Skip to Content

Sådan Får Du En Mand Til At Forpligte Sig Ved Hjælp Af Omvendt Psykologi

Sådan Får Du En Mand Til At Forpligte Sig Ved Hjælp Af Omvendt Psykologi

Du har været i et forhold eller et næsten-forhold i en vis periode, og det virker som om tiden står stille.

I har nået et bestemt niveau, og han er meget tilbageholdende med at komme til det næste.

Han giver dig lige akkurat nok til at holde fast og blive ved hans side, men det er aldrig nok. Han har tydeligvis en frygt for at binde sig.

Datingeksperter rundt om i verden og jeg, som en person, der har været igennem en af disse situationer, kan bekræfte, at det at bruge omvendt psykologi på mænd er det eneste, der får dem til at binde sig.

Det tog mig lang tid og en masse hjertesorger og smerte at opdage, at jeg havde gjort det helt forkert.

Jeg satte mit liv på standby og ventede på, at han skulle befri sig fra den frygt for at binde sig.

Ved at vente lykkedes det mig blot at sende ham i armene på en anden.

Jeg bebrejder hverken hende eller ham for den sags skyld. Jeg var bare ikke klar til opgaven. Hun kendte hemmelighederne af omvendt psykologi og vidste, hvordan man får en mand til at binde sig, og jeg var uvidende.

Jeg var en af de piger, der troede, at det bare tager tid, at det, der sker, er uden for min kontrol.

Jeg var så sikker på, at det var den rigtige vej at gå, men efter alt det, der er sket, kan jeg se, at jeg ikke kunne have taget mere fejl.

For at du ikke skal gentage min fejl, vil jeg fortælle dig, hvor jeg gik galt, og hvordan jeg gjorde det rigtigt næste gang jeg fik chancen.

Sørg for, at du vælger den rigtige fyr

Da jeg ønskede engagement fra den første fyr, jeg var sammen med, undlod jeg at indse, at han aldrig var den rigtige fyr for mig – engagement eller ej.

Så tænk virkelig længe og grundigt over, hvad din mand bringer til bordet, og om han virkelig er en person, du ønsker, at tingene skal blive seriøse med.

Led efter en, der respekterer dig, en, du kan stole på, en, der er der for dig, og en, der får timer sammen til at virke som minutter.

Det er virkelig den korte version, men det er de grundlæggende ting, som du kan bygge noget reelt på.

Hold op med at være for eftergivende

Jeg nøjedes med de små ting, han gav mig. Især tid. Han gav mig lige nok tid, så jeg ikke ville overveje andre muligheder.

Han kendte mine grænser godt, så han holdt sig til disse grænser og overskred dem aldrig. Jeg var for mild, for behagelig og for bange for at miste ham.

Jeg skulle aldrig have været bange for at miste nogen, som ikke var bange for at miste mig. Når man ikke viser nogen frygt, er det, når tingene begynder at gå din vej.

Sørg for, at investeringerne er lige store

Investeringer i et forhold bør ikke være ensidige, det bør gå begge veje.

Jeg gav mig selv til ham med hjerte og sjæl, og det var altid mig, der gav lidt for meget. Det er det største problem, som de fleste af os gør.

Vi giver for meget af alting og får ikke noget til gengæld. Sagen med at anvende omvendt psykologi er, at man skal være stærkere end sig selv. Du er nødt til at spejle hans investering.

Hvis du har givet mere fra dig selv en gang for meget, så er det på tide, at han begynder at returnere det, han har taget for givet.

Lad være med at være for tilgængelig

Jeg har altid taget mig tid til ham, uanset hvad jeg havde gang i på det tidspunkt.

Jeg ville have, at han skulle vide, at han var den vigtigste person i mit liv, men jeg gjorde det på den forkerte måde.

Det sender et budskab om, at du ikke har et andet liv end ham. Og tro mig, det er det værste budskab, du ønsker at sende.

Så hvis du allerede har lavet planer med dine venner, så gå ud og mød dem. Udsæt aldrig noget, fordi du vil være sammen med ham.

Lad ham vide, at din tid er lige så vigtig som hans, at du nyder at tilbringe tid med ham, men at du også nyder at tilbringe tid med dine venner.

Han vil ikke kunne modstå at se dig så hurtigt som muligt efter det.

Tid til at begynde at arbejde på dig selv for dig selv

Jeg forsømte mine egne personlige interesser på grund af ham, og det værste er, at han ikke engang behøvede at spørge mig; det var alt sammen min egen skyld.

Ved at gøre dette dræbte jeg den magi, vi havde fra starten. Jeg sendte endnu en gang det budskab, at jeg ikke havde noget liv ud over ham.

Det er virkelig trist, selv nu når jeg tænker på det. Så jeg blev klogere bagefter.

Jeg indså, at vejen til hjertet af den mand, jeg er sammen med, er at gøre mit hjerte fuldt. Jeg har hobbyer. Frivillige jobs.

En fitness rutine. Jeg klarer mig endda bedre på mit arbejde. Jeg er stolt af mig selv, og den mand, der er sammen med mig nu, er også stolt af mig. Stolt og forbløffet over alt det, jeg har at vise frem for mig selv.

Slip af med dine bekymringer

Hvis du koncentrerer dig om det næste skridt og konstant bekymrer dig om, hvad der skal ske næste gang, går du glip af dit forhold. Du går glip af noget, fordi du ikke kan komme væk fra dit eget hoved.

Hvis du hele tiden bringer spørgsmålet om engagement på bane hele tiden, vil det ikke få ham til at binde sig hurtigere; det vil få ham til at løbe i den modsatte retning.

Det er her, den omvendte psykologi træder i kraft. Det bedste du kan gøre er at give ham plads og nyde de gode stunder, du har sammen med ham.

Hold ikke så hårdt fast i spørgsmålet om engagement, for det, du får, vil være helt modsat, og det er ikke noget, du ønsker at opnå.

Omvendt psykologi virker, hvis du viser ham, at du ikke har travlt og taler meget afslappet om det eller slet ikke taler om det, og så vil han være klar til at binde sig helt af sig selv.

For at opsummere, den bedste måde at få ham til at binde sig på er at være uafhængig. Gør tingene for dig selv. Giv ham plads og tid til at savne dig.

Selvfølgelig skal du lade ham vide, at du gerne vil tilbringe tid sammen med ham, men gør ham ikke til en person, som du skal være eftergivende over for.

Lad være med at sidde og vente på, at han laver planer med dig. Lav dine egne planer og indpas ham i din kalender fra tid til anden.

Dine ønsker, drømme og begær er også vigtige. Ved at arbejde på dig selv og have dit eget liv ved siden af dit forhold, vil du give ham lyst til at være en del af det liv.

Forpligtelse vil ikke skræmme ham, når han ser, at han er der frivilligt. Hvis du tvinger ham til det, vil han løbe, for der er ingen mand på denne planet, der kan lide at blive presset.

Når du bruger omvendt psykologi til at hjælpe dig med kærlighed eller i enhver anden livssituation, gør du i bund og grund det modsatte for at opnå det, du ønsker.

Så ved at tage et skridt tilbage og give ham plads, gør du faktisk fremskridt og får ham til at binde sig lettere.