Skip to Content

Hvis Han Ikke Kan Sige Disse 10 Ting Inden For Den Første Måned, Så Er Han Ikke Det Værd

Hvis Han Ikke Kan Sige Disse 10 Ting Inden For Den Første Måned, Så Er Han Ikke Det Værd

Du er lige begyndt at date en og du bekymrer dig sikkert om om han bare er endnu en fejltagelse (hvilket er forståeligt).

Jeg er sikker på at du er træt af at lede efter alle tegnene på en rigtig mand eller tegn der forsikrer dig om at han er en der ikke sårer dig.

Og hvis du funderer over om der findes en hemmelig formel som vil afsløre hans sande natur, så vover jeg at sige at den faktisk findes!

Hvis du gerne vil vide hvad hans sande intentioner virkelig er så vær opmærksom på hvad han siger i stedet for hvad han gør!

Så hvis han ikke kan sige disse 10 ting inden for den første måned hvor i dater, så skal du vide at tiden er inde til at komme videre for han er ganske enkelt ikke det værd.

1. “Jeg kan virkelig godt lide dig/jeg nyder at bruge tid sammen med dig.”

Hvis i indtil nu har været på flere dates og alt er gået godt, og der er en gensidig tiltrækning og kemi, så er det normalt at forvente at han udtrykker at han kan lide dig eller nyder at bruge tid sammen med dig.

Og hvis han ikke kan sige det, eller nægter at sige det (og tror du allerede ved det), så er han helt sikkert ikke det hele værd.

En fyr der virkelig er interesseret i hvordan du har det og om du også kan lide ham vil altid fortælle dig hvor meget han kan lide dig, før du siger noget.

2. “Jeg ønsker dit og dat fra et forhold.”

Hvis han ikke specificerer hvad han leder efter i et forhold, men bliver ved med at date dig og måske fortsætter med at sende dig blandede signaler så betyder det at han virkelig er ubeslutsom og måske følelsesmæssigt ødelagt.

Han nægter måske at sige hvordan han gerne vil have tingene, fordi han ved at han vil manipulere dig og tilfredsstille han ego.

Forlang altid at de fortæller dig hvad de forventer så du ved om i er det samme sted eller ej.

3. “Jeg vil gerne gøre det officielt.”

En fyr som kun er interesseret i en overfladisk affære og ikke er seriøs vil altid nægte at gøre det officielt.

Uanset hvor meget der tyder på at det er meningen i skal være sammen, så betyder det at han ikke er klar hvis han undlader at gøre jeres forhold officielt.

Han ønsker ikke at gøre det fordi han tydeligvis ikke er interesseret i at have en ved hans side eller han er fuldstændig ubeslutsom i forhold til jer.

Uanset hvad årsagen er, så er han helt sikkert ikke det hele værd hvis han ikke er klar til at gøre det officielt.

4. “Jeg vil at vi…”

Hvis han aldrig laver fremtidsplaner med dig (og jeg mener ikke to år frem), så bør du stoppe op et øjeblik og tænke over det.  

At foreslå ting som “Jeg vil gerne at vi går til en koncert/ser noget” betyder at han vil sikre sig at han får dig at se igen i fremtiden.

Det betyder at han kan lide at brug tid sammen med dig og han er klar til at gøre hvad som helst for at få det til at ske.

At sige: “Jeg vil at vi…” er den ultimative sætning fra en virkelig sund mand som ved hvad han vil have og ikke er bange for at kæmpe for det.

5. “Jeg vil gerne møde dine venner.”

Hvis du allerede har mødt hans venner men han stadig ikke viser interesse for at møde dine, så er der noget galt med ham.  

Måske er han ikke så interesseret i at møde dine venner fordi han er bange for at de dømmer ham og hans handlinger.

Alt i alt så betyder det at han ikke er rigtig interesseret at være en del af dit liv, hvis han ikke ønsker at møde dine tætte venner.

Og du ønsker helt sikkert ikke at spilde din tid  på en som ham.

6. “Jeg vil gerne vise dig hvor jeg bor.”

Der er to grunde til en fyr gerne vil vise dig hvor han bor. Den første grund er at han kun er interesseret i at komme i bukserne på dig.

Den anden er at han virkelig ønsker at vise dig hans hjem.

For at kende forskellen mellem de to, skal du blot være opmærksom på hans handlinger hvis du besøger ham, så finder du helt sikkert ud af det.

Hvis du kommer frem til at han ikke er typen der bare vil have dig med i seng, så kan du være sikker på at han virkelig gerne vil vise dig hvor han bor, og gerne vil dele hans liv med dig.

7. “Jeg vil gerne se dig igen.”

Hvis i har været på et par dates (og havde det sjovt sammen) og han aldrig siger den berømte sætning, “Jeg vil gerne se dig igen” når i skilles, så kan du være sikker på der er noget loddent ved ham.

Hvis han aldrig giver udtryk for at han nyder det og aldrig tager initiativ til at mødes igen, så er han ikke værd for dig at kæmpe for.

8. “Jeg er fuldstændig ovre min eks.”

Hvis du ved at han var i et forhold før du begyndte at date ham og han nægter at tale om det, så er der en chance for at han stadig har følelser for hende.

Hvis det er tilfældet så vil det være en god ide at løbe den anden vej.

Men hvis han på en eller anden måde får sagt at han er helt ovre hans eks (uden at sige det direkte) så er der ikke noget at bekymre sig om.

9. “Jeg vil gerne invitere dig ud på en romantisk middag, i stedet for drinks.”

Vigtigheden af at gøre en indsats når det kommer til at date og være i et forhold kan ganske enkelt ikke understreges nok.

Så hvis din fyr konstant tager dig ud på en bar til drinks i stedet for en rolig og romantisk middag (en gang i mellem), så betyder det at han ikke yder en stor nok indsats for at lære dig bedre at kende, hvilket betyder at han ikke er dig værdig.

10. “Fortæl mig om dine mål i livet.”

Modsat til det tidligere punkt, så betyder det at han er vildt interesseret i at lære dig at kende hvis han tigger dig om at fortælle ham om dine mål i livet.

Han vil gerne kende dine fremtidsplaner så han kan kooridinere dem med hans.

Så hvis du aldrig hører sætningen, “fortæl mig noget mere om dig selv og dine mål” inden for den første måned, så skal du seriøse overveje at komme væk, inden det er for sent.

Hvis Han Ikke Kan Sige Disse 10 Ting Inden For Den Første Måned, Så Er Han Ikke Det Værd