Skip to Content

9 Overraskende Grunde Til, At Mænd Skjuler Deres Følelser

9 Overraskende Grunde Til, At Mænd Skjuler Deres Følelser

Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus. Sandheden er, at vi for det meste ikke forstår hinanden.

Men jeg tror, at blandt alle de ting, som alle kvinder gerne vil vide om mænd, er der et ultimativt spørgsmål, som vi aldrig har fået svar på: Hvorfor skjuler mænd deres følelser?

Man ser det overalt. Man ser fyre, der gemmer sig og lader som om, at de er hjerteløse, som om det er et tegn på svaghed at have følelser. Så hvorfor er det sådan?

Heldigvis for dig er dine år med at spekulere og vandre nu slut. Her finder du nemlig ud af, hvorfor mænd skjuler deres følelser.

Hvorfor udtrykker fyre ikke deres følelser?

Mange mænd synes, at følelser og følelser er skræmmende. I modsætning til kvinder er mænds evne til følelser og deres følelsesudtryk helt anderledes, eller de eksisterer simpelthen ikke.

Det er en af grundene til, at de fleste mænd ikke er i stand til at vise deres sande følelser og opretholde intime relationer med deres kære.

For at forstå, hvorfor mænd skjuler deres følelser, skal vi først gå tilbage til det punkt, hvor de stadig var drenge, for der ligger roden til problemet.

Fra en ung alder lærer drenge at være selvsikker og at skjule alle deres usikkerheder, fordi alle mennesker er bekendt med det faktum, at “drenge græder ikke”.

Og drenge har altid været sammen med andre drenge, som også blev lært at opføre sig på nøjagtig samme måde.

Konkurrencespil, fodbold, brydning, krigsspil (hvad som helst) har alle bidraget til at få drenge (nutidens mænd) til at opføre sig som hårde og barske krigere uden følelser.

I modsætning til piger blev drenge aldrig opfordret til at udtrykke deres egne følelser, til at vise deres følsomme sider eller til at vise visse kropssproglige tegn, fordi alt dette ville have vist deres sårbarhed og fået dem til at se “svage” ud.

Og det er derfor, at disse drenge (nutidens mænd) har en tendens til at skjule deres følelser og udvikle deres egne copingmekanismer.

Og det er derfor, at kvinder konstant spørger sig selv: “Hvorfor skjuler fyre deres følelser?” aka: “Hvorfor opfører fyre sig som totale idioter og idioter?” og fortsætter med at læse tonsvis af datingråd, der fortæller dem, at de skal vente på en rigtig mand, der ved, hvordan man viser sine følelser, aka en enhjørning.

Men den virkelige sandhed er, at vi ikke rigtig kan bebrejde mænd for at være “følelsesmæssigt umodne” og ikke i kontakt med deres følelser, fordi de bogstaveligt talt blev lært det af samfundet.

De voksede op i et mere komplekst miljø og hårde forhold, som har ændret deres tankegang og dermed deres fremtidige adfærd.

For at forstå mere om, hvordan deres sind fungerer, er her en liste over virkelige (og noget overraskende) grunde, der forklarer, hvorfor mænd skjuler deres følelser!

9 grunde til, at mænd skjuler deres følelser afsløret

De forstår ikke, hvad de virkelig føler

En af grundene til, at mænd skjuler deres følelser, er, fordi de simpelthen ikke forstår, hvad de føler. Det lyder urealistisk, jeg ved det godt, men sådan er det.

De har svært ved at identificere deres følelser. En gennemsnitlig mand ved godt, at der er noget andet på færde.

Han ved, at han har fået en uvant følelse. Men hvis du spurgte ham, hvad det er, ville han sandsynligvis ikke vide, hvordan han skulle forklare det. Sådan er mange mennesker generelt.

For eksempel vil næsten alle fyre i denne verden hellere være vrede end triste. Som mand har han lov til at føle vrede, men sorg er udelukket.

Før han ved af det, udtrykker han sin tristhed gennem forskellige udbrud og raserianfald. På den måde skjuler han sine negative følelser for sig selv og for resten af verden.

