Skip to Content

Hvis Du Gør Disse 5 Ting, Vil Du Jage Ham Væk

Hvis Du Gør Disse 5 Ting, Vil Du Jage Ham Væk

Nøglen til ethvert forhold er forståelse. Du skal være klar over, at når du starter et forhold, accepterer du din partner for den, han/hun er.

Du accepterer ham med alle hans fejl og særheder.

Men som regel er vi i begyndelsen af ethvert forhold alle forelskede, og vi undlader at se de “negative” sider af vores partner.

Og når den dejlige og fluffy periode er ovre, begynder vi at lægge mærke til ting, som vi måske ikke lagde mærke til før.

Og så er det kun et spørgsmål om tid, før vi når vores bristepunkt, når vi bare har fået nok.

Der er en vej ud af denne situation. Man skal bare reagere i tide og være ærlig over for sig selv. Du er nødt til at forstå din partner og de ting, der generer ham.

Du er nødt til at finde en form for løsning gennem ærlig snak. Det er nøglen til at redde dit forhold.

Så læs og find ud af, hvilke ting du skal holde op med at gøre, hvis du ikke vil jage ham væk og ødelægge dit forhold:

1. Du er jaloux

Jalousi er den tavse dræber i ethvert forhold. Det er helt okay at være lidt jaloux, det betyder, at du holder af din partner, og at du ikke ønsker at miste ham.

Så disse følelser kan dukke op i ny og næ.

Men hvis du begynder at være besat af tanken om, at han måske er dig utro med en anden, eller at han vil være sammen med hver eneste pige, der kommer hen til ham for at tale med ham, så har du et problem.

Det vil kvæle ham, og du vil drive ham væk.

2. Du støtter ham ikke

Hvad nytter du ham, hvis du ikke er ved hans side, når han har brug for dig?

Hvis din partner er i problemer, og han har brug for dig, og du ikke er der, og hvis det sker mere end et par gange, vil han ikke længere regne med, at du er hans støtte.

Og når du mister det, vil dit forhold langsomt falde fra hinanden, da I kommer til at vokse fra hinanden.

Hvis du ikke viser ham støtte, vil han finde en anden, der vil gøre det. Det er ikke alle, der har venner og familie at stole på.

Nogle sætter alle deres håb til deres partner, og hvis deres partner svigter dem, vil de gå videre og forsøge at finde en person, der vil være der for dem uanset hvad.

3. Du stoler ikke på ham

Hvis du ikke stoler på ham og går og snager i hans telefon, hver gang han kommer hjem fra en fyreaften, kan det virkelig skade jeres forhold.

For det første vil det stresse dig, og for det andet vil det drive ham til vanvid og bringe ham til sit bristepunkt, og så vil alt være slut.

Hvis han virkelig er ærlig over for dig, vil det at opføre sig på denne måde helt sikkert jage ham væk.

4. Du giver ham ikke nok hengivenhed

Fyre er ikke verbale væsener, som vi er. Fyre er mere rørende væsener.

Han vil aldrig fortælle dig, at han kan lide dig til dit ansigt, men i stedet vil han sende dig et ton af subtile tegn på, at han kan lide dig, så det er det samme med at han siger, at han elsker dig.

Han vil altid hellere vise, hvordan han føler i stedet for bare at fortælle dig det.

Hvis I startede jeres forhold med en masse hengivenhed, kram og kys, og du nu pludselig ikke er så vild med det, vil han sandsynligvis mistænke, at der er noget i gære, eller at du tager afstand, og det vil skræmme ham væk fra dig i forsøget på, at han ikke bliver såret.

5. Du giver ham ikke nok plads

Vi har alle brug for noget plads og noget personlig tid, uanset om vi er i et forhold eller ej.

Hvis han er sammen med dig, betyder det ikke, at I skal tilbringe hvert sekund af hver dag sammen, eller at du skal vide, hvor han er, hver gang I ikke er sammen.

Lad ham være i fred. Han har brug for sit rum. Han har brug for at tale med sine fyrvenner, han har brug for at tilbringe tid for sig selv. Især hvis han har nogle problemer, som han skal løse.

Mænd taler normalt ikke om deres problemer.

De trækker sig tilbage til et roligt sted, tager sig af det, der generer dem, og når de er færdige, vil de fortælle dig alt om det.

Hvis du tvinger ham til at bruge tid sammen med dig og fortælle dig ting, du gerne vil vide, vil du virke klæbende og trængende. Og han vil blive træt af det og gå sin vej.