Skip to Content

Mine 5 Mandlige Venner Afslører, Hvad De Finder Uimodståeligt Hos Piger

Mine 5 Mandlige Venner Afslører, Hvad De Finder Uimodståeligt Hos Piger

Hvad ønsker fyre af kvinder? Jeg har brugt time efter time på at diskutere de ultimative spørgsmål med mine veninder. Og ved du, hvad vi kom frem til? INTET.

Så jeg besluttede mig for at ændre min strategi. I stedet for at tale tingene igennem med mine egne, hvorfor skulle jeg så ikke bede mine mandlige venner om at give mig svarene?

Jeg vidste, at jeg kunne være sikker på, at de ville være helt ærlige over for mig. De lægger ikke an på mig, og derfor er der absolut ingen grund til, at de skulle lyve for at bedrage mig.

Det er præcis, hvad jeg gjorde. Jeg spurgte fem af mine venner, hvad de finder uimodståeligt hos piger. Her er, hvad de afslørede.

Når hun overtager initiativet, Alex (27)

“Det, jeg hader mest ved dating, er, at det altid forventes, at en fyr skal tage det første skridt. Misforstå mig ikke, jeg har ikke noget imod at nærme mig kvinder, og det er ikke fordi, jeg er for nervøs til at gøre det.

Men sandheden er, at en fyr også nyder at føle sig ønsket. Hun behøver ikke at købe blomster til mig eller noget i den stil, men når en pige tager initiativet, er det nok til at besegle aftalen.

Når alt kommer til alt, vil I piger jo have lighed i alt, ikke? Så hvad koster det dig at invitere en fyr ud? Stol på mig, hver eneste vil blive begejstret for dit mod.”

Den måde hun ser på mig på, Dennis (29)

“For at være ærlig, så kan jeg ikke rigtig forklare det. Jeg tror, det er vibrationen, kemien, den energi, hun sender til mig. Kald det hvad du vil.

Hun kan være den smukkeste pige i verden, hun kan opfylde enhver fyrs vildeste fantasier og alle mine standarder, men hvis hun ikke har det der ‘noget’, så er jeg ked af det, men jeg falder ikke for hende.

I årevis har jeg forsøgt at finde ud af, hvad denne X-faktor var. Så slog det mig: det var øjenkontakten. Du behøver ikke at have blå eller grønne øjne, men du skal se på mig på en bestemt måde, og så er jeg din.”

Når hun ikke er klæbende, Benjamin (34)

“Det er ikke, fordi jeg ikke vil have engagement. Jeg er helt til seriøse forhold. Men det, jeg ikke kan udstå, er klæbende piger.

Det, jeg finder uimodståeligt ved kvinder, er deres uafhængighed. Hav dit eget liv, og brug ikke al din fritid på at plage mig.

Giv mig en chance for at savne dig. Lad være med at spille tankespil og gør det ikke med vilje; lad det ske, fordi du er en travl kvinde med dine venner, hobbyer og interesser.”

Elegant, men ikke snerpet, John (38)

“Hvis en pige ønsker at komme ind under huden på mig, skal hun være afslappet. Jeg kan ikke tåle snerpede piger, der tror, de er prinsesser.

På den anden side vil jeg heller ikke have, at hun skal være for vulgær. Vi kan være venner, men du er ikke min bedste veninde. Hun skal også være en lille smule stilfuld.

Når du hører den slags ting, går du sikkert ud fra, at jeg leder efter det umulige, men tingene er faktisk ret enkle.

Jeg finder det ganske enkelt uimodståeligt, når en pige finder den perfekte balance mellem at være en dame, du kan tage med til middagsselskab, og en afslappet pige, du kan tage en pizza og en øl med.”

Når hun er selvsikker, er Eduardo (40)

“Ud af alle de ting, en kvinde kan være, er det at være selvsikker det, der driver mig mest til vanvid hos hende. Så snart jeg ser, at en pige ved, hvad hun vil have, og at hun ikke er bange for at få det, bliver jeg slået ud af den blå luft.

Jeg vil vædde med, at du ved, hvad jeg taler om. Jeg taler om en kvinde, som du ikke kan forblive immun over for. Hun behøver ikke at være den lækreste pige, men når hun kommer ind i rummet, hænger alle øjne fast på hende.

Det er den slags kvinde, der ikke er bange for at stå ved sine følelser, en kvinde, der ikke vil spille spil. I stedet vil hun altid være direkte omkring alting.

Tro mig, det er en kvinde, der skiller sig ud fra mængden. Når du er sammen med hende, behøver du ikke at lade som om, at du er tankelæser; alt er åbenlyst.”