Skip to Content

De 8 Mest Almindelige Ting Mænd Siger, Når De Er Ligeglad Med Dig

De 8 Mest Almindelige Ting Mænd Siger, Når De Er Ligeglad Med Dig

Når en mand er ligeglad med dig, vil han opføre sig anderledes. Han vil ikke løfte en finger for at få tingene til at fungere, eller for at gøre dig glad.

Derudover vil han sige ting, der er meget sårende og nedslående. Hans udsagn vil vise sin ligegyldighed og manglende interesse for dig eller dit liv.

Her er nogle af de mest almindelige ting, mænd siger, når de er ligeglad med dig:

1. “Det er din skyld, ikke min.”

Han vil forsøge at dreje tingene og få alt til at virke som om det er din skyld. Han vil dreje historien rundt så det passer til ham.

Han vil vride dine ord og få dig til at tro, at du gør noget forkert. Han er blevet så god til at lege offer, at han ikke engang gør en ekstra indsats. Han er bare for selvoptaget til at indrømme, at du har ret.

2. “Det har aldrig været et problemet – du tænker bare alt for meget.”

Han vil have dine problemer og dine bekymringer til at virke små, så han vil manipulere dig til at tro at du overdriver. Hvis du ved, at noget er værd at blive sur over, bør du ikke ignorere det bare fordi han siger det ikke er værd at bekymre sig om og at du overdriver ting eller at du analyserer eller overvurderer ting.

3. “Gør hvad der passer dig!”

“Gør hvad du vil” er hans kommentar til næsten alt, hvad du vil gøre. Du er allerede klar over, at du kan gøre hvad du vil, så det han siger er overflødigt og nedladende.

Han ønsker ikke længere at være en aktiv deltager i dit liv eller give dig sit indblik i ting. Ved at sige dette viser han sin ligegyldighed.

4. “Hvis du ikke kan lide det, skal du finde en anden.”

Han ønsker ikke at løse tingene. Han vil have dig til at sidde stille og acceptere hans dårlige opførsel eller forlade ham.

Hvis en mand bekymrer sig om dig, vil han genoverveje sine handlinger og gøre sit bedste for at finde en løsning sammen med dig. Han ville aldrig skubbe dig væk eller sige noget som dette.

5. “Jeg behøver ikke at forklare mig selv.”

I tilfælde hvor en kvinde er alt for jaloux uden grund og virker mere som en detektiv end hans partner, Denne udtalelse er ikke stødende. Men i næsten alle andre tilfælde er det et stort rødt flag.

Hvorfor vil du ikke forklare dine handlinger for en person, du bekymre dig om? Er dit forhold ikke værdigt for dine ord? Hvis han ikke vil gøre tingene klar og være åben og ærlig over for dig, er han tydeligvis ligeglad med dig.

6. “Dine venner er idioter.”

Eller noget lignende udtryk er noget at blive sur over. Hvis han respekterer dig, skal han også respektere dine venner.

Måske kan han ikke lide dem, men han bør aldrig tale dårligt om dem. De er en vigtig del af dit liv, og han bør behandle dem som sådan.

7. “ Jeg er ligeglad, hvis du ser nogen andre.”

Denne udtalelse er temmelig ligetil og sårende. Selvfølgelig vil du ikke have en alt for jaloux kæreste, men han bør ikke være ligeglad med at du dater andre eller har sex med dem.

Hvis han siger noget som dette, er han ligeglad med dig – tvivl ikke et sekund på det.

8. “ Jeg har ikke tid til dig lige nu.”

Han siger stort set, at han ikke har tid til dig eller for det, der generer dig. Han siger, at det ikke er hans bekymring, og han vil ikke spilde tid på at snakke med dig om det.

Du er kun værdi for hans tid, når alt i dit liv er perfekt, og du har ingen problemer har.

Et forhold handler om at snakke om gode og det dårlige. Hvis han bakker ud af en samtale, når tingene går ned ad bakke i dit liv, eller når du er såret eller ked af det, bekymre han sig ikke om dig, og han er den der ikke er værdig til din tid.