Skip to Content

Inde I Sindet På En Pige, Der Er Knækket Af En Narcissist

Inde I Sindet På En Pige, Der Er Knækket Af En Narcissist

Problemet med at forelske sig i en narcissist er, at man aldrig ved, at han er narcissist, før det er for sent. Indtil man allerede er knust.

Et andet problem med forelskelse er, at man ikke kan stoppe sig selv fra det. Når først lavinen er sat i gang, kan du kun vente, til den stopper af sig selv.

Selv hvis pigen, der blev knust af en narcissist, ønskede at stoppe sig selv – det kunne hun ikke.

Fordi narcissister er så gode til at forklæde sig, havde hun ingen anelse om, hvad hun gik ind til.

Hvis hun gjorde, selv om hun ikke var i stand til at forhindre sig selv i at falde for ham, kunne hun i det mindste have forhindret sig selv i at give ham en chance.

Hun ville have forhindret sig selv i at give ham en chance og byde ham velkommen i sit liv.

Men desværre havde hun ingen anelse om, at hun havde kastet sig ud i et spil med en spiller, hun ikke kunne udspille.

Hun var offer for det spil, hun ubevidst begyndte at spille med en narcissist. Og nu, længe efter at det er slut, lever hun stadig med konsekvenserne af ham.

Inde i hendes sind er der kaos. Det er værre end i spøgelseshuset, for hun ved aldrig, hvilket forfærdeligt minde der vil komme op til overfladen og hjemsøge hende.

Hun ser sin plageånd overalt. Hun er ikke paranoid, men det er den del, man ikke kan forstå, hvis man aldrig er blevet såret af en narcissist.

Uanset hvor hun kigger hen, er der noget, der minder hende om ham. Hver gang en ny person nærmer sig hende, leder hun efter træk fra sin plageånd i den person.

Og hun løber væk. Hun har ikke styrke til at blive og bevise, at hun tager fejl. Hun vil hellere beskytte sit hjerte.

Hun er bange for at stole på nogen. Hun vil helst ikke lade tvivlen komme nogen til gode. Det er noget, der næsten slog hende ihjel sidste gang.

Hvis hun havde været forsigtig med, hvem hun gav sin tillid før, ville hun ikke have det, som hun har det nu.

Hun kan bare ikke få sig selv til at stole på nogen.

For hver gang nogen kommer for tæt på, hver gang nogen kommer bare et skridt væk fra hendes hjerte, begynder det at banke rigtig hurtigt, hendes hænder begynder at ryste ved tanken om at byde en ny velkommen i sit liv, og hun trækker sig tilbage.

Hun er bange for at elske igen. Måske så hun kærlighed som noget hypnotiserende, og måske var det engang hendes ultimative mål i livet at elske og blive elsket.

Men det er det ikke længere. For nu er kærlighed en følelse, der er forbundet med smerte i hendes sind.

Da hun elskede sidste gang, fik hun ikke kærlighed tilbage, men kun fornærmelser, konstante nedgøringer og masser af følelsesmæssige slag.

Hun glemte, hvordan ægte kærlighed føles. Den mand, hun elskede, skulle have vist hende, hvordan kærlighed føles, men han valgte at blive narcissist og knække hende i stedet.

Hun tror, at hun ikke er god nok.

Når man ikke får den kærlighed, man fortjener, når man ikke får tid eller påskønnelse fra den person, man har allermest brug for det fra, så bliver idéen om, at man ikke er god nok, sået ret dybt i ens hoved.

Ikke nok med det, men hun fik konstant at vide, at hun ikke var god nok, at det hele var hendes skyld, og at alt det dårlige, der skete for hende, var noget, hun selv havde bedt om.

Hun havde fortjent det. Så hun kan simpelthen ikke ryste følelsen af, at hun ikke er god nok af sig.

Hun føler sig tom. Hun aner ikke, hvad hun nu skal gøre. Hun aner ikke, hvad hun føler.

Den eneste følelse, hun kender, er frygt. Hun er bange for at føle noget, så hun vælger at føle ingenting i stedet. Det er meget nemmere, og selvom det kan være ensomt, er det meget mere sikkert.

Hun higer efter ensomhed. Hun har ikke lyst til at forklare sig for andre. Hun ønsker ikke at genfortælle eller huske alle de dårlige ting, der skete for hende, fordi ingen alligevel kan forstå det.

De bebrejder hende, at hun bliver og ikke rejser. De kan ikke forstå, hvorfor hun har følt sådan i så lang tid, og hvorfor hun ikke bare kan komme ud af det. Så hun isolerer sig.

Men selv om ensomheden er den eneste flugt, hun har fra mennesker, er den også meget skræmmende.

For når hun er alene, kommer alle de ting, der er sket for hende, mod hende i bølger. Og hun kan ikke beslutte sig for, hvilket af disse to onder der er det mindste onde.

Hun tror, at hun har mistet sit gamle jeg. Hun har opgivet at være den, hun plejede at være, du ved, før hun bød en narcissist velkommen i sin verden.

Hun tror, at hun aldrig vil smile igen, at hun aldrig vil kunne være rigtig lykkelig, og at det, der skete med hende, vil følge hende resten af livet.

Men intet af dette behøver at forblive sådan. Hun behøver ikke at tænke dårligt om sig selv.

Hun har ikke brug for at sige farvel til sit liv eller den måde, hun plejede at være på. Hun har brug for en, der kan minde hende om, hvordan det føles at leve fuldt ud.

Hun er ikke et håbløst tilfælde. Det er ingen af os, der er ødelagt af en narcissist.

Hun har brug for en, der kan vise hende, at hun ikke har mistet sig selv.

Hun har brug for en, der kan vise hende, at hendes plageånd ikke fik det bedste ud af hende. At selvom hun måske er ødelagt, er hun ikke bøjet.

Hun har brug for, at nogen viser hende, at hun stadig har et hjerte og en sjæl indeni. At hun kan føle. At kærligheden stadig er i hende. At hun ikke er en fortabt sag.

Hun har brug for en, der vil være god ved hende, som vil vise hende, at selv om hun har en mørk fortid, kan hun stadig have en lys fremtid.

Hun har brug for en, der vil være alt det, som hendes narcissist ikke var. Hun har brug for en, der behandler hende som en prioritet. En, der ikke vil få hende til at føle sig som den skøre.

Hun har brug for en, der forstår hende. En, der vil være der, når hun har brug for ham. Hun har brug for en, der vil tage sig af hende og elske hende for en gangs skyld.

Hun har brug for en, der vil slette hendes fortid. Selv om det virker umuligt, har hun brug for en, der vil prøve.

En, der vil elske hende, som om hun aldrig var blevet knust, som vil se på hende, som om hun ikke har nogen fejl, som vil vælge at elske hende på trods af alle hendes ufuldkommenheder, og hvis kærlighed og støtte vil være så stærk, at den vil få hende til at trodse sin frygt for at lade nogen komme tæt på hende igen.

Så vælg at elske hende på den rigtige måde. Vær ikke endnu en nedtur for hende. Sæt handling bag ordene.

Alle piger fortjener at blive elsket på den rigtige måde. Især den, der er ødelagt af en narcissist.