Skip to Content

Han Viste Sig At Være Alt Det, Han Sagde, Han Ikke Ville Være

Han Viste Sig At Være Alt Det, Han Sagde, Han Ikke Ville Være

Når man er en person, der giver alt til den person, man elsker, ved man, hvor smertefuldt det er at miste den person på grund af brudt tillid.

Et forhold handler om at arbejde på noget sammen. Det var det eneste, jeg ønskede. En, jeg kunne regne med ville passe på mig og få mig til at føle mig tryg og glad.

Jeg ønskede, at min mand skulle være et solidt fundament, jeg kunne bygge mit liv på. Jeg ville have en elsker og en ven i én og samme person. Jeg ville elske ham som ingen anden.

Det er overflødigt at sige, at jeg blev skuffet, da intet af det skete.

Den mand, jeg troede, jeg kendte, var slet ikke, som han sagde, han var.

Han fik mig til at tro, at han var den rette for mig. Han tog ekstra skridt for at sikre, at jeg faldt pladask for ham. Han fik mig til at tro, at han elskede mig … og det var det mest skræmmende, for jeg troede på det – og han løj.

Jeg var mest sårbar over for en mand, der udnyttede mig. Jeg åbnede mit hjerte for en, der var ligeglad med det.

sad woman in black top standing outdoor

Jeg har aldrig forstået, hvorfor vi bliver tiltrukket af ting og mennesker, som gør det modsatte af det, vi ønsker. Er det for at lære om de ting, vi mangler?

Uanset hvad grunden er, kan jeg stadig ikke forstå, at jeg troede på hans løgne og hjalp ham med at opbygge sin falske verden med ham selv som centrum, mens alle andre, inklusive mig, kredsede om hans behov.

Jeg ved allerede, at det vil tage mig mange år at begynde at stole på mænd og endda mig selv.

Det tog mig noget tid at indse alle de tankespil, han spillede med mig, og de måder, han ville bedrage mig på. Som tiden går, indser jeg dem endnu mere.

Den måde, han gjorde alle sine fejl til min skyld, var en af de mest overbevisende løgne, han brugte.

Han lagde små brudstykker af sandhed i store løgne og fik mig til at tro på hvert et ord. Han fik mig til at tvivle på min egen fornuft og beskyldte mig for ting, jeg aldrig havde gjort.

I stedet for at beskytte mig, blev han noget, jeg var bange for.

Uanset hvor dårlige mine oplevelser var, tænker jeg stadig på ham, fordi jeg ikke kan forstå, at det, jeg troede om ham, og det, han virkelig er, ikke er den samme person.

woman in white dress sitting on stone near water

Jeg kan ikke lade være med at være ked af at miste noget, som i virkeligheden aldrig har eksisteret.

Da jeg indså, hvad der var ved at ske, var det allerede for sent. Jeg var dybt nok forelsket til at få mit hjerte knust.

Jeg knuste mit eget hjerte ved at tro på en, der var ligeglad. Jeg gav alt til en person, som ikke engang ønskede at blive hængende.

Jeg ønsker at hele mit hjerte og komme videre med mit liv. Jeg vil igen tro på, at der findes gode og ærlige mænd.

Jeg vil finde en mand, der kan bevise, at alt det, der skete for mig, bare var en test og en lærestreg.

woman sitting on chair beside glass window

En dag vil jeg slutte fred med alt, hvad der er sket med mig. Jeg ved, at alt det, der skete, vil give mening.

Jeg har ikke lyst til at blive en af dem, der lukker deres hjerte for evigt efter et knust hjerte.

Jeg vil ikke give op over for mig selv, for jeg fortjener bedre. Jeg fortjener at blive elsket af en, der vil acceptere mig, som jeg er, og bygge sit liv på tillid til sin partner.

Jeg fortjener at blive elsket af den rigtige person, som ikke vil få mig til at føle mig mindre.

Mest af alt fortjener jeg at blive elsket af mig selv. Jeg vil have mig selv tilbage. Jeg vil have hende til at leve sit liv uden frygt, især i nærheden af de mennesker, hun elsker.

Livet skal være stort, modigt og smukt, og det kan man ikke få uden at give slip på alt det, der har gjort ondt i fortiden.

Giv slip på alt det, der fik dig til at tro, at du ikke var værdig til et godt liv, og begynd at tro på dig selv.

Omfavn den smerte, der førte dig til vækst, og start dit liv forfra, velvidende at du vil vinde enhver kamp, livet udsætter dig for, fordi du ikke har noget at miste, når du endelig har dig selv.