Skip to Content

Hvad Du Skal Gøre, Når Narcissisten Kommer Tilbage (Og Hvordan Du Får Ham Til At Gå)

Hvad Du Skal Gøre, Når Narcissisten Kommer Tilbage (Og Hvordan Du Får Ham Til At Gå)

Mange kvinder begår den samme fejl, når den narcissist, de har slået op med, kommer tilbage, især hvis de lige er kommet ud af forholdet.

Vi begår alle den fejl, fordi vi ærligt talt stadig er forelskede i vores narcissist.

Selvom vi ved, at de er dårlige for os, og at vi kun vil blive ulykkelige, er der noget, der trækker os tilbage til dem.

Det er deres løgne og deres falske åbenbaring, deres tomme løfter om, at de vil forandre sig, og at tingene vil blive anderledes.

Det er der, vi begår fejlen og tager dem tilbage i stedet for at jage dem så langt væk fra os som muligt.

Men den virkelige sandhed bag deres tilbagevenden er, at noget i deres liv ikke går helt, som de ønskede. Noget er ikke rigtigt.

En anden kilde til energiforsyning er blevet kompromitteret, og de vender tilbage til deres faste energikilde, som holdt dem glade og “velnærede” i lang tid.

De kommer ikke tilbage, fordi de har indset, at deres opførsel var sårende og ondskabsfuld, de kommer tilbage, fordi de ikke har nogen til at tørre energien ud. De elsker dig ikke, de vil bare bruge dig.

Narcissisten er ligeglad med dig som person. Han er ligeglad med dine dyder og med, hvem du virkelig er.

De har et ønske om noget, som du har givet dem, og de vil have det. Det er derfor, de kommer tilbage til dig.

De ser mennesker som genstande, ting, de kan ændre, bruge og smide væk, når de er færdige med dem og går videre til den næste genstand.

Bare husk, at de ikke kommer tilbage, fordi de elsker dig.

De kommer tilbage, fordi du har noget, de har brug for, og du narrer dig selv til at tro, at de er kommet tilbage for at gøre det godt igen og sige undskyld.

Du tror, at de vil ændre sig, men det sker aldrig, hvilket efterlader dig knust og skuffet. Det får dig til at føle dig udnyttet, fordi du bliver udnyttet.

Hvad du skal gøre, når narcissisten kommer tilbage, og hvordan du jager ham væk for altid

1. Han vil undskylde over for dig

Han vil komme krybende tilbage til dig og foregive at være ked af det. Han vil se knust og ødelagt ud, som om hele hans verden er styrtet sammen.

Han vil se ud, som om han har det dårligt med sine handlinger og fortryder dem. Men sagen er, at det er latterligt at tale om at undskylde, når nogen har gjort noget med vilje.

En undskyldning kan kun være sand og oprigtig, når man undskylder for noget, der er sket ved et uheld.

Narcissister er klar over, at det, de gør, er forkert. De ved, at de knuser dit hjerte, og at de får dig til at føle dig som lort, men de gør det alligevel.

Så hvordan kan en undskyldning være oprigtig, hvis du ved, at det, han undskylder for, er med vilje? Du kan bare ikke matche en lille undskyldning med alle de forfærdelige ting, de har gjort mod dig.

2. Han vil forfølge dig

Pludselig vil du se ham over det hele. Hvis du går en tur, hvis du går i fitnesscentret, hvis du går på markedet, vil du se ham, og tro mig, det er ikke et uheld.

Der er en grund til, at det sker. Det er alt sammen en del af hans svævende taktik, hvormed han ønsker at trække dig tilbage til ham. Sandsynligvis fordi han savner dig, men ikke på en normal måde.

Han savner at tappe al energien ud af dig og gøre sig selv tilfreds og glad.

Han vil stalke dig på de sociale medier og nøje observere alt, hvad du foretager dig.

Han vil være sikker på, at du er helt alene og ulykkelig uden ham, og mens han venter på dit svage øjeblik, vil han forsøge at få dig til at se ham i det bedst mulige lys. Fald ikke for den slags tricks.

