Skip to Content

Hvis Han Ikke Gør Disse 8 Ting, Er Han Ikke Så Interesseret I Dig

Hvis Han Ikke Gør Disse 8 Ting, Er Han Ikke Så Interesseret I Dig

Enhver piges drøm er at have en mand ved hendes side som vil elske hende som hun fortjener. Men hvad sker der når tingene ikke er så enkle?
Måske er det på tide at tage dine rosenrøde briller af og indse en gang for alle, at han ikke er interesseret i dig. Hvis du er usikker på hans følelser for dig, har jeg listet nogle af de ting som kan hjælpe dig med at se om han er interesseret i dig, og om han planlægger en fremtid med dig.

1. Han respekterer dig ikke

Respekt er nøglen til et stabile og vellykket forhold. Hvis du oplever at din mand ikke respekterer dig, er det et stort rødt flag der advarer der om at gå fra ham og komme videre. Han er kun en som vil tage dig for givet, og tror at du altid vil være der for ham når han har brug for dig. Vis ham at han tager fejl, og forlad ham i tide. Når han mister dig, vil han indse at han begik en stor fejl og vil ikke behandle andre kvinder som han behandlede dig. Det er helt sikkert en lektion han bør lære i hans liv.

2. Han støtter ikke dine drømme

Der er en række forhold hvor mænd er jalous på kvindens karriere. Og derfor vil de aldrig støtte hendes drømme. De vil aldrig sige at de er stolte af hende, og vil altid undgå at snakke om hendes arbejde. Ingen kvinde kan være virkelig lykkelig og tilfreds i sådan et forhold, og derfor er den bedste måde at løse problemet på er ved at sidde ned og tale sammen. Hvis du ser at din mand er påståelig og at hans stolthed er vigtigere end hans kærlighed til dig, bør du kun give ham en enkeltbillet!

3. Han har ikke tid til dig

Hvis din mand kun kommer med undskyldninger om hvorfor han har travlt med andre ting, betyder det at han ikke er interesseret i dig. Hvis han elsker dig, vil han prioritere dig, men den slags opførsel sender en helt anden besked. Ved at gøre dette, siger han til dig at han kan se dig, men det er ikke et probleme hvis han ikke gør det. Sådan en mand er ikke en mand af kærlighed.

4. Langtidsforhold er ikke noget for ham

Hvis en fyr fortæller dig at han ikke ønsker et langtidsforhold lige nu, kan du være sikker på at han kun holder dig hen. Han er kun en fuckboy som vil gå fra den ene pige til den anden. Han har ikke lyst til at forpligte sig, og han gør det aldrig. For at undgå at ende i tårer, bør du gå fra ham, og takke gud for at du slap af med ham.

5. Han lytter ikke til dig

Ideen med at have en kærste er at føle sig god nok sammen med ham. Hvis du viser ham dine inderste følelser, men han foretrækker at se efter den lækre tjener, har du ikke noget at bruge ham til. Du er alt for god til at være sammen med ham, og det bør du fortælle ham.
Forklar ham at et forhold handler om kærlighed og respekt, og at du ikke får noget af det sammen med ham. Forhåbentlig vil han indse at han tog fejl, men denne gag vil det være for sent at forsøge igen.

6. Han vil ikke lære dig bedre at kende

Uansett om i har gået på date i lang tid, eller kun et par måneder, bør han være interesseret i dig. En mand som mister interessen er ikke forelsket i dig. Han går kun på date med dig når det er belejliget for ham. Han er ikke den som vil dø for dig, og han er bestemt ikke en du bør gifte dig med.

7. Han får dig til at tro at alt er din skyld

Uanset om du har begået en lille eller stor fejl, så vil han altid bebrejde dig for det der skete. Du vil altid være et problem hans liv, og uanset hvad han har at sige om dig, vil han sige til dig. Tro mig, du vil føle dig som en skiderik fordi han anklager dig for ting du ikke har gjort. Sådan et forhold er helt sikkert giftigt, og du bør komme væk, hurtigst muligt.

8. Han er ligeglad med dine følelser

Han er den type af mand som stolt vil stå foran dig mens du græder over problemerne i dit liv. Han vil ikke engang række sin hånden ud for at du får det bedre. Han vil ikke fortælle dig at tingene bliver bedre, og at du kan regne med ham uanset hvad der sker. Sådan en mand vil aldrig være interesseret i dine følelser, og han vil ikke gøre noget for at gøre dig lykkelig.