Skip to Content

De Første 6 Ting, Mænd Lægger Mærke Til Ved Dig

De Første 6 Ting, Mænd Lægger Mærke Til Ved Dig

Vi kender alle proceduren. Han inviterer dig endelig ud, og det første, du gør, er at ringe til din bedste veninde og fortælle hende hver eneste detalje om det.

Derefter indser du, at du ikke har noget at tage på (selv om du ved, at det er løgn). Dit hår er helt ødelagt. Du er i tvivl om farven på din neglelak og så videre.

Jeg ved, at du er bekymret for dit udseende, og du vil gerne se så godt ud som muligt, fordi du virkelig godt kan lide den fyr, og du vil have, at alt skal være perfekt.

Og det har du helt ret i. Men hvad nu, hvis han ikke engang lægger mærke til farven på dine negle, om du har vasket dit hår ordentligt, eller om du har matchet farverne i dit outfit?

Tro mig, det gør han ikke.

Jeg har indset det på den hårde måde. Jeg havde travlt, før jeg skulle på date med en fyr, jeg virkelig godt kunne lide.

Jeg kunne ikke engang matche mine sokker, for slet ikke at tale om hele tøjet, fordi jeg var ved at flippe ud, og jeg ville ikke have ham til at vente for evigt foran mit hus.

Det lykkedes mig kun at børste tænder, rede mit hår og hoppe i mine sorte yndlingsjeans og en almindelig hvid T-shirt.

Jeg havde det bogstaveligt talt ad helvede til, men han fik mig til at føle, at jeg var den smukkeste pige i hele verden.

To måneder senere, da jeg spurgte ham om de første ting, han lagde mærke til ved mig den aften, forklarede han mig, at mænds opfattelse af os er helt anderledes, end vi måske selv tror.

Jeg indså, at det første, mænd lægger mærke til ved dig, næsten ikke har noget at gøre med de detaljer, du lægger mærke til.

1. Smil.

Mens du bekymrer dig om farven på din læbestift, vil mænd kun lægge mærke til dit smil.

Når det gælder mænd, er dit smil det stærkeste våben, du har, men nogle gange, når vi er optaget af andre mindre vigtige ting, glemmer vi simpelthen at smile.

Et smil er et universelt tegn, der fortæller din mand, at du er glad og godt tilpas i din hud.

2. Øjne.

Nej, de er ikke interesserede i mængden af mascara på dine øjenvipper. De lægger ikke mærke til noget af det.

Men de vil bemærke, om dine øjne viser tristhed, sorg eller glæde. Dine øjne vil fortælle dem, om dit smil er ægte, og om du nyder at være sammen med dem.

Der er ingen grund til at bekymre sig om andet end at være i nuet og sætte pris på øjeblikket, og han vil bemærke det i dine øjne.

3. Om du nyder livet.

Bortset fra dit smil og dine øjne vil de lægge mærke til, hvordan du går, og hvordan du taler.

Det er alt sammen indikatorer på din personlighed og din generelle tilfredshed med livet.

De lægger mærke til, om du taler med passion, og om du er interesseret i, hvad der sker omkring dig.

De lægger mærke til, om du nyder livet og sætter pris på de små ting, livet giver dig.

4. Den måde, du behandler folk, du ikke kender.

De lægger mærke til, hvordan du behandler andre, som du ikke kender. Mænd lægger mærke til, om du har den samme respekt for alle (taxachauffører, hjemløse osv.).

Hvis du er meget generøs over for tjenere og så opfører dig helt anderledes over for taxachauffører, vil han bemærke det. Mænd er virkelig følsomme, når det kommer til dette.

De nyder at se kvinder, der behandler alle lige, fordi disse kvinder kender deres værd og ikke er bange for at vise deres påskønnelse over for alle omkring dem, uanset deres status.

5. Hvor meget du stoler på dit ydre.

Vi ved alle, at fyre er visuelle væsener, og derfor glemmer kvinder nogle gange også at fremhæve deres indre. Mænd lægger mærke til, om du udelukkende stoler på dit udseende, eller om du har meget mere at byde på.

Hvis du viser din vilde side og selvtillid, vil de blive fascineret af dig, og du vil uden tvivl fange deres hjerter.

Hvis du bekymrer dig om makeup, påvirker det din selvtillid negativt, og det dræber alt det sjove.

6. Har du en mening?

Hvis du er den type kvinde, der har en mening om alt, og du ikke bare nikker til alt, hvad han siger, vil han bemærke det.

Hvis han ser, at du har stærke meninger uanset emnet, vil han se dig som sin ligemand, og han vil respektere dig.

Mænd ønsker at blive udfordret, fordi det ligger i deres blod. De vil have, at du fortæller dem, at de tager fejl, og de vil gøre alt, hvad der står i deres magt, for at bevise det modsatte.

Og de vil respektere dig for det, fordi du tvinger dem til at tænke og til at blive den bedste udgave af sig selv.