Det bedste, du kan gøre, er at ignorere ham fuldstændigt. Lad ham ikke komme ind i dit hoved. Han har ikke ændret sig, og det kommer han aldrig til.

Han er stadig det samme gamle manipulerende røvhul, som vil dræne dig og spytte dig ud igen. Spar dig selv for smerten og jag ham væk.

3. Du er hans sikkerhedsnet

Når narcissisten kommer tilbage, ved han, at du vil være der for ham. Han ved, at du vil være hans sikkerhedsnet.

Så længe du er der til at fange ham, vil han blive ved med at gøre, hvad han gør, fordi der ikke er nogen konsekvenser.

Han får altid, hvad han vil have, og du bliver altid såret. Virker det retfærdigt?

Ved at tage ham tilbage igen og igen, beviser du bare for ham, at hans opførsel virker.

Det er måske ikke rigtigt, det ved han godt, men du bliver ved med at give ham nye chancer, så han bliver ved med at bruge dem.

Du er nødt til at være stærk nok til at afskære ham. Du er nødt til at gøre ham opmærksom på, at du har fået nok, og at din energikilde ikke længere er tilgængelig for ham at udnytte.

Jeg siger ikke, at det vil gøre det, men det vil helt sikkert holde ham på afstand i et stykke tid, indtil han bliver desperat igen.

4. Prøv ingen kontakt

Reglen om ingen kontakt er den bedste vej at gå. Men nogle gange er ingen kontakt umulig at opretholde.

Det er umuligt, hvis fyren, din narcissist, er en, du arbejder sammen med, eller din eksmand, som du har børn med.

Men lad os sige, at der ikke er noget derude, der holder dig tæt på ham, så kan du sagtens give slip på ham og blokere ham ud af dit liv.

Men du er nødt til at ville det. For der vil være tidspunkter, hvor du kommer til at savne ham. Uanset hvor stort et røvhul han var, var der endda tidspunkter, hvor han var god mod dig.

Jeg mener, han var sød og rar mod dig, fordi han havde brug for noget fra dig, det var bare endnu et middel til manipulation.

Men du kommer ikke til at savne ham som person, du kommer til at savne følelsen af hengivenhed.

Du kommer til at savne at have nogen ved din side i de øjeblikke, hvor du vil være deprimeret og alene.

Du kommer til at savne at have nogen ved din side, og det er der, den største fare ved at gå tilbage til ham opstår.

Han vil udnytte det og komme tilbage til dig. Prøv ikke at kontakte ham. Hold fast i reglen om ingen kontakt, uanset hvor trist og ensom du er.

Prøv at tale med en ven eller sov på det, og tag ikke beslutninger, du kommer til at fortryde.

5. Du er nødt til at være ligeglad

Du skal gøre dig selv så uinteressant som muligt. Du skal være så kedelig, at han ikke har lyst til at være tæt på dig.

Lad være med at svare på hans provokationer, og der vil være masser, bare vær kedelig.

Tal ikke med ham om andet end de ting, du er nødt til at tale om.

Det er den mest effektive måde at forsvare sig mod narcissistiske mennesker på, når man ikke har andre muligheder end at være i nærheden af dem, hvor man ikke kan anvende reglen om ingen kontakt.

Narcissister kommer tilbage lige pludselig, og når man mindst venter det, fordi de mangler noget i deres liv. De har brug for noget, og sandsynligvis kan de ikke få det.

Det er det, der skaber et tomrum inden i dem, som de har brug for at opfylde med det samme. Det er der, han vender tilbage til dig, fordi du var god nok til jobbet.

Han har brugt dig så mange gange før, så hvorfor ikke prøve igen?

Vis ikke nogen form for reaktion, vær ansigtsløs som en kedelig, grå sten, og han vil gå, fordi du ikke er interessant for ham længere.

Han kan ikke bruge dig længere, så han vil gå ud og finde et andet offer, som han kan ødelægge følelsesmæssigt.

Bare husk på, at hver gang han kommer tilbage, og du tager ham tilbage, er det dig, der står tilbage med tårer i øjnene, mens han roligt går sin vej. Du gør ham kun en tjeneste.