Skip to Content

Sådan Går En Narcissist Efter Dig

Sådan Går En Narcissist Efter Dig

Har du nogensinde spekuleret på, hvad det er ved dig, der bliver ved med at tiltrække alle disse narcissister ind i dit liv? Stresser det dig, at du bare ikke kan ryste dem af dig?

Du har endelig lært deres vigtigste træk at kende – deres oppustede ego og manglende omtanke for andre end dem selv. Men hvad er det, der får dem til at gå efter netop dig?

Hvis du vil have dem til at holde op med at banke på din dør og bringe drama og toksicitet ind i dit liv, er her nogle ting, de leder efter hos en partner for at få dem på krogen. Betragt dig selv som advaret, og held og lykke!

1. Du har lavt selvværd

Narcissister går efter folk med lav selvtillid, fordi det giver dem en bedre chance for at få dig på krogen. Du vil sandsynligvis føle dig meget smigret af deres tomme, falske ord, og det vil gøre det lettere for dem at få dig til at falde for dem.

Du er ikke vant til at få komplimenter, så når de kærlighedsbomber dig og siger, at du er den smukkeste kvinde, de nogensinde har set, vil du tro på dem, fordi det får dig til at føle dig godt tilpas med dig selv.

De regner også med, at du sandsynligvis ikke har det så godt med dig selv, så du vil sandsynligvis acceptere deres lorteopførsel. Idioter.

2. Du er for omsorgsfuld

Han ser, hvor betænksom og omsorgsfuld du er over for dine venner og folk omkring dig, selv når de ikke fortjener det, så han bruger det til sin fordel og tror, at du også vil bøje dig bagover for hans narcissistiske røv.

Han ved, at du vil lade hans lort flyve, selv når han behandler dig som lort, så du er hans ideelle offer.

3. Du har en lille kreds af venner

Narcissister er tiltrukket af mennesker, der kun har en lille kreds omkring dem. De regner med, at du ikke har en stor, solid støttegruppe, når de dræner dig og bruger dig.

Du er en privat person, og du holder kun de allernærmeste omkring dig. Han tror, at han kan bruge det imod dig og lettere manipulere dig. Fjols!

4. Du er intelligent

Men det er ikke på grund af din intelligens, at de er tiltrukket af dig. Nej, de vil lede efter kloge piger, fordi de vil bevise, at de er klogere.

At de kan overliste dig. Du vil være lidt af en udfordring for dem i deres tankespil, hvor slutspillet er at manipulere dig til det punkt, hvor du falder i deres bedrageriske spind af falske løfter.

Lad ham ikke gøre det. Brug din intelligens til at gennemskue det og gå. Vis ham, at han har bidt over mere, end han kan tygge.

5. Du er ambitiøs

Du er en klog, dygtig kvinde, der ikke spilder tiden, men går ud og får ting til at ske for sig selv! Du er magtfuld og stærk, og “almindelige” mænd ville potentielt finde dig skræmmende – hvilket er præcis grunden til, at en narcissist tror, at du er den perfekte fangst for ham!

De er som regel selv karismatiske og manipulerende go-getters, så de vil elske at finde en pige, der er lige så god som dem. Det vil booste deres ego at knække en pige med dine evner.

6. Du har lige været igennem et brud

Du er skrøbelig, svag, stadig ikke kommet dig over din kæreste, som lige har forladt dig ud af det blå, eller du har været igennem en anden form for hjertesorg. Det er her, narcissisten kommer ind i billedet.

Han kommer ind i dit liv, lader som om han vil hjælpe dig og være der for dig, og han vil virke så sød og støttende. Men når du først har åbnet døren for ham, tager det ham ikke lang tid at tage masken af og afsløre sit sande jeg – som et udspekuleret røvhul, der brugte din skrøbelige tilstand til at nå ind til dit knuste hjerte og ikke har nogen planer om at lade dig gå.

Så når du lige er kommet ud af et forhold, så hold øje med de fyre, der virker alt for ivrige efter at hjælpe dig og være i nærheden af dig. Lad dig selv hele først, og når du kommer til et godt sted igen, vil din dømmekraft være meget bedre.