Skip to Content

Når Du Giver En Mand Alt, Og Han Stadig Ikke Har Anstændighed Til At Vælge Dig

Når Du Giver En Mand Alt, Og Han Stadig Ikke Har Anstændighed Til At Vælge Dig

En rigtig mand vil aldrig lade dig gætte, hvilken rolle han har tænkt sig at spille i dit liv.

En rigtig mand er altid ærlig omkring den rolle, han ønsker, at du også skal spille i hans liv.

Kun en giftig mand leger med en kvindes følelser.

Kun en giftig mand har den frækhed at få det bedste ud af en kvinde og så lade hende i stikken.

Gud ved, hvor mange kvinder der er blevet ladt i stikken indtil nu i livet. Og kun Gud ved, hvor mange kvinder der er blevet ladt i stikken mange gange i deres liv.

Bare fordi der er kvinder, der er klar til at bære deres hjerte på ærmet, bare fordi der er kvinder, der er mere end klar til at vælge én mand og vie sig helt til ham, er det ikke et grønt lys til at bruge dem og så bare forlade dem, som om de var den mest irrelevante ting i dit liv.

Hvor finder mænd, der forlader den slags kvinder, hjertet til at gøre det? Og hvordan sover den slags mænd om natten?

Hvordan kan de sove om natten, når de ved, at de har knust hjerterne på de kvinder, som håbede på at blive valgt, som fortjente at blive valgt?

De mest kujonagtige undskyldninger kommer altid fra mænd, der ikke er klar til at tage ansvar for deres handlinger.

Hvor mange gange har du ikke hørt: “Det var hende, der ville give mig alt, men jeg bad aldrig om det!”? Det er noget vrøvl, undskyld mit franske.

Hvis han ikke ville have noget fra dig, skulle han have sørget for, at du var klar over det.

Hvis han ikke ville bruge dig, som han sagde, skulle han være holdt op med at tage imod din venlighed, for i hans accept af din venlighed og alle de ting, du gjorde for ham, lå der et tavst løfte om, at I to skulle være noget mere.

Når en rigtig mand vil have dig, er han ærlig omkring det. Når en rigtig mand ikke er interesseret i dig, er han også ærlig omkring det og ville aldrig sende dig blandede signaler.

Kun en kujon, en dårlig undskyldning for en mand, ville føre dig bag lyset i lang tid uden nogen intention om at være sammen med dig. Men det er ikke din skyld, for han har mestret den slags spil for længe siden.

Du gav ham dine år. Det, I havde kørende, var ikke bare at blinke, og så var det forbi. Det var så meget mere end det. Det var dage, uger, måneder, år af din tid og af dit håb.

Det var mange søvnløse nætter, hvor du ventede på at blive valgt, og hvor der var masser af tegn på, at du fortjente ham, men hans endelige beslutning kom aldrig.

Du gav ham din kærlighed.

Du gav ham dit smil og din latter og din hånd og dit hjerte. Du var der for ham.

Du kunne fornemme, når der var noget galt i hans liv, og du vidste altid, hvad du skulle sige i et bestemt øjeblik.

Du var altid klar til at redde ham, når han kom til dig, såret af verden.

Uanset hvad han havde brug for, så havde du det. Selv når han nogle gange ikke anede, hvad han havde brug for, vidste du det for ham.

Du var hans ledestjerne i livet. Du var den, der hjalp ham med at komme til det sted, hvor han er nu.

Du investerede så meget i ham, og hvad fik du til sidst? En fuld pose med ingenting.

Han bad aldrig om noget af det, du gav ham, men han sagde heller aldrig, at han ikke ville have det.

Han bad dig aldrig højt om noget, men han forventede stadig, at du gav ham, hvad han havde brug for.

Den eneste grund til, at han aldrig sagde det højt, var, at han kunne holde sin samvittighed ren, når disse ting skete.

Han ønskede at være “ren”, når du kom til ham for at opkræve ham for alt det gode, du gjorde for ham.

Da du bankede på og bad om mere i livet, da du bad ham om at give dig, hvad du fortjente, og hvad du havde givet ham i al den tid, havde han ikke anstændighed nok til at give dig det.

Han havde ikke anstændighed nok til at vælge dig, og da du fik nok, tog han afstand ved at sige, at han aldrig havde bedt dig om noget.

Han bad ikke om det, men han forventede det fandeme.

Hvad vil en kvinde, der er så hengiven, så begavet, så venlig og så kærlig som dig, have fra sådan en undskyldning for en mand?

Lad os være ærlige, skal vi? Hvis han havde til hensigt at vælge dig, ville du være blevet valgt nu.

Hvis han ville belønne dig for din loyalitet og for alle de gange, du var der for ham, når ingen andre var det, for alle de gange, du valgte ham frem for dig selv, ville det være en færdig aftale nu. Men det gjorde han ikke.

Det værste er, at du selv er klar over det, men du bliver ved med at nægte at acceptere det.

Du er en klog kvinde. Du tillod dig denne gang ikke at være dum, men at lade dig lede af dit hjerte og af et håb om, at han en dag ville se værdien i dig, og at han ville værdsætte dig for den, du var, og det, du gjorde for ham.

Du håbede, at han var en bedre mand, end han havde vist dig, og du blev ved med at give indtil det punkt, hvor der ikke var mere, du kunne give. Og alligevel havde han ikke den anstændighed at vælge dig.

I stedet for at vælge dig, besluttede han sig for ikke at gøre det.

Han valgte at være en kujon og egoistisk og nægtede at binde sig. Han ønskede at være åben over for alle de muligheder, der var.

Men det var langt fra, hvad du fortjente, eller hvad der passede dig. Han håbede i al hemmelighed, at du til sidst ville savne ham så meget, at du ville være klar til at nøjes med mindre.

Det, han ikke indså, var, at når en kvinde som dig først er væk, så kommer hun aldrig tilbage, uanset hvor meget smerte hun måtte udholde.

Det eneste, du har tilbage at gøre, er at bevise for ham, hvad du er lavet af.

Du skylder dig selv at vælge dig selv, når han ikke har anstændighed nok til at gøre det. Du skylder dig selv at holde op med at give hele dig til en, der ikke værdsætter dig.

Du skylder dig selv at holde op med at blive udnyttet af en mand, der ikke rigtig er en mand, men bare en dårlig undskyldning for en.

Så vælg dig selv. Vælg at være din egen helt. Vælg at redde dig fra det giftige forhold, og vælg ikke at nøjes med mindre.

En kvinde som dig fortjener hele verden, og hvis den mand, du vil have, ikke vil give dig det, så hold op med at ville have ham.

For der er nogen, der er dig værdig, og der er nogen, der vil værdsætte dig for den, du er.

Der er en rigtig mand derude, som vil give dig en plads i sit liv. Hold op med at vælge ikke at blive valgt.