At blive forelsket er komplekst, og for de fleste mennesker (mænd) er det en anden forvirrende følelse.

Og når vi ikke forstår noget, kommer det naturligt for os at gemme os fra den ting eller i dette tilfælde at skjule vores følelser.

Så når en mand begynder at føle sig overvældet af ikke at forstå, hvad der virkelig foregår, kommer det naturligt for ham at trække sig tilbage til sin mandehule og skjule sine følelser.

Når dette sker, tror mange kvinder desværre, at de er nødt til at bruge magt for at få en mand til at åbne sig for dem.

Men det eneste, mænd virkelig har brug for, er opmuntring og mere tid til at acceptere deres følelser og endelig forstå, hvad de virkelig føler.

Journalføring er også en god selvhjælpsmetode til dette. For en fyr, der ikke ved, hvordan han skal identificere sine følelser, er det en god ting at holde en optegnelse af alt, hvad han føler. At have alle deres følelser listet på ét sted vil hjælpe dem med at materialisere og forstå dem.

Følelsesmæssig intelligens

Denne form for adfærd er faktisk det mest åbenlyse tegn på lav følelsesmæssig intelligens (eller endda mangel på samme). Nogen kan være den klogeste person i verden, når det kommer til økonomi, kunst, sociale relationer og en masse andre ting.

Din IQ kan være utrolig høj, men det har intet at gøre med din følelsesmæssige intelligens. Det er præcis det, der sker med disse mænd, som ikke forstår deres egne følelser.

Derfor har de problemer med at løse deres følelser, kontrollere dem og håndtere dem på den rigtige måde.

De bliver bange for deres følelser

Lad os antage, at en mand forstår perfekt, hvad han føler, men han beslutter sig for at skjule sine følelser.

Hvorfor er det sådan? Det er sandsynligvis fordi han er genert eller bange for det, han føler. Han er bange for sine følelser, fordi han er helt overvældet af dem.

At blive forelsket er noget, der ændrer os fuldstændigt, og mange mennesker (især mænd) er bange for de ting, de ikke har kontrol over.

Når din krop og dit sind begynder at blive forelsket, og når du begynder at udvikle følelser for nogen, kan du ikke påvirke noget af det.

Du kan kun se på, hvordan du gør dig selv til grin, mens du stirrer på en person, du virkelig kan lide, og er stum i et halvt minut, fordi du ikke aner, hvad du egentlig skal sige til vedkommende.

Du kan kun blindt følge dine følelser og lade dem styre din verden, eller du kan bare gemme dig.

De fleste mænd vælger den anden mulighed, fordi de bliver for bange for alt det her.

Og hvem kan bebrejde dem det? Lad os se det i øjnene – følelser kan være ret skræmmende, især hvis vi taler om negative følelser, som vi helst vil slette.

Ofte har de bare brug for mere tid og kontinuerlig opmuntring om, at det, de føler, er okay, og at der ikke vil ske dem noget ondt.

Mænd har brug for mere tid til at komme i kontakt med deres følelser

Tro det eller ej, men i modsætning til kvinder har mænd helt klart brug for mere tid til at komme i kontakt med deres følelser.

Lad os antage, at en mand og en kvinde har været på flere dates nu, og de er virkelig vilde med hinanden, og de vil gerne tilbringe tid sammen.

Men hvem tror du vil være mere vild i kærlighed?

Manden eller kvinden? Selvfølgelig er det altid kvinden, og det er ikke en tilfældighed.

Det samme gælder for break-ups.

I de fleste tilfælde er det kvinden, der er den, der sørger over sit tidligere forhold lige efter bruddet. Hvorfor? Fordi hun er klar over, at hun har mistet sin elskede lige efter, at det er sket.

Samtidig vil hendes eks sikkert være ude og feste og have sit livs tid.

Men hvad sker der efter et stykke tid? Tja, kvinden kommer over det. Hun bearbejdede sine følelser og fandt en måde at helbrede sundt på.

