Skip to Content

Dette Er Derfor Dit Livs Forhold Vil Være Med Pigen Der Har Været Igennem Helvede

Dette Er Derfor Dit Livs Forhold Vil Være Med Pigen Der Har Været Igennem Helvede

1. Hun vil hjælpe dig med at løse dine problemer

En pige der har været igennem helvedet og tilbage, ved hvad det betyder at lide.

Ting hun har været igennem er ting hun ikke ønsker selv for hendes værste fjende, og når hun ser dig kæmper med problemer i livet, vil hun være der for dig.

Hun vil holde din hånd hårdere, hvis du skubber hende væk. Hun vil jage dig, hvis du beslutter dig for at løbe væk. Hun vil gøre alt det, fordi hun handlede på samme måde, men desværre, var der ikke nogen til at hjælpe hende på det tidspunkt.

2. Hun vil forstå dig

Hvis du fortæller hende, at du ikke har det godt med at gøre noget, vil hun ikke dømme dig, men hun vil forstå dig. Hun ved, at vi ikke alle er ens, og forskellige mennesker har frygt for forskellige ting.

En pige som hende vil altid være hjælpsom, og hun vil altid forsøge at få dig til at føle dig godt tilpas og respekteret, når du er sammen med hende. Hun vil give dig alt, hvad hun havde ønsket sig i fortiden, men som hun ikke fik. Hun hjælper med at helbrede dig, uden at røre dig, bare ved at bruge ord.

3. Hun vil overanalysere ting

Dette er noget hun skal gøre, fordi hun har været såret så mange gange. Hun ønsker simpelthen ikke at få hendes hjerte knust igen, og derfor vil hun overanalysere de ting, som du siger, så hun kan diskutere dem med dig i tide.

Hvis du har et problem, vil hun sidde og tale med dig som din bedste ven og gøre en indsats for at få det til at virke for dig. Hun er en, der ikke giver op og når hun bestemmer sig for noget, holder hun fast ved sin beslutning, uanset hvor svært det kan være at få det til at ske.

4. Hun vil gøre en indsats

En pige som gøre en indsats for at noget at fungere, er vigtigt. Hun har været i meningsløse forhold, og de svigtede alle på grund af manglende indsats.

Derfor vil hun gøre alt hvad hun kan for at få tingene til at fungere mellem jer to. Du vil aldrig se hende overgive sig, og hun vil aldrig være den, der vil starte et skænderi.

Hun er den type person, der ønsker at håndtere ting på en rolig måde, så der vil ikke være nogen hævede stemmer eller forbandelser med hende. Hun er voksen og hun opfører sig som en uden drama i sit liv.

5. Hun vil fortælle dig hendes mørkeste hemmeligheder

Hun vil indrømme, at hun blevet såret mange gange. Alligevel, siger hun det ikke, fordi hun vil have at du skal have medlidenhed med hende, hun fortæller dig for at komme tættere på dig. Hun ved, at intimitet er virkelig vigtigt i et forhold, så hun vil have dig til at vide alt om hende, både fordele og ulemper.

Hun ønsker ikke bedrage dig, men hun vil gerne have at du lærer hende at kende og se hvad hun har i sin bagage. Hun vil være ærlig med dig fra starten, og hun vil aldrig såre dig med vilje.

6. Hun behøver ikke en perfekt mand

Hvad hun virkelig vil have, er en person, hun går I spænd med, en som vil være perfekt I hendes øjne. Hun vil have en mand, der vil elske hende, selv når hun er lidt skør, når hun er kvælende og når hun er klæbrig.

Hun har brug for nogen, der vil acceptere hende uden at forsøge at ændre hende. Hun vil have en mand, der ikke vil forsøge at reparere hende, men som vil elske alle de brudte stykker. Og når hun finder ham, er hun der for ham.

7. Hun vil være din bedste ven

Hun ved, at et par skal lære hinanden at kende, så de kan udvikle et stabilt forhold. Derfor forsøger hun først at være din ven, og når I forbinder på et følelsesmæssigt niveau, vil hun prøve noget mere end venskab.

Hun vil bare have en mand, som hun kan stole på, og som vil ikke løbe væk efter det første bump på vejen.

8. Hun er taknemmelig for de små ting

En pige som hende behøver ikke dyre gaver, for at vise hende din kærlighed. Hun vil hellere tage små ting som et stjålet kys, når ingen ser det, en rose fra din have eller at du fortæller hende at du elsker hende, når hun mindst forventer det.

Hun ved, at de små ting betyder noget, og du behøver ikke at imponere hende med noget stort. Hun vil have dig til at forkæle hende med loyalitet, fordi hun ved, at følelser er vigtigere end materielle ting.