Skip to Content

Hun Ville Ikke Have Tillidsproblemer, Hvis Du Ikke Havde Haft Problemer Med At Lyve

Hun Ville Ikke Have Tillidsproblemer, Hvis Du Ikke Havde Haft Problemer Med At Lyve

Hver gang du ser din kæreste på det seneste, ser du kun tvivl i hendes øjne. Så du tænker, at hun tydeligvis overdriver og overreagerer.

Du ved ikke, hvad der er gået af hende, og hvorfor hun ikke stoler på et ord, du siger. Hun har tydeligvis store problemer med tillid, og det har påvirket jeres forhold på en forfærdelig måde.

Du undrer dig over, hvor den glade og muntre pige, du mødte, forsvandt hen. Nu kan du kun høre hende brokke sig og sætte spørgsmålstegn ved alt, hvad du foretager dig.

Der er intet, du kan gøre for at bevise din kærlighed til hende. Du tror, at du virkelig gør dit bedste for at være en god fyr, en kærlig og støttende kæreste, men intet ser ud til at virke.

Selv hvis du flyttede hele verden for hende, ville hun stadig tvivle på din kærlighed.

Og det begynder naturligvis langsomt at irritere dig. Du havde ikke forestillet dig dit liv sådan her.

Du har ikke brug for en, hvis overtænkning ødelægger jeres forhold, og en, der konstant kontrollerer hver eneste lille ting, du gør. Du har ikke lyst til at føle, at du konstant bliver overvåget og kontrolleret.

Ifølge dig er det hele gået lidt over gevind. Hun er for jaloux, og du er begyndt at tro, at hun er ved at blive skør.

Du føler, at du ikke kan klare hendes konstante humørsvingninger og hendes opførsel over for dig i det hele taget.

Men hvad du ikke ved, er, at ethvert forhold går begge veje. Hendes opførsel er bare en reaktion på dine handlinger, og det er den eneste sandhed.

I stedet for at beskylde hende for at være skør, jaloux og for kontrollerende, har du så nogensinde tænkt over alle de ting, du gjorde, som fik din kæreste til at være sådan?

Ja, hun er godt klar over, at hun har tillidsproblemer. Hun tror ikke på et ord af, hvad du siger, og der er intet, der kan overbevise hende om din ærlighed.

Ja, hun opfører sig nogle gange, som om hun er paranoid, og der er tidspunkter, hvor hun beskylder dig for ting, du ikke har gjort.

Men har du nogensinde tænkt over, hvad du gjorde, som fik hende til at være sådan? Har du nogensinde sat spørgsmålstegn ved dig selv og alt det, du gjorde mod hende, som fik hende til at opføre sig på denne måde?

Du ved udmærket godt, at denne pige ikke var sådan, da du mødte hende. Du ved, at hun var en uskyldig og omsorgsfuld pige, som troede på kærligheden, og som troede på, at der var noget godt i alt.

Men mest af alt troede hun på, at der var noget godt i dig. Selvom folk blev ved med at fortælle hende, at du var et problem, og at du ikke var den rigtige mand for hende, troede hun på dig.

Hun troede på sin kærlighed til dig, og hun troede, at den enorme kærlighed, hun følte for dig, ville forandre dig.

Men hun forandrede dig aldrig. I stedet forandrede du hende. Du viste hende, at hun aldrig skulle have stolet på dig.

Du viste hende, at alle havde ret om dig, og at det var dumt af hende at tro på dig. Du skuffede hende mere og mere, hver gang hun tog dig i at lyve.

Hun mistede sin tillid til dig mere og mere, hver gang hun tog dig i at gemme din telefon, hver gang du havde mystiske telefonopkald, og hver gang hun tog dig i at kigge på en anden pige.

Og så tog hun dig i at være hende utro. Du tror måske, at hun tilgav dig. Og det gjorde hun måske også. Men hun gjorde det ikke, fordi hun ønskede det.

Hun gjorde det, fordi hun elskede dig på trods af alt det, du gjorde mod hende. Hun gjorde det, fordi hun ikke kunne forestille sig ikke at have dig i sit liv, på trods af al den smerte, du forvoldte hende.

Og hun gjorde det, fordi hun blev ved med at håbe, at du med tiden ville blive en bedre mand.

Men selv om hun tilgav dig, glemte hun aldrig, hvad du gjorde mod hende. Hun prøvede virkelig hårdt at lægge alt det bag sig, og hun prøvede at vende et nyt blad. Men det kunne hun bare ikke.

Følelserne af forræderi og ydmygelse, som du udsatte hende for, var endnu stærkere end den kærlighed, hun følte for dig.

Og frem for alt kan hun stadig ikke tilgive sig selv, at hun blev ved din side. Hun kan ikke holde ud at leve i denne tortur længere.

Hver gang hun ser på dig, ser hun en mand, der sårede hende på den mest forfærdelige måde, hun ser en mand, der ødelagde og ændrede hende for altid.

Og der er intet, hun kan gøre ved det.

Så hver gang du bliver irriteret over hendes manglende tillid, hver gang du synes, hun behandler dig dårligt, og hver gang du tænker, at hun må være skør, så husk, at det er dig, der har gjort hende sådan.

Husk, at alt dette er din skyld. Og husk, at hun ikke ville have tillidsproblemer, hvis du ikke havde haft problemer med at lyve.