På den anden side er det, når den virkelige smerte rammer fyren. Kan du se, at han havde brug for mere tid til at komme i kontakt med sine virkelige følelser?

På grund af dette sker det ofte, at en kvinde mister sin interesse, når en mand endelig indser, hvad han virkelig vil have. Åh, hvilken ironi!

Kvinder har ikke brug for så meget tid til at indse, hvad de virkelig føler, eller hvad de virkelig vil have, fordi de fra en tidlig alder er blevet opfordret til at vise deres følelser, og derfor har de ikke svært ved at forstå dem.

Vi kan sige, at når en kvinde er hundrede procent sikker på, at det er det, er en mand kun halvvejs, fordi han har brug for mere tid til at komme i kontakt med alle disse følelser og følelser.

De ønsker ikke at miste magt og virke for sårbare

Kan du huske, hvad jeg sagde om drenge, der lader som om, de er rå og hårde krigere uden følelser? Tja, det er en af de største grunde til, at mænd skjuler deres følelser.

De ønsker ikke at miste magt og virke for sårbare over for nogen, de kan lide, fordi de er blevet lært kun at vise deres maskuline træk. Lad os være ærlige: I vores grusomme verden er ligegyldighed lig med magt.

Dette kan især ses i romantiske forhold. Det er som om vi alle konkurrerer om, hvem der viser færrest følelser.

Selvfølgelig er den, der ikke kan tage det længere og tilstår sin kærlighed, jalousi eller andre følelser, taberen. Og det kan ingen fyr lade ske, vel?

De er overbevist om, at hvis de viser en kvinde, hvad de virkelig føler, vil de virke for følsomme, hvilket (ifølge dem selv) ikke er et attraktivt træk at have, fordi de er mænd, og de skal være rå og hårde.

Men når en mand begynder at føle sig tryg ved og fri for domme fra en kvinde, som han virkelig kan lide, vil han efterhånden beslutte sig for at være en åben bog over for hende.

De er bange for, at de vil dræbe jagtspillet, hvis de ikke skjuler deres følelser

Vi nyder alle sammen at høre, at nogen er vild med os, og vi nyder det, når de viser os, at de er interesserede. Disse situationer opbygger vores selvværd, uanset om vi kan lide at indrømme det eller ej.

Og vi ved alle sammen, at der altid er nogen, der er mere åben end den anden person, når det kommer til de indledende faser af dating.

Denne person, der er mere åben, er i de fleste tilfælde en kvinde, fordi hun hurtigere kommer i kontakt med sine følelser.

Og da mange mænd (ligesom kvinder) nyder at blive jagtet, vælger de bevidst at skjule deres følelser, så jagtspillet varer længere.

Men som regel, når de fornemmer, at en kvinde begynder at miste interessen for at spille denne type spil, ændrer de sig øjeblikkeligt og begynder at vise, hvad de virkelig føler.

De bliver bange for at miste den kvinde, de virkelig kan lide, og derfor vælger de til sidst at afsløre deres følelser.

 At spille svært at få vs. at være for tilgængelig

Du vil ofte høre om kvinder, der spiller hard to get. Men tro mig – mænd gør det også.

Hvorfor? Jo, af samme grund som os – fordi de tror, at det er den eneste måde at tiltrække og beholde den anden person på.

Moderne dating har indført en forestilling om, at hvis man er for tilgængelig, vil den anden person miste interessen.

Hvis du altid er på nogens hånds rækkevidde, begynder de at tage dig for givet. I det øjeblik de ser, at de har vundet dig over, og at kampen er slut, går de videre til det næste bytte.

I bund og grund er det, jeg siger, at en mand er i stand til at lade som om, at han er fuldstændig ligeglad, mens han i virkeligheden er hovedkulds forelsket i dig. Ikke desto mindre er det op til dig at finde ud af, om han spiller svær at få, fordi han er bange for at miste dig, eller om han bare leger med dig.

