Skip to Content

Holder Han Mig Hen?? (9 Måder At Finde Ud Af Det På)

Holder Han Mig Hen?? (9 Måder At Finde Ud Af Det På)

Man skulle tro at et enkelt spørgsmål som “Holder han mig hen?” var nemt at svare på. Men alligevel er det svært. Selvfølgelig er det nemt at se hvis du ingen følelser har. Men så snart der er følelser involveret, bedrages vi af vores syn og mister vores sunde fornuft, og muligheden for at vurdere situationen.

Det er derfor at vi har brug for lidt hjælp når kærligheden slører vores dømmekraft i at se hvor vi står i forhold til denne specielle person. Vi har brug for at finde ud af om vi
bare er en flirt eller der er mere i det.

Her er nogle måder at finde ud af om han holder dig hen, og nogle råd som kan hjælpe dig:

1. Han kan lide at du gør en indsats, men han er ikke villig til at gøre det samme.

Han forventer at du skriver først. Han vil ikke have problemer med at svare på din besked, men initiativet er dit. Han skriver så godt som aldrig først. Det er også dig der planlægger de fleste dates og andre aktiviteter.

Han ego vokser for hvert minut, og han er komfortabel i den situation. Han lader dig investere i ham, uden at give noget tilbage. Hvis han ikke er istand til at etablere kommunikation og vise at han er villig til at gøre en indsats for at se dig, er oddsene gode for at han holder dig hen.

Her kan du bruge taktikken *”ignorér”.. Det er den eneste måde du kan få hans opmærksomhed, hvis han virkelig kan lide dig, men bare er vant til at være doven. Mænd er naturlige jægere. For at få ham til at jagte dig, så lad ham arbejde for det, og gør det ikke let for ham ved at være den eneste der prøver. Han vil begynde at kede sig før end du tror. Al hans indsats og investering skal være gensidig. Selv enkle ting som beskeder. Hvis ikke, så er det bedre at komme væk før end senere.

2. Han bruger aldrig sætningen “min kæreste” når han referere til dig.

Selvfølgelig vil han ikke kalde dig for “kæreste” efter et par dates, men hvis der er gået noget tid, og han forventer og nyder alle kæreste fordelene, så burde han også være villig til at sætte en mærkat på jeres forhold. Hvis han går rundt om den varme grød eller skifter emne når der er nogen i omgangskredsen der spørger ham, eller hvis han helt undgår emnet når du spørger ham, så er han bare spild af tid.

Det at han ikke siger noget, siger faktisk en hel del. Det siger at han er til noget kortvarigt og tilfældigt. Vær sikker på at han forstår at du er interesseret i noget mere, og hvis han ikke er i stand til at gå skridtet videre, og lade dig være hans kæreste, så er han ikke din tid værd.

3. Du har en følelse af at han kun er sammen med dig når han ikke har noget bedre at lave.

“Vi får se”, “Jeg vender tilbage til dig”, “Måske.” og “Jeg ved det ikke” er hans ynglings sætninger, og dem han bruger mest. De må virkelig gå dig på nerverne nu. Han giver dig tydeligvis disse svage svar fordi han er usikker på hvor han står i forhold til dig. Denne form for opførsel antyder at han står med en fod ude af døren.

Vær med på spillet. Gør som ham og lad smage sin egen medicin. Næste gang han spørger om i skal mødes, så skriv “Åh, jeg er ikke sikker på at jeg kan nå det, jeg vender lige tilbage” Det vil forvirre ham. At slippe alt hvad du har gang i bare for at se ham, får ham ikke til at forandre sig. Det vil bare få ham til at tage dig endnu mere for givet.

Spil ikke kun optaget. Gør dig selv optaget med dine egne ting. Lad ham vente på dig. Hvis han er der for at blive, vil han begynde at savne dig og gøre en indsats for at se dig når det passer dig. Hvis ikke, er det hans tab. Men om ikke andet vil du ikke længere blive holdt hen.

