Skip to Content

Hvis du skal kæmpe for at være sammen med ham, er han ikke den rigtige

Hvis du skal kæmpe for at være sammen med ham, er han ikke den rigtige

Det er så svært at være den der yder al indsatsen mens den anden side absolut ingenting gør.

Du gør alt for den person, du gør det umulige for at tingene til at fungere mellem jer, selvom du inderst inde ved at det er nyttesløst, så kan du ikke lade være.

Du holder så meget af dem at du bliver ved med at prøve, i håb om at de møder dig på halvvejen. Desværre så gør de sjældent det.

Dine følelser bør ikke udmatte dig.

Ja, forhold kræver investeringer, men det skal gå begge veje. Det handler om at give og tage, og du kan ikke bare blive ved med at give, uden at få noget retur.

Du vil bruge al din styrke. Du vil savne varmen. Du vil savne at have en at støtte dig til. Du vil savne alt hvad du fortsætter med at give uselvisk.

Du vil savne dig selv, og før du ved det vil du være følelsesmæssigt drænet uden mere tilbage at give af, til dig selv eller andre.

Du bør ikke tage rollen som martyr i forholdet. Ægte kærlighed kræver ikke så store ofringer.

Du har givet ham så meget at du ikke har mere at give til dig selv.

Han bør ikke opføre sig somom han har rettighederne til dit hjerte. Han bør ikke forvente dit opkald eller en besked, når han ikke har givet lyd fra sig i time- eller dagevis.

Han bør ikke regne med at du laver planer og gør alt for at i kan mødes.

Han bør ikke tage det for givet at du altid er der for ham når han har brug for dig. Han bør ikke komme og gå i dit liv og forvente at du kan tænde og slukke for dit hjerte.

Du er måske vant til det, men det er ikke sådan tingene bør være.

Du vil sikkert nå til et punkt hvor det hele begynder at føles normalt, selvom det langt fra er det. Du er bare vant til at tingene er så forfærdelige, at du har vænnet dig til det.

Det er din opvågning. Det er tid til at kæmpe for en der er rigtig for dig. Tiden er inde til at stoppe med at være hans dørmåtte når det behager ham.

Du bør være lyset i hans verden, og ikke en han kan træde på.

Du er blevet klar over at du fortjener bedre. Du fortjener den kærlighed du bliver ved med at give. Du fortjener en du kan regne med.

En du kan ringe og vække midt om natten fordi du havde en mareridt som du ikke kan komme af med.

En som får dig til at le, og nyder dit smil. En som respekterer dig. En som gør alle de små ting, som at sende en besked og invitere dig ud. En som er engageret og investeret i forholdet, lige så meget som du er.

Alt andet er for lidt. Alt andet er bare krummer. Alt andet er at tvinge et forhold som der ikke burde være et forhold.

Det dårlige bør ikke overskygge det gode.

Dine følelser bør ikke hoppe og og ned fra lykke til at være ked af det, afhængig af hans humør den dag. Ja, alle har dårlige dage, men det betyder ikke at du skal lade det gå ud over en anden eller behandle hende som lort.

Kærligheden er god, og bør aldrig såre dig. Den bør aldrig give dig følelsen af at være lille og uværdsat. Den bør aldrig gøre at du føler dig ensom.

Ægte kærlighed accepterer ikke ensidighed

Kærligheden har brug for balance. De samme investeringer. Den har brug for at flyde fra den ene til den anden. Den skal gengældes. Uden det, overlever den ikke.

Det ved du. Kig blot ind i dit hjerte og se at det ikke er fyldt længere. Det mangler lidenskab og mere vigtigt, så mangler det selvkærlighed.

Hvis han virkelig var den rigtige, ville det ikke være nødvendigt at kæmpe for at være sammen med ham.

Du bør ikke arbejde så hårdt på at beholde ham i dit liv. Du bør ikke gå til verdens ende for at få ham til at behandle dig ordentligt. Du bør ikke læse hans blandede signaler og være den der altid forsøger og giver mere.

Han bør også være der. Han bør give alt det tilbage som han tager. Han bør være der gennem tykt og tyndt. Han bør være i det her forhold med dig. Og det er den eneste sandhed. I sidste ende, er kærlighed for to.

To mennesker som holder inderligt af hinanden, og som vil gøre alt for at blive sammen.