Skip to Content

Hvis Du Bemærker Disse 8 Tegn, Du Er Dating En Faktisk, Legit Psycho

Hvis Du Bemærker Disse 8 Tegn, Du Er Dating En Faktisk, Legit Psycho

Selvfølgelig kan du ikke vide med sikkerhed, at du er på date med en psykopat, for de er mestre i at forklæde sig. Du vil aldrig se deres sande ansigt, fordi de er så gode skuespillere. De kan skjule deres sande jeg så længe, som de har brug for det.

Der kan gå år, før du opdager, at du er fuldstændig følelsesmæssigt udnyttet af en meget farlig mand. Og når du indser det, er det for sent at løbe væk fra smerte og hjertesorger. Du er allerede faldet i hans fælde.

Folk tror normalt, at psykopater ikke kan føle nogen form for kærlighed, men det er ikke sandt. Normalt har de én person, som de er ekstremt knyttet til. Det er deres mor eller en af deres bedsteforældre.

Men når det kommer til romantiske forhold, kan du være sikker på, at de ikke vil have nogen følelser for dig.

Tjek nogle af de træk, der kendetegner en psykopat, og brug dem som en advarsel næste gang, du er på date. Der er ingen måde at komme hurtigt ud af et forhold med en psykopat på, men der er håb om at undgå et, hvis du reagerer i tide.

1. De er overdrevent charmerende

Der er forskel på folk, der er naturligt charmerende, og folk, der overdriver det. Psykopater vil feje dig af banen med deres historier og deres charme.

Deres historier vil lyde for gode til at være sande, og de vil tale sig selv op.

Når du har talt med dem, vil du tro, at du lige har mødt den mest perfekte person på jordens overflade. Det burde være dit første røde flag for, at du er på date med en psykopat.

2. De vil lege med dine følelser

De vil bruge sympatiske historier og lege med dine følelser. De vil overbevise dig om, at de er søde og rolige, og at de hader drama.

Bagefter vil du se, at drama dybest set er alt omkring dem, fordi de fremprovokerer det.

De vil sikkert også nævne deres eks, som er en total kælling og selvfølgelig stadig er forelsket i dem, men de har på en eller anden måde formået at komme væk fra hende.

3. Deres egoer er enorme

De ligner narcissister, men er alligevel forskellige. Narcissister ønsker at være overlegne og de bedste i alle situationer, de befinder sig i, mens psykopater ønsker at have kontrol over andre mennesker.

De ønsker at bruge dem til deres fordel, og de føler aldrig anger. Desuden føler de sig lykkelige, når de har såret nogen.

4. De finder hele tiden undskyldninger for deres adfærd

De er bare perfekte til at ændre din virkelighed. Selvom de vil opføre sig som totale idioter og såre dig igen og igen, vil de omskrive virkeligheden og få det til at se ud som om, at det hele er din skyld.

Hvis du står over for dem med beviser og forsøger at bevise over for dem, at det ikke er din skyld, vil de fuldstændig ignorere det og omdirigere samtalen i en anden retning for at slippe af sted med det.

I sidste ende vil I ende med at skændes om noget, der ikke har noget med jeres oprindelige konfrontation at gøre.

5. De er fødte løgnere

 

Du bliver konfronteret med den ene løgn efter den anden. Deres løgne vil være så sandhedsagtige og fyldt med detaljer. De kan komme med et falsk svar på dit spørgsmål på få sekunder.

Du vil sandsynligvis ikke have nogen idé om, hvorvidt de taler sandt eller ej. Og hvis du prøver at knuse dem og konfrontere dem med deres løgne, skal du være sikker på, at de vil få deres hævn og såre dig med vilje, fordi du har såret deres ego.

6. De skaber kaos under dække

De vil gøre dig jaloux med vilje, og de vil provokere dig. Bliv ikke overrasket over, at de, efter at de har givet al deres opmærksomhed til dig, går online og lægger billeder op med deres ekser eller kommenterer deres eksers indlæg med insider jokes bare for at lave ballade i dit hoved.

Kaos er deres sindsro.

7. De mangler skyldfølelse

Når de gør noget grimt mod nogen, føler de ikke anger eller skyldfølelse. De besidder ikke den følelse. Andre menneskers lidelser betyder absolut intet for dem.

De vil fortsætte med at gøre, hvad de vil, uanset om det generer nogen. De er ligeglade med alle andre end dem selv.

8. De mangler empati

Hvis du fortæller dem en historie om, hvordan nogen har knust dit hjerte, eller om noget slemt, der er sket for dig, vil du ikke få en følelsesmæssig reaktion fra en psykopat.

De vil forsøge at optræde følelsesmæssigt, men du vil være i stand til at se lige igennem det.

Det vil være en falsk følelse. Det, de gør, er at studere, hvordan folk reagerer på forskellige situationer, og forsøge at kopiere det, fordi de ikke selv er i stand til at fremkalde disse følelser.

I det hele taget skal man være meget forsigtig. Der er store chancer for, at du støder på en rigtig psykopat på et tidspunkt i dit liv.

Måske behøver det ikke nødvendigvis at være en person, du dater; måske er det en kollega fra arbejdet. Men hvis du dater en psykopat, og du ikke ved det, er risikoen stor.

Du kan ende med at få et knust hjerte, blive flad, blive hjemløs og hvis du er en ekstremt følelsesladet type, kan du endda dø.