Skip to Content

Hvis Du Gør Disse 7 Ting, Skubber Du Din Mand Væk

Hvis Du Gør Disse 7 Ting, Skubber Du Din Mand Væk

Har du nogensinde oplevet, at du har mødt en, og I har haft det godt sammen, men efter et stykke tid er han bare forsvundet? Du anede ikke, hvorfor han pludselig holdt op med at svare på dine sms’er. Du anede ikke, hvad der foregik, når I nu havde det så godt sammen.

Hvorfor ghostede han dig?

Det er kun naturligt, at vi altid bebrejder den anden for pludselig at miste interessen. Han er en nar, han er en idiot, som ikke er os værdig. Vi fortjener bedre.

Okay, det er alt sammen sandt, men har du nogensinde set på tingene fra et andet perspektiv? Har du nogensinde tænkt på, at problemet måske er dig eller noget, du gør ubevidst?

Ja, selvom det kan være svært at høre, så er problemet nogle gange dig og den måde, du opførte dig på over for din date. Måske gik du for stærkt frem og jog ham væk, eller måske vil du så gerne date nogen, at det er for tydeligt.

Uanset hvad problemet er, så tjek listen over ting, som de fleste kvinder gør, og som skubber mænd væk:

Du overanalyserer alting

Du kan lide ham så meget, at du holder øje med alle hans bevægelser og lægger nøje mærke til hver eneste lille ting, han siger. Det får dig til at overanalysere. Du tager hvert eneste af hans ord til dig og analyserer det nøje.

Det får dig til at være besat af alt, hvad han siger, og forsøge at finde skjulte betydninger, hvis der er nogen. Problemet er, at det påvirker ham, og han ønsker ikke at være omgivet af mennesker, der får ham til at føle sådan.

Du jagter ham

Du jager ham i stedet for at lade ham jage dig. Mænd kan godt lide at lege denne leg, og lad os se det i øjnene, de fleste kvinder kan godt lide at blive jagtet. Det giver dig en spænding, som du ikke føler senere i et forhold.

Hvis du jagter ham, vil han holde op med at jagte dig, og det ønsker du ikke. Du vil have ham til at gøre en indsats for at fange dig, fordi du er en præmie, han aldrig kommer til at vinde igen i sit liv. Find en anden måde at holde ham interesseret på, for at jage ham er den forkerte vej at gå.

Du er for negativ

Lad være med at kaste et mørkt lys over jeres forhold, og lad være med at stille din kæreste negative spørgsmål. Ingen har lyst til at være sammen med fru Gnaven.

Prøv at se på tingene fra et positivt perspektiv og giv næring til de gode ting i jeres forhold, så får du ham til at blive, og du gør ham glad.

Brug ikke negativ forstærkning til at finde ud af, hvad du er interesseret i fra ham. Bare spørg ham ligeud. Det er bedre at være i et ærligt forhold uden skjulte meninger og løgne. Gå derfor ikke uden om og spørg, hvad du gerne vil vide.

Du prøver at ændre ham

Det er den største fejl, du nogensinde kan begå. Forsøg ikke at ændre, hvem han er, eller hans vaner. Hvis du accepterede ham, som han er i begyndelsen, har du ikke ret til at bede ham om at opføre sig anderledes nu.

Dine handlinger viste, at du vil elske ham for den, han er, og det er helt normalt, at han bakker ud, hvis du forsøger at gøre det modsatte.

Du kan hjælpe og opmuntre ham til at blive bedre, men prøv ikke at ændre hans kerne, for det er bare ikke rigtigt, og det vil genere ham og jage ham væk.

Du taler om din eks

At inddrage eksen i dit nye forhold er bare ikke det rigtige at gøre. Forestil dig, hvordan han har det, når du sammenligner ham med din ekskæreste. Forestil dig, hvilken byrde det er for ham.

Hvordan ville du have det, hvis han gjorde det mod dig? Du ville sikkert føle dig mindre værd, og hans ekskæreste ville være en stor trussel, så du ville sikkert trække dig. Det er præcis sådan, han har det, og det er sådan, du skubber ham væk.

Du sætter ham på en piedestal

Du gør ham til centrum i dit liv, og det vil han ikke have, især ikke i begyndelsen. Han kan læse din kærlighed som ren trang, og det vil drive ham væk. Han vil ikke have en ved sin side, som er superafhængig af ham.

Han vil have en uafhængig pige, der lever sit liv i harmoni med hans – en pige, der ikke er så afhængig af ham. Lad være med at være følelsesmæssigt afhængig, for det er bare ikke attraktivt, og det vil skubbe ham væk.

Du er en dramaqueen

Hold tingene enkle, for fyre kan ikke lide, at deres liv bliver komplicerede. Lad være med at lege med ham og drille ham ved at gøre dig svær at få fat i, for fyre kan ikke lide den slags lege, når de er i et forhold.

Drama er ikke vejen frem – drama vil bare skubbe ham væk.