4. Han er mere optaget af din krop, end dit sind.

Det meste af den tid i er sammen handler om sex. Hans beskeder minder mere om forspil end om normale beskeder. Han bliver aldrig natten over – han smutter altid. Hvis han ikke er interesseret i hvordan din dag har været, hvordan dit sind er, hvad du frygter og hvad der er dine håb og drømme, så er han ikke så interesseret i dig som person. Han er kun interesseret i den fysiske del af jeres forhold.

Denne situation vil nok føles rigtig for dig i starten, når kemien er i top og gnisterne er der. Men så snart du udvikler dybere følelser for ham, vil du mærke at denne situation ikke er tilfredsstillende for dig. Sig hvad du mener, og fortæl ham at du ikke ønsker at jeres forhold kun drejer sig om sex. Hvis du vil have hans krop, lige så meget som hans sind, bør han være istand til at give dig det samme. Hvis ikke så vis ham døren.

5. Begrepet forpligtigelse får ham til freake ud.

Han undgår emnet fuldstændigt og du kan tydelig se at han bliver utilpas bare ideen om forpligtigelse bliver nævnt. Han lider mest sandsynlig af forpligtigelses-fobi., noget som vil gå over hvis han er for ung eller jeres forhold ikke nåede et niveau hvor han føler behovet for forpligtigelse endnu.

Men igen, hans forpligtigelses-fobi kan være alvorlig og det kan ske at han aldrig forandrer sig. Han kan være en af de fyre som ikke bliver hængende så længe. Ikke kun når det gælder dig, men uanset hvem det er. Hvis han er typen på “ingen faste bånd” er han sikkert også typen der “holder dig hen”.

Hvis du tror at hans forpligtigelses-fobi er noget forbigående, så undgå emnet. Giv ham tid og rum nok til at komme dertil på egen hånd. Nogle gange kan kvinder se at “det er rigtigt” før mænd kan. Så, måske din mand blot er den type der har brug for lidt mere tid til at komme dertil hvor du allerede er i forholdet. Hvis du tror hans forpligtigelses-fobi er alvorlig, har du sikkert allerede givet ham flere chancer end du burde, og mere tid end nødvendigt. Du og din partner er tydeligvis ikke på bølgelængde angående jeres forhold. Så det bedste du kan gøre er ikke at spilde mere tid på et forhold der ender blindt.

6. Han er god til at love noget, men ikke så god til at holde det.

Han er den type der altid lover at han vil ændre sig, men aldrig gør det. Han lover at han vil forandre både sit liv, og den måde han behandler dig på. Han siger altid at han vil gøre en større indsats for jeres forhold, og at han vil stramme op. Han beder dig altid give ham lidt mere tid. Han bruger ofte løfter så fint at du ikke har andet valg end at stole på hvad han siger

Men stol ikke på det han siger. Stol på hans handlinger, så vil du se præcist hvor du står. Hvis han er useriøs, vil du se som tiden går at hans løfter blot er tomme ord. Og den triste sandhed er at han aldrig vil forandre sig, eller gøre nogle af de ting han sagde.

Han har sandsynligvis ikke noget klart billede af hvor han står i hans eget liv, i hvert fald ikke med dig. Det kan være at han går igennem noget, og beder dig om tid til at løse det, før han kan gå helhjertet ind i et forhold.

Følg nøje med: Hvis du oplever at han kun er ord og der ingen handling er bag, kommer han sandsynligvis bare med tomme løfter og undskyldninger for at du skal fortsætte med at vente på ham. Hvis du er at han ikke gør nogen indsats for at ændre sit liv, eller den situation i er i, må du blot indrømme over for dig selv at han aldrig vil.

7. Han har problemer med eks’en.

Hvis du har følelsen af at hans eks også er en del af jeres forhold, er du i det forkerte forhold. Forhold er til to, ikke tre eller flere. Du har ikke brug for at have spøgelserne fra gamle eks’er der blander sig i dit hverdagsliv. Han har ikke følelser for hende, men hun har påvirket ham på en måde som gør at han stadig tænker på konsekvenserne af et gammelt forhold.

