Skip to Content

Mænd Er Vilde Med Kvinder, Der Gør Disse 5 Små Ting

Mænd Er Vilde Med Kvinder, Der Gør Disse 5 Små Ting

Har du nogensinde undret dig over, hvordan nogle kvinder lader til at fange en mands hjerte uden at gøre en stor indsats?

Hvis du tror, at det er fordi de ligner modeller på flugt eller fordi de bare er heldige, så må jeg fortælle dig, at du tager fejl.

Disse kvinder kender hemmelighederne for, hvordan man får en mand til at blive forelsket i dem, og det har ikke meget med deres udseende at gøre.

De forfølger aldrig deres mænd eller forsøger hårdt at vinde deres opmærksomhed. I stedet lader de mændene gøre alt arbejdet!

Og det er præcis det, som enhver rigtig mand derude længes efter.

Rigtige mænd vil gerne kæmpe for dig og være dig værdig, og du skal give dem muligheden for at vise, at de er i stand til at vinde dig.

Så hvis du vil lære, hvordan du får en mand til at blive forelsket i dig på ingen tid, så er her hemmeligheden til at opnå det!

Kvinder, der har mestret at gøre mænd vilde med dem, ved, at hemmeligheden ligger i disse 5 små ting!

De lader mænd forfølge dem

De kvinder, der ved, hvordan de kan gøre mænd vilde med dem, er klar over, at det er dem, der skal forfølges af mænd i stedet for at forfølge dem.

Det er trods alt den grundlæggende lov i mand-kvinde-forholdet, som ikke må glemmes, selv i disse moderne tider, hvor mange kvinder er tvunget til at være dem, der har bukserne på i et forhold.

Rigtige mænd er vilde med kvinder, der giver dem chancen for at forfølge dem, fordi det ligger i deres natur “at jage” og gøre en indsats for at vinde dig.

Det er en af de vigtigste ting at huske, hvis du ønsker at mestre kunsten at få dem til at blive forelsket i dig.

Ser du, kvinder gør dette, fordi de ved, at mænd ikke bliver forelskede, når de modtager – de bliver forelskede i dig, når de giver.

Og derfor skal du altid give ham plads til at blive ved med at arbejde hårdt på at gøre dig glad, og når han mærker, at det lykkes ham med dette, vil han blive vild med dig.

De lader mænd bevise deres værdighed

En kvinde, der ved, hvordan man får en mand til at falde hårdt, går ikke ud af sin vej for at bevise over for ham, at hun er værdig til at være sammen med ham.

I stedet lader hun ham bevise sig selv over for hende!

Og det gør hun ved ikke at vise, at hun er vild med ham, selv når han endnu ikke har gjort noget for at gøre sig fortjent til hendes hengivenhed.

Hun giver ham tid til at bevise over for hende, at han er værdig, og i den tid er hun tålmodig.

Kvinder, der ved, hvordan de får mænd til at blive vilde efter dem, sidder ikke ved siden af deres telefon og venter på deres opkald, de tigger dem ikke om at sende en sms tilbage, og de gider ikke tænke for meget over noget af dette.

I stedet beskæftiger de sig med andre ting, og hvis de ringer og sms’er tilbage, handler de i overensstemmelse med det.

De lader altid mænd bevise, at de er værdige, fordi konceptet med frieri fungerer efter princippet om at jagte og bevise, at man er værdig (og det eneste, man skal gøre, er at vente og lade det ske).

De udtrykker deres følelser

En kvinde, der kender hemmeligheden bag at fange en mands hjerte, diskuterer aldrig med ham om, hvordan hun bliver behandlet.

Hun anerkender bare over for ham, hvad der føles godt for hende, og hvad der ikke gør.

Tricket ved denne her ligger i ikke at klage og i stedet tale, for udelukkende at klage over din behandling vil ikke give dig noget godt.

I stedet skal du blot fortælle ham, hvordan du føler dig over hans handlinger. Og hvis han bekymrer sig om, hvordan du har det, vil han altid sørge for at gøre det rigtige.

Men hvis han ikke gør det, ved du, at han ikke er værdig til at være en del af dit liv.

Hvis han er en rigtig mand af kvalitet, vil det at fortælle ham, hvordan du har det, også inspirere ham til at være fast besluttet på at gøre en større indsats og forsøge hårdere at gøre dig glad, hvilket igen er i tæt sammenhæng med alt det, der allerede er sagt ovenfor.

De tolererer ikke nogen form for lort

Jep, kvinder, der ved, hvordan man får en rigtig mand til at blive forelsket i dem, finder sig aldrig i deres bullshit.

I stedet lader de dem vide fra starten, at de ikke vil tolerere visse former for adfærd.

Dette er ekstremt vigtigt at huske, for at lade en mand vide, at du ikke er ivrig efter at danse efter hans pibe, er en forudsætning for at få ham til at falde hårdt for dig.

Han vil med det samme vide, at du ikke er et let mål. Han vil klassificere dig som en person, der kræver en større indsats, fordi du er den ultimative fangst.

Hvordan lader du dem nu vide, at du ikke finder dig i deres pis?

Du gør det ved at fortælle dem, hvad du virkelig mener, og hvordan du virkelig føler, og at du ikke vil tolerere nogen form for bullshit, hvilket vil motivere dem til at gøre en større indsats, hvis de ikke vil miste dig.

De gør dem ikke til deres prioritet

En anden hemmelighed for at erobre en mands hjerte er aldrig at gøre ham til din prioritet (i hvert fald ikke i begyndelsen), for hvis du gør det, kan han miste interessen for at forfølge dig.

Hvad betyder det nu?

Det betyder, at du ikke skal give op i dit liv, bare fordi du er hovedkulds forelsket i ham.

Hvis han f.eks. inviterer dig på en date, men du allerede havde planlagt noget med dine venner, skal du aldrig, aldrig ændre dine planer bare for at tage med ham, for hvis du gør det, kan han tage din tid for givet, og du vil ødelægge kronologien i forfølgelsen.

Så opskriften på succes er at lade ham forfølge dig, lade ham bevise sit værd, ikke tolerere bullshit og ikke gøre ham til din prioritet, før han beviser dig, at han er værdig til at være en del af dit liv.

Husk på, at uanset hvor vild du er med ham, skal du altid kontrollere dig selv og give ham plads til at vinde dig, og når det lykkes dig, vil han helt sikkert blive vanvittigt, vanvittigt og dybt forelsket i dig!