De er bange for, at deres følelser vil blive brugt imod dem

Enhver mand er helt klar over, at i det øjeblik han viser sine følelser, ændrer spillet sig.

En mand ved, at når han fortæller en kvinde, hvad han virkelig føler for hende, vil hun have mere magt over ham, og hans følelser kan blive brugt imod ham. Enhver fyr i verden er rædselsslagen for følgende situation:

Han fortæller sin pige, hvad han føler. Vigtigst af alt- han gør alt i sin magt for at bevise det over for hende.

Men pludselig ændrer hun sin måde at være på. Det er som om hun endelig har fået hans tilladelse til at begynde at gøre hvad hun vil.

Han elsker hende jo trods alt, ikke sandt? Han vil ikke forlade hende bare sådan, så hun kan i princippet behandle ham, som hun vil.

Jeg siger ikke, at det er sandsynligt, at dette vil ske. Men det er det scenarie, som enhver mand, der skjuler sine følelser, er rædselsslagen for.

Mænd er bange for, at kvinder skal bruge deres følelser til at gøre dem jaloux eller konstant minde dem om deres følelser og bede om bekræftelse. De er også bange for nye standarder, der vil tvinge dem til altid at give deres maksimale indsats.

De ønsker at være forelskede, men nogle gange er de bange for, at deres beslutning om at vise, hvordan de føler, vil give bagslag for dem.

I de fleste tilfælde er dette tæt forbundet med usikkerhed og tidligere smertefulde begivenheder, hvor nogen har brugt deres følelser imod dem, og nu er de bange for, at det samme vil ske igen.

Nogle gange venter de på, at kvinden skal tage det første skridt

Hvis en mand er bange for, at hans følelser vil blive brugt imod ham, at han vil miste magt og virke for sårbar, eller hvis han ikke stoler på en kvinde endnu, vil han vente på, at hun tager det første skridt.

Jeg ved godt, at det lyder fejt, men det er bare sådan, de er skruet sammen, og det kan vi simpelthen ikke bebrejde dem for.

Nogle gange vil en mand vente evigt (hvis det er nødvendigt) på, at en kvinde viser sine følelser, så han føler sig sikker på endelig også at vise sine egne. Det sidste, han ønsker, er at blive latterliggjort. Ingen nyder at blive afvist, så han foretrækker at holde sine følelser på flaske, indtil det rette øjeblik kommer, frem for muligheden for at blive såret.

Hvem kan lide at blive afvist? Det er rigtigt – absolut ingen. Nå, men mænd er ingen undtagelse.

Så det handler dybest set ikke om at skjule deres følelser, men mere om at udskyde og vente på det perfekte øjeblik til at vise dem.

De er blevet såret i fortiden

Ikke alle mænd var sådan her fra starten. Det er ikke alle, der havde svært ved at vise deres følelser i fortiden.

Nogle mænd skjuler deres følelser, fordi de fik deres hjerte knust i fortiden.

Lad os forestille os en tilfældig, gennemsnitlig fyr. Engang før har han lukket den forkerte pige ind.

Han gav hende sin krop, sit hjerte og sin sjæl på et sølvfad. Han troede, at hun var den eneste ene og holdt ikke nogen dele af sig selv tilbage.

Denne fyr udstillede sig selv fuldstændigt. Han blev følelsesmæssigt nøgen foran hende og forventede det samme af hende.

Men hold da op, hvor tog han fejl. Hun sårede ham ikke kun – hun gjorde ham også hjerteløs og følelsesmæssigt skadet.

Så fra det tidspunkt ændrede han sig for altid. Noget dybt inde i ham blev ødelagt uopretteligt.

Det var ikke kun hans hjerte. Denne fyr mistede sig selv, og der var intet at gøre ved det.

Det var det øjeblik, hvor han besluttede, at han aldrig ville udsætte sig selv for den slags risiko igen. Han var nødt til at gøre noget for at beskytte sig selv.

Og det eneste logiske var at lukke ned for sine følelser for altid. Eller i det mindste aldrig at vise dem til verden, uanset hvad.

