om, er at ændre essensen af den, han er, og gøre ham til en helt anden person, for din kærlighed kan ikke ændre en mand, medmindre han selv beslutter sig for at gøre det, hvor meget du end ønsker, at det skal ske.

Selv hvis det lykkes for dig, og hvis han begynder sin forvandling bare for at behage dig, vil denne fyr til sidst begynde at føle sig utilpas i sin egen hud, og han vil begynde at være vred på dig, fordi du tvinger ham til at miste sig selv.

Pas godt på ham

Selv om de fleste af dem nok aldrig ville indrømme det, er sandheden, at mange mænd kan lide at have en kæreste, der tager sig af dem.

Nej, det betyder ikke, at du skal være en mor for en umoden møgunge, eller at du skal forkæle alle hans behov, men hvis du spekulerer på, hvordan du kan holde en mand ved din side, bør du helt sikkert vise ham, at du har hans velbefindende i tankerne.

At spørge ham om hans dag, tage sig af ham, når han er syg eller spørge ham, om han har spist, er uden tvivl noget, som enhver fyr vil sætte pris på.

Det er faktisk ret simpelt – han vil elske at vide, at der findes en person, der er bekymret for, om han er kommet sikkert hjem, eller om han er træt.

Husk dog altid at være forsigtig, for det vigtigste ved at tage sig af en fyr er ikke at overdrive, når du gør det.

Det sidste, du ønsker, er at kvæle ham ved at behandle ham, som om han ikke er i stand til at styre sit eget liv.

At lave hans yndlingsmåltid til ham fra tid til anden eller hjælpe ham med at vælge sit outfit til en stor begivenhed er én ting.

Men at behandle ham, som om han var dit barn, og forkæle ham så meget, at du bliver hans personlige assistent, er noget helt andet.

Prøv blot at gøre dit bedste for at skabe en balance og vise din mand, at han kan regne med din hjælp, når han har brug for det, uden at forsøge at tage hans uafhængighed fra ham og uden at give ham mulighed for at udnytte din venlighed.

Match hans indsatsniveau

En af de største fejl, du kan begå i et forhold, uden at du selv er klar over at gøre det, er at give for meget af dig selv for tidligt.

Når du elsker en person, ønsker du naturligvis, at vedkommende skal føle dybden af dine følelser, og du er klar til at gøre alt, hvad der skal til for vedkommende.

Du skal dog passe på ikke at lægge for mange kræfter i et forhold uden at få noget til gengæld, for det kan være kontraproduktivt.

Når det sker, giver du blot din kæreste grønt lys til at begynde at bruge dig og til at begynde at tage dig for givet.

Det vigtige i alle forhold og især i romantiske forhold er, at du aldrig tillader dig selv at være den eneste, der prøver.

Husk, at opbygningen af et forhold er et to-mandsarbejde, og I er begge ansvarlige for at få tingene til at fungere.

Så det bedste, du kan gøre, er at matche din kærestes niveau af indsats og engagement.

Hvis du giver for lidt af dig selv, kan han begynde at føle sig følelsesmæssigt forsømt og har ret til at tvivle på dine følelser.

Hvis du på den anden side gør dig for meget umage, sætter du automatisk ham selv over dig, og du giver ham overhånd. Husk – balance er alt.

Boost hans ego

Mænd er måske nok fra Mars og kvinder måske fra Venus, men bundlinjen er, at vi er meget mere ens, end folk gerne vil tro.

Du ved, hvordan du føler dig som om du er på toppen af verden, når din mand komplimenterer dig og får dig til at føle dig ønskværdig?

Tja, din kæreste har det også godt, når han hører det samme fra dig, selv om han nok aldrig vil indrømme det.

At forstå mænd betyder at vide, at de har et meget skrøbeligt ego, især når de lader som om, de er hårde.

