Skip to Content

Dette Er, Hvad Det Virkelig Er At Være Trofast (Fordi Det Er Mere End Ikke At Være Utro)

Dette Er, Hvad Det Virkelig Er At Være Trofast (Fordi Det Er Mere End Ikke At Være Utro)

At være trofast er mere end at elske med en enkelt person og sige, at du elsker vedkommende. Det betyder at vælge den ene person hver eneste dag.

Det betyder at gøre en ekstra indsats for dem og vide, at de er det værd.

Det betyder at bruge det meste af sin tid sammen med sin elskede og glemme alt om vilde nætter med sine venner, hvor man lægger an på andre piger. Du er optaget nu, og resten af verden bør vide det.

At være trofast betyder at fortælle alle piger, der lægger an på dig, at du ikke er interesseret, fordi dit hjerte tilhører en anden.

At være trofast betyder at have en åben kommunikation med din partner.
Det betyder at fortælle hende, at en kollega fra dit kontor har tjekket dig ud hele dagen, men at du ikke har svaret hende.

Det betyder at kende alle fordele og ulemper, men stadig at blive der.

At kæmpe mod alle de dårlige ting, som livet lægger foran os. At være trofast betyder at kende sine grænser og aldrig overskride dem.

Jeg siger ikke, at du skal lukke øjnene over for de andre piger, men du kan ikke opføre dig ens over for dem og over for din kæreste. Hvis du gør det, giver det ingen mening.

Tro mig – det får hende ikke til at føle sig speciel. Overhovedet ikke. Så du må hellere tænke dig om en ekstra gang over dine handlinger.

Ingen kan fortælle dig, at du ikke må tilbringe tid sammen med de venner af det modsatte køn, som har været en del af dit liv i så lang tid. Men hvis du skjuler dine sms’er med en anden person for din kæreste, betyder det, at der er noget der, som din kæreste ikke må se.

Tænk bare på, hvordan din kæreste ville have det, hvis hun finder ud af det. Hun ville blive bekymret, usikker og forvirret.

Hun ved, at hvor der er lys, er der torden. Det kan hun mærke, fordi hun kender dig forbandet godt.

Det er hende, der afslutter dine sætninger, så tro ikke, at du kan narre hende.

Husk venligst på, at det at være trofast betyder, at du aldrig lukker en anden person ind i dit hjerte, fordi der allerede er en særlig person der, og der er ikke plads til nogen anden. I hvert fald på en romantisk måde.

At være trofast betyder at være helt tilfreds med det faktum, at du skal tilbringe resten af dit liv med den samme person.
Det betyder, at du vil gøre alt, hvad der står i din magt, for ikke at lave rod i jeres liv.

At være trofast betyder, at man ikke lytter til sine venner, når de foreslår, at man går ud og danser med den pige, der har tjekket en ud hele aftenen.

Det betyder, at man tænker med hovedet og ikke med pikken.
For selv hvis du har en affære, vil der være noget af hendes der mellem jer to – hendes hænder til at skubbe dig tilbage, hendes læber til at bide dig.

Du vil føle, at hendes ånd er der. Og du vil føle dig skyldig, hvis du gør det.

Vær en mand og tag en beslutning for livet.
Hvis du kun kan leve med én kvinde, så er det fint. Hvis du ikke kan, så lad være med at være hende utro.

Det er bedre at fortælle hende, at du ikke elsker hende mere, og lade hende gå.
Du ved, hun vil blive træt af alle dine affærer, og hun vil bare pakke sine tasker og rejse en dag.

Husk – der er ikke noget værre end raseriet fra en forrådt kvinde.

Så vær trofast og få det eneste, vi alle ønsker os i livet: En, der kan holde vores hånd, når vi dør.