Skip to Content

Det Er Enkelt: Hvis Han Ikke Forfølger Dig, Ønsker Han Ikke At Være Sammen Med Dig

Det Er Enkelt: Hvis Han Ikke Forfølger Dig, Ønsker Han Ikke At Være Sammen Med Dig

Det er svært at være ærlig overfor dig selv når dine følelser går amok.

Du hører det du ønsker at høre. Du bemærker tegnene på at han er interesseret i dig, selvom de ikke rigtig er der.

Du gør alt for at overbevise dig selv om at han er interesseret. Måske lidt mindre end dig, men der er stadig følelser tilstede.

Men der er ingen ægte følelser. Han kan måske lide dig. Han kommer måske endda forbi når det er bekvemt for ham. Han giver dig krummer men vil aldrig give dig alt.

Det er faktisk enkelt, og vi bør ikke komplicere tingene. Hvis en mand vil have dig, vil han forfølge dig.

Hvis han ikke gør det, kunne han bo på den anden side af gaden, og han ville stadig komme med undskyldninger for ikke at se dig.

Trangen til at forfølge er i en mands DNA. Han går efter den han vil have, og han vil gøre det umulige for at være ved hendes side.

Hvis ikke, er han ikke interesseret i at have et ægte og fast forhold.

Det er bare svært hele tiden at være opmærksom på det. Ikke kun fordi du er forelsket og ikke kan se tingene klart, men fordi de fleste mænd vil have noget. Men de vil ikke have alt.

Så de holder dig hen. De kommer med løgne og de ved hvad de skal sige så du bliver ved deres side.

De vil give dig nok til at blive men aldrig nok til at vide at du har deres hjerter.

Han vil have dage hvor han er charmerende. Dage hvor du er sikker på at han er fuldstændig vild med dig.

Derefter vender det. Han glemmer at skrive til dig, nogle gange i dagevis. Han kommer når det er bekvemt. Han bliver vred uden grund.

Og du vil være forvirret over alting. Du har 1 million spørgsmål der farer rundt i hovedet på dig. Du vil forsøge at forstå tingene. Du ville stille spørgsmålstegn ved dig selv og begynde at tro at det var din skyld.

Stop! Han er ikke det værd. Han er ikke din tid værd. Han er ikke jagten værd.

Der er ingen grund til at forfølge en som altid har en fod ude af døren. Der er ingen lykke med en mand som ikke er 100% sikker på hans følelser for dig.

Vær ikke den kvinde der venter på hans beskeder, som var det liv eller død. Lad ham ikke komme ind og ud af dit liv som det passer ham.

Lad ham ikke behandle dig som en dørmåtte. Stil dig ikke tilfreds med mindre end du fortjener.

Dine følelser er ikke legetøj som han kan lege med. Din hjerne er ikke noget han bør rode med. Din krop står ikke til hans rådighed. Lad ham aldrig tro det.

Vær en kvinde der kender hendes værdi. Vær selvsikker. Vær modig. Vær uafhængig. Tag dit liv og din lykke i dine egne hænder.

Tillad aldrig en mand at spilde din tid. Vent ikke på at han ændrer sig. Det gør han ikke.

Vær den der ikke måler hendes værdi med hendes forhold. Vær den der ved at det at være single altid er bedre end et elendigt forhold.

Nægt ikke dig selv retten til at være med en som kan give dig den gode gammeldags kærlighed hvor han kommer til dig, og ikke stopper før han gør dig din.

Nej, denne tankemåde er ikke noget eventyr. Det er rigtigt, og det eksisterer. Du ser det bare ikke på grund af alle de forkerte mænd som du er omgivet af.

Vent på kærlighedshistorien hvor manden viser at han er interesseret i dig. Den hvor han planlægger for fremtiden.

Den hvor han husker at skrive. Den hvor han finder tiden. Den hvor han viser dig hvor vigtig du er. Den hvor han forfølger dig.

Det er ikke for meget at bede om. Du fortjener en rigtig kærlighedshistorie med en mand som er dedikeret til dig.

Du fortjener en som respekterer dig og er der for dig. Du fortjener en som accepterer dine fejl og ikke bruger dem imod dig hver gang han har lyst.

Du fortjener en som du kan støtte dig op af, en som vil være der for dig, og inspirere dig til at gøre store ting. Du fortjener den kærlighed der gør at du føler dig tryg.

Du fortjener den ægte kærlighed, ikke falsk og midlertidig kærlighed.

Find dig ikke i blandede signaler og minimal indsats. Du bør være hans prioritet, ikke en mulighed.

Ikke hans bestemmelsessted, ikke en mellemlanding. Husk på det, og fald ikke for hans dårlige undskyldninger.

Den mand det er meningen du skal være sammen med vil forfølge dig, det er helt sikkert. Han vil ikke gøre tingene mere kompliceret og gøre dit liv til et levende helvede.

Han vil vise dig at kærlighed ikke er fremtvungen. Den flyder naturligt fra hans hjerte til dit, og frem og tilbage igen og igen.