Så hvis du spekulerer på, hvordan du kan holde på en mand, er en af de mest succesfulde måder at gøre det på, at booste hans ego, give ham komplimenter og få ham til at føle, at han er den bedste fyr i verden.

Jeg siger ikke, at du skal overdrive, når du giver ham et ego boost, men prøv i det mindste ikke at sænke hans selvværd, for det vil kun skubbe ham væk fra dig.

Du må ikke fornærme eller nedgøre din kæreste og især ikke gøre det offentligt, du må aldrig sammenligne ham med din eks og du må ikke ydmyge ham på nogen måde, som kan have en negativ indvirkning på hans mandighed.

Det betyder ikke, at du skal være stille med de ting, der generer dig ved ham, bare for at undgå at få ham til at føle, at han ikke er nok.

Sørg dog altid for at vælge dine ord og metoder klogt, for det sidste du ønsker er at få fyren ved siden af dig til at tvivle på sit værd.

Når du henvender dig til ham, skal du bruge et af de vigtigste kærlighedssprog – bekræftende ord.

For at sige tingene enkelt – vis ham, at du respekterer ham og kræver den samme behandling af ham.

Vær dig selv

Det råd, du skal til at læse, er ikke kun relateret til spørgsmålet om, hvordan du holder en mand interesseret – det vedrører alle forhold i dit liv, herunder romantiske forhold, og det er at du altid skal være tro mod dig selv.

Det er helt naturligt, at du ønsker, at den fyr, du er sammen med, skal kunne lide dig så meget som muligt.

Det betyder dog ikke, at du nogensinde skal tillade ham at forsøge at ændre dig eller få dig til at passe ind i hans standarder, for det er ikke vejen til en rigtig mands hjerte.

Udover at det er dårligt for dig, vil det at lade en fyr forme dig på den måde, som han ønsker, kun vise ham svagheden i din karakter.

Husk, at han faldt for den pige, du var, da I to lige havde mødt hinanden, og du har ingen grund til at forsøge at blive en anden.

Stol på mig – hvis det lykkes ham at ændre dig, vil han være tilfreds med alt det, han har opnået, i et stykke tid.

Men hvis han ser, at du er en pige, der ikke er klar til at være en, hun ikke er, bare for hans skyld, vil han i det lange løb helt sikkert respektere dig mere som person, og han vil aldrig tænke på at manipulere dig eller lege med dig i fremtiden.

Elsk og respekter dig selv

Hvis du spørger mig, hvordan man beholder en mand, og hvad man skal gøre for at han altid vil elske dig, vil jeg fortælle dig dette: Elsk og respekter dig selv, og han vil helt sikkert følge efter.

Når først fyren ser, at du sætter pris på dig selv, og når han ser, at du sætter dig selv først, vil han vide, at du er en pige, der kender sit værd, og han vil aldrig forsøge at mindske det.

Dette lyder måske som en kliché eller en tom sætning, men det er virkelig den eneste sandhed.

Uanset hvor vigtig en mand er for dig, bør du aldrig elske ham mere, end du elsker dig selv.

På trods af alle dine følelser for ham, bør en fyr aldrig se, at du har brug for ham, og at hans tilstedeværelse i dit liv er afgørende for din eksistens.

Sørg for, at han altid er klar over, at du valgte ham, fordi du ønskede at være sammen med ham og ikke fordi du ikke kan leve uden ham.

Sørg for, at han ved, at du holder meget af ham, men at du vil forblive en komplet person, selv hvis det skulle ske, at I to går fra hinanden.

At du ikke er følelsesmæssigt afhængig af ham, og at du vil klare dig alene, uanset hvad der sker mellem jer to.

Dette er uden tvivl den eneste effektive måde for en mand til aldrig at tage dig for givet og til at fortsætte med at prøve omkring dig for evigt, det er det, du simpelthen skal gøre, hvis du ikke ønsker, at han mister interessen, og hvis du ønsker at holde ham fast.