Lyder dette bekendt? Sandheden er, at flere fyre, end du tror, har gennemgået det samme scenarie.

Dette er faktisk en af de almindelige grunde til, at mænd skjuler deres følelser. De ville ikke indrømme, at dette engang er sket, selv hvis deres liv afhang af det.

De fik besked på at

Bare se dig omkring dig. Se på de sociale medier, tv, medierne og samfundet i almindelighed. Selv om tingene er ved at blive bedre, får mænd stadigvæk at vide, at de ikke skal udtrykke følelser.

Det vil sige, medmindre de ikke ønsker at blive opfattet som svage og tøset. Problemet var endnu værre før i tiden.

Fra deres tidlige barndom blev de sat i en kasse. De blev forventet altid at være stærke og frygtløse.

Kønsstereotyper

Når man tænker på kønsstereotyper, er det første, man tænker på, diskrimination af kvinder. Men, nyhed: Den virkelige verden er hård for både mænd og kvinder.

Selv om det er et alvorligt problem, må vi ikke glemme, hvordan mænd også er stereotypt fordomme. De står over for forskellige kulturelle forventninger, som de ofte ikke er i stand til at opfylde.

Denne ting kaldes normalt for en “mandeboks”. F.eks. må mænd ikke bede om hjælp.

Dette gælder også for deres følelsesmæssige bekymringer, mentale sundhedsproblemer og andre ting. Det er som om, de ikke må sige, at de er deprimerede, følelsesmæssigt ustabile eller har brug for professionel hjælp.

Samtidig bør alle mænd vide, hvordan man skifter et dæk, en pære eller endda bygger et hus.

Selvfølgelig må de ikke klage over noget som helst. De må ikke sige, at de har det svært i livet, eller at de er triste eller har et knust hjerte til nogen – heller ikke til deres bedste ven.

Giftig maskulinitet

Har du nogensinde hørt om begrebet “giftig maskulinitet”? Det er en af de kønsstereotyper, som mænd har været udsat for lige siden tidernes morgen, og som desværre stadig er til stede i vores samfund.

Kort fortalt fremstiller dette koncept mænd som aggressive, dominerende og hjerteløse. For at en fyr skal være en machomand, skal han lære altid at være hård og aldrig vise følelser.

Ofte fører dette giftige træk til sexisme og vold. Men selvfølgelig er det første, der kendetegner giftig maskulinitet, undertrykkelse af følelser.

Hvis dette er tilfældet med den fyr, du kender, skal du ikke dømme ham, for det er ikke det valg, han bevidst har truffet. Men lad heller ikke som om, at det er en acceptabel adfærd. I så fald er det, du gør, at du giver ham en advarsel om at fortsætte med sine giftige mønstre.

Hvad er tegnene på, at en fyr skjuler sine sande følelser for dig?

Når du prøver at finde ud af, om en fyr er forelsket i dig, men forsøger at skjule det, skal du være opmærksom på de små ting, der afslører ham.

Nogle af de mest almindelige ting, der afslører hans sande intentioner, er den måde, han ser på dig på, hans ukontrollerbare jalousiblikke og det faktum, at han gør alt for at hjælpe dig.

Men hvis du vil være sikker på, at han skjuler sine sande følelser, er her nogle subtile tegn, du skal kigge efter.

Hans kropssprog afslører sandheden

Du kan kontrollere, hvad du siger, så fyren behøver ikke nødvendigvis at bekende sin kærlighed til dig. Ikke desto mindre er det, han ikke kan kontrollere, de ting, han gør, uden at han er klar over dem.

Hvor meget han end prøver, kan han ikke kontrollere de nonverbale signaler, han sender dig. Hans krop er tiltrukket af din, og det er noget, han ikke kan skjule.

Øjenkontakt

Den første ting, du skal være opmærksom på her, er mandens øjne. Det er nemlig sådan, at han ikke kan skjule lykken, når han ser dig. Det er som om, at hans øjne funkler et øjeblik, inden han går tilbage under sin rustning.

