Skip to Content

Hvis Han Gør Disse 7 Ting Er Han Klar Til At Binde Sig

Hvis Han Gør Disse 7 Ting Er Han Klar Til At Binde Sig

Mænd er ikke så lette at læse som man skulle tro, og vi har jo stadig dette evige tilbagevendende tema om at binde sig.

Jeg ved at du tror at de fleste mænd har en fobi mod at binde sig, og det har de.

Jeg ved ikke hvorfor, men det virker som om de gerne vil have deres frihed mere end noget andet.

Det ser ud som om de kæmper i mod deres egne følelser selv om de er forelsket og ønsker at tilbringe resten af livet med kvinden i deres liv. De vil bare ikke bindes. De vil holde alle muligheder åbne.

I lys af dette, så undgår de fleste kvinder at snakke om at binde sig med deres mænd fordi de er bange for at skræmme dem væk ved at være det som mænd vil opleve som “pågående”.

Stop med at være besat af tanken om dit forhold og hvor det fører jer hen. Læs disse teng for at forsikre dig om at han er klar til at binde sig.

1. Han ringer til dig for at aftale at gå ud

Mænd associerer at gå på date med at være i et seriøst forhold, og dermed også at binde sig. Men hvis han er den som tager initiativet til at i skal gå ud, så kan du være sikker på at han mener det alvorligt.

Ellers ville han bare havde ladet det være ved hjem-til-mig-eller-dig samtaler og tilfældige møder, ikke noget alvorligt.

Og hvis han spørger om i skal gå i byen, så spørg ham altid om han mener som en date, for du vil jo ikke sidde med en som er ligeglad md dig.

2. Han fotæller dig om hans drømme

grinende mand sms'er på smartphone

Hvis han virkelig kan lide dig, vil han dele hans drømme og mål med dig. Han vil fortælle dig hvad han gerne vil opnå i livet og hvordan han gerne vil at fremtiden skal se ud.

Ved at fortælle dig det, vil han erfare om dine ambitioner er lige som hans. Hvis han kan lide hvad han ser, vil han holde kontakten med dig.

Mænd vil have kvinder som støtter dem i alt hvad de gør. En mand vil gerne være den bedste udgave af sig selv og sammen med en kvinde som netop hjælper ham med at opnå det.

Hvis du spørger ham om hans drømme og han virker overfladisk eller forsøger at undgå at svare, så er han sandsynligvis ikke rigtig interesseret i dig, og du bør konkludere at han ikke ønsker at binde sig til dig.

3. Han vil gerne bruge tid sammen med dig

Han tager initiativ til at være sammen med dig, og han gør altid en indsats for at være i nærheden af dig.

Han vil være sammen med dig i hans fritid, hvilket er et sikkert tegn på at han virkelig kan lide og vil være mere end bare venner.

Men træf ikke forhastede beslutninger, se efter andre tegn på at han kan lide dig også, og hvis du finder dem, så er det bare at klø på

4. Han lader det aldrig gå ud over dig

Han respekterer dig nok til at han ikke lader alle hans problemer gå ud over dig. Hvis der er noget der plager ham, så vil han trække sig tilbage i hans hule og klare det alene.

Tving ham ikke til at tale med dig. Han fortæller dig det når han føler at tiden er inde.

Men pointen er at han ikke vil give dig skylden for hans problemer. H

vis han virkelig gerne vil binde sig, ved han at du har ret til tid alene og at han ikke har ret til at lægge hans problemer over på dig.

5. Han vil have at du møder venner og familie

Søn præsenterer kæresten for sine forældre

Dette er et sikkert tegn på at han mener alvor. Han har troen på dig og vil have dig i hans liv fra nu af, derfor vil han at du skal møde dem der står ham nærest.

Han vil også gøre det han kan for at de kan lide dig, og selv om de ikke gør, så giver han ikke op på dig.

Overordnet set vil han at du skal møde de vigtigste mennesker i hans liv, fordi du er en vigtig det af hans liv.

6. Han kommunikerer med dig regelmæssigt

Han er ikke en af dem der leger med dig. Han er ikke interesseret i at gøre sig kostbar som andre fyre kan finde på, men sådan er han ikke.

Han vil være klar og tydelig overfor dig, han vil lægge kortene på bordet så du kan se dem.

Kan du huske de fyre der har skrevet til dig i dagevis, for så aldrig at skrive igen? Det vil en der er villig til at forpligte sig aldrig gøre.

7. Han er sig selv sammen med dig

Og det er du også med ham. I er begge ærlige overfor hinanden, og har ikke brug for at spille skuespil.

Du vil han ikke vil dømme dig for at være dig selv, og han føler at han trygt kan være sig selv sammen med dig. Faktisk så er det hele pointen.

Det er ingen grund til at lade som om man er en anden en man i virkeligheden er, for hvis din partner kan lide den person du forsøger at være, så kan han jo ikke lide dig.

Hvor længe tror du at man kan holde skuespillet? Masken kommer af før eller siden, og så er det slut.

Sådan er i ikke, og det ved han. Han ved at han kan være sig selv sammen med dig og det er derfor at det ikke er svært for ham at binde sig til dig.