Skip to Content

Hvis Han Gør Disse 7 Ting, Har Han Problemer Med Intimitet

Hvis Han Gør Disse 7 Ting, Har Han Problemer Med Intimitet

Mænd i parforhold kan mildest talt være vanskelige. Men vi kan ikke generalisere og sige, at alle mænd i denne verden er bange for at være forelskede.

Der er dog nogle klare indikatorer, der fortæller dig, om han virkelig har intimitetsproblemer, der generer ham og ikke vil lade ham blive forelsket så let.

Når han er bange for at være sårbar, er der ikke meget, du kan gøre ved det. For at redde dit skrøbelige hjerte skal du passe på de tegn, der viser, at han har intimitetsproblemer.

Han taler aldrig om sine følelser

Mænd har som regel problemer med at kommunikere følelser, ikke? Men hvis han ikke engang prøver, og hver gang du spørger ham om hans problemer, forvandler han sig til en vred skal af et menneske, ved du, at der er noget mere komplekst, der plager ham.

Det er et tydeligt tegn på, at han ikke ved, hvordan han skal være tæt på dig, så han bliver vred eller undgår dig helt.

At tale om sine problemer betyder at være sårbar og intim med nogen, og det ved han simpelthen ikke, hvordan man gør.

Han har ikke lyst til at have sex

Meget usædvanligt for en mand, men det er meget muligt. Sex er en meget intim handling, og han vil simpelthen ikke have, at du kommer så tæt på ham.

Du ville se ham i hans råeste form, og du ville kunne se alle hans ufuldkommenheder, så hvorfor skulle han ønske, at du kommer så tæt på ham?

Han vil kun have sex

Det modsatte af det er, at han vil have sex uden følelser involveret. Der er en helt anden side af intimitetsproblemer, hvor mænd ser sex som et behov mere end en kærlighedshandling, og det er derfor, de går efter sex.

Hvis du prøver at tale med ham, vil han bare begynde at kysse dig og helt undgå samtalen.

Sex er bare en måde at have det sjovt på i hans øjne, og han ønsker ikke et seriøst forhold med følelser involveret, fordi følelser er skræmmende. Det er lettere at være sexafhængig.

Han er dig utro

Fordi han er bange for at være sårbar og blive såret, sårer han først.

Det sker, når han begynder at holde meget af dig, og så går han rundt og har det sjovt med andre kvinder, bare for at se, at han kan klare sig uden dig. Han er umoden, og du er meget bedre end det. Bare gå væk fra ham.

Han har høje standarder for forhold

Han brokker sig altid over noget, du gør, siger eller har på, simpelthen fordi han har standarder, der er for høje til, at nogen kvinde kan nå dem.

Hans standarder er urealistiske, og han vil have, at hans drømmekvinde skal være perfekt, for at han kan være sammen med hende.

Der er ikke stor chance for, at han rent faktisk fortæller dig, hvad han vil have, men det er mere sandsynligt, at han forventer, at du læser hans tanker og selv finder ud af det.

Han undgår alenetid med dig

Uanset hvor der er en mulighed for, at I to kan ende med at være alene, vil han løbe væk.

Hvis du kalder ham hjem til dig for at se film og spise middag, dukker han ikke op.

Sandsynligvis fordi dette scenarie giver ham kuldegysninger, og det betyder, at der er en mulighed for, at I to kan tale om noget tankevækkende eller om dine følelser. Der er ikke noget, han hader mere end det.

Han svigter dig

Han er der aldrig for dig, når du har brug for ham. Efter et stykke tid holder du endda op med at ringe til ham for at få hjælp, fordi du ved, at han ikke vil dukke op.

Det er lige meget, hvor syg du er, og at du ikke kan komme ud af din seng, der er intet, der kan få ham til at se, at du har brug for ham nogle gange.