Hun kan også være en af hans venner, og han har stadig kontakt med hnede. Det er naturligt at hans forhold til hende vil påvirke alt det i har sammen, på en negativ måde. Det vil stille spørgsmål og så tvivl om forholdet. Og du har ikke brug for skyggen af hende i dit kærlighedsliv.

Hvis du ser dig selv i nogle af disse symptomer, må du tale åbent og ærligt med ham. Lad ham vide at hans situation med hans eks påvirker dig og dit forhold til ham.

Du føler måske at den faktiske situation gør at jeres forhold stagnerer og det er umuligt for dig at være helt lykkelig. Du føler at han distancerer sig, og at du har brug for en nærhed som ikke vil komme hvis han ikke er i stand til at gøre noget ved hans fortod. Tal åbent med ham, og se hvordan han virkelig føler for dig, og hvis der er noget i begge kan gøre for at forbedre den situation i er i.

8. Han vil ikke være sammen med dig, men han er ikke voksen nok til at indrømme det.

Den bedste måde at se symptomerne på at han vil ud af jeres forhold, er når han ændrer sig drastisk. Han gør alting anderledes end før. Han kommer med undskyldninger, og han har altid for travlt til at se dig. At skrive med dig er det sidste han gør, og han kommer og går som han vil, og lægger en minimal indsats ind i forholdet. Han er slet og ret ikke i forholdet med dig.
Han har ingen intentioner om at såre dig, men uanset hvad så sårer hans opførsel dig. Han mangler måske styrken til at fortælle dig at han vil gøre det forbi, og jo mere han udsætter det, jo mere smerte udsætter han dig for. Du ved at du ikke kan tvinge ham til noget, så sig det direkte til ham, og fortæl ham at det ikke fungerer for dig og at hele situationen gør dig ked af det.

Gør noget med det sammen, lad der ikke gå for lang tid. Det får du ikke noget ud af, andet end at i begge bliver ulykkelige. Men igen, hvis han ønsker at arbejde med sagen, er det et virkeligt godt tegn. Det betyder at han stadig er interesseret nok i dig til at gøre en indsats, og føler at i har noget som er værd at redde. Det værste du kan gøre i denne situation er ingenting – det gør kun ondt værre.

9. Du føler at alt er ensidigt.

Hvis du føler at du er den eneste der lægger hjerte og sjæl i forholdet, og det bedste du har at give, aldrig er godt nok, og uanset hvor meget du gør, så bliver det ikke bemærket. Så er chancerne for at den anden person tager dig for givet høje, han er slet og rent vant til at tage noget uden at give noget tilbage.

Ensidige forhold fungerer aldrig. Stop med at give det bedste du har til nogen som ikke engang vil løfte deres lillefinger for dig. Elsk dig selv nok til at gå når han ikke får dig til at føle at du er hans eneste ene. Når han ikke har intentioner om at få dig til at føle dig lykkelig og tryg. Når du ikke bliver sat pris på, og bliver dårligt behandlet. Du fortjener hele verden – stil dig ikke tilfreds med noget mindre.

Hvis det er nødvendigt at du spørger dig selv “holder han mig hen”, kender du allerede svaret inderst inde. Sagen er den at du holder af ham, og du er så involveret i ham at du ikke ser realiteterne. Du vil meget hellere blive end risikere at miste ham. Men du kan ikke miste noget som ikke allerede er dit.

Hvis du siger du ønsker en forandring, og han ikke rykker sig, er han ikke manden for dig. På den anden side, hvis han går i spagat for at få tingene til at fungere, hvis han vurderer at du ikke er tilfreds med hvordan tingene er, og han begynder at gøre en indsats, så er han værd at beholde.

Mænd har nogle faser i forholdet hvor de er i en slags dyb søvn, og de har brug for en kvindes ord for at vågne og forstå at de skal ændre sig. Hvis han er interesseret, vil han gøre alt for at beholde dig hos hans side. Hvis ikke, vil du i det mindste være sikker på hvor du står i forhold til ham, og du vil ikke længere være på hold.