Skip to Content

Det Er På Tide At Holde Op Med At Vælge En, Der Ikke Vælger Dig

Det Er På Tide At Holde Op Med At Vælge En, Der Ikke Vælger Dig

Hold op med at græde over nogen, der ikke er dine tårer værdige. Hold op med at undskylde for deres opførsel, når du ved, at de ikke har ret.

Det er på tide at holde op med at vælge nogen, som ikke er klar til at vælge dig. Det er på tide at holde op med at vælge forhold, der ikke vælger dig tilbage.

Det er på tide at begynde at elske dig selv først.

Ja, det er det. Når du elsker dig selv først, mindsker du chancerne for at blive såret. At elske sig selv er ikke en egoistisk ting at gøre.

Det er bedre at elske sig selv for den, man er, end at lade som om, man er noget, man ikke er.

Det er på tide at indrømme, at du ikke er perfekt, og det er mere end okay. Du behøver ikke at være perfekt for at blive elsket.

En person, der vælger dig, vil elske dig for den, du virkelig er, og ikke for den, de ønsker, du skal være. For at kunne elske en anden, skal du først være forelsket i dig selv.

Det er på tide at begynde at sætte pris på alt det, du har opnået indtil nu, og omfavne din unikhed, for du er virkelig fantastisk og enestående.

Det er på tide at holde op med at være, hvad de ønsker, du skal være.

Det er på tide at holde op med at være en marionetdukke, der danser efter deres musik. I stedet er det tid til at begynde at danse til din egen musik.

Vær ikke bange for at vise, hvor frisindet og sensuel du er. Lad dem ikke dræbe din indre ånd med deres manipulation.

Det er tid til at rense din sjæl og være den, du virkelig er. Det er på tide at holde op med at opføre dig, som de vil have dig til, bare fordi du virkelig godt kan lide dem.

Nej, du skal ikke kunne lide dem, hvis de ikke kan lide dig. Det er på tide at holde op med at sætte alle andres behov før dine egne. Du fortjener kærlighed, der er gensidig og ikke ensidig.

Det er på tide at holde op med at nøjes med det, der ikke gør dig lykkelig.

Det er på tide at slette dine tidligere hjertesorger, ubesvarede kærlighed og egoistiske kærlighed. Du skal ikke bruge et sekund på at tænke på nogen, som ikke er værdig til at være i dine tanker.

Det er på tide at opdatere listen over dine prioriteter og beskæftige dig med positive mennesker og dem, der er værd at være sammen med.

Det er tid til at åbne dit hjerte for, hvad du fortjener, og ikke hvad en anden (ikke) giver dig.

Det er på tide at fortælle dem, at du aldrig vil nøjes med noget, der ikke gør dig lykkelig. Og du fortjener at være lykkelig.

Ja, det gør du. Du fortjener at blive badet i ægte kærlighed, og du fortjener at blive behandlet med respekt.

Det er på tide at holde op med at vælge nogen, der ikke vælger dig.

Det er på tide at holde op med at kæmpe for dem, der ikke fortjener det. Lad være med at vælge dem, hvis de ikke vælger dig.

Hvis de ikke er klar til at gøre alt for at vise, hvor meget de holder af dig, betyder det, at de ikke er klar til at elske. Vælg ikke en, der ikke er klar til at elske.

Vælg en, hvis hjerte er rent, ligesom dit. En, der vil gøre alt for at få dig til at føle dig stolt af at være sammen med ham.

Vælg klogt og med et åbent hjerte. Lad dem ikke narre dig ind i deres lorteverden af elendighed. Det er på tide at holde op med at være generøs og fikse livet for en, der ikke er modig nok til at vælge dig.

Det er tid til at vælge en, der vil gøre dig til den bedste version af dig selv.

Det er tid til at vælge en, der tror på dig og ikke undervurderer dig.

Ja, det er tid til at kæmpe for dine egne drømme og ikke for drømmene hos nogen, der ikke valgte dig.

Det er tid til at vælge en, der ikke er bange for at kæmpe sine egne kampe sammen med dine. Tid til at vælge en, der ikke løber væk fra dig ved den første forhindring.

Kærlighed handler om at kæmpe, give og modtage. Vælg ikke en, der ikke vil kæmpe for dig.

Vælg heller ikke en, der er villig til at modtage, men ikke er villig til at give.

Vælg en, der ikke er bange for at elske dig med hele sit sind og et åbent hjerte.

Vælg en, for hvem du ikke vil være en mulighed, men i stedet en prioritet. Lad aldrig nogen fortælle dig, at du ikke er værd at elske.

Vælg en, som ikke er bange for at elske dit skrøbelige hjerte, og som vil gøre alt for at helbrede dig.

Det er på tide at holde op med at vælge nogen, der holder op med at kæmpe for dig, når de først har dig.

Vælg en, der vil vælge dig og aldrig holde op med at vælge dig.