Der er to muligheder her. Enten vil han forsøge at opretholde langvarig øjenkontakt, eller også vil han kigge væk, når du krydser hans vej. Begge dele er gode tegn.

Hvis han gør det første, prøver han at se, om du kan lide ham igen. På den anden side, hvis han er for genert til overhovedet at se dig i øjnene – så skjuler han helt sikkert noget.

Fysisk kontakt

 

Han vil være helt vild med dig, og alle vil lægge mærke til det. Han vil ikke gå over stregen og heller ikke faktisk forsøge at kysse dig.

Men han vil kramme dig hele tiden, holde dig i hånden og benytte enhver lejlighed han får til at røre ved dig.

Nervøs adfærd

Et andet kropssprogligt tegn, som du bør være opmærksom på, er denne mands nervøse adfærd. Du ved, hvordan folk opfører sig, når de lyver? De kigger væk, de rødmer og ryster på benene.

Rent praktisk lyver denne mand for dig hele tiden. Nå, han lyver ikke for at såre dig, men han skjuler noget stort, så det er naturligt for ham at være nervøs hele tiden.

Han er hemmeligt jaloux

Denne fyr er ikke din kæreste. Teknisk set har han ingen ret til at være jaloux på, at du dater andre mænd eller er i et forhold. Men du kan jo ikke give dit hjerte ordrer, vel? Det kan han heller ikke.

På samme måde som han skjuler sin hengivenhed for dig, gør han også sit bedste for at skjule sin jalousi. Ikke desto mindre er der nogle situationer, hvor den kommer frem på overfladen.

For eksempel vil han altid nævne en masse fejl ved alle de fyre, du nævner. Det er som om, han prøver at fortælle dig, at ingen af dem er for gode til dig, og at du bør vælge ham i stedet.

Desuden kan du bogstaveligt talt se den måde, hans tonefald og ansigtsudtryk ændrer sig, hver gang du nævner en mand i dit liv, for slet ikke at tale om, hvis du præsenterer ham for en.

Burde dette alene ikke være bevis nok på, at han har stærke følelser for dig, men skjuler dem?

Han er altid i nærheden

Det er fyren, der skubber dig fremad og rodfæster din selvforbedring. Samtidig er han også den, der hjælper dig med at flytte eller laver nogle små reparationer i dit hus.

Når du kommer til at tænke på det, er han din følelsesmæssige og fysiske støtte. På en eller anden måde er han altid til stede, når du har mest brug for ham.

Jeg ved godt, hvad du må tænke – han er sikkert bare høflig og venlig. Men kom nu, han lever et travlt liv, tror du virkelig, at han ville løbe hen for at hjælpe dig, hvis han ikke har nogen romantiske følelser for dig?

Han sender blandede signaler

Det ser ud til, at denne mand ikke kan bestemme sig for dig. Dette er også en af grundene til, at mænd skjuler deres følelser: fordi de ikke aner, hvad de vil have.

Den ene dag opfører han sig som din bedste ven, i morgen sender han dig alle signaler om, at han er vild med dig, og allerede dagen efter begynder han at ignorere dig, som om han er ligeglad med dig. Den ene dag sms’er han dig først, og så de næste ti dage anerkender han knap nok din eksistens. Det er der, du begynder at spørge dig selv: Venter han på, at jeg skal sende ham en sms?

Når sådan noget sker, er din første tanke, at han bevidst leger med dig. Han vil have dig til at jagte ham, og han har ingen reelle følelser for dig.

Selv om dette kan være sandt, hvis du har med en player at gøre, kan denne form for adfærd også være et tegn på, at han kæmper mod sine følelser for dig.

Er det muligt, at han ikke kun skjuler sine følelser for dig, men også for sig selv?

Han er din fan nummer et på de sociale medier

Han vil aldrig fortælle eller direkte vise dig, at han bogstaveligt talt er besat af dig. Men han har sine måder at finde ud af mere om dit liv på.

Når du kommer til at tænke på det, er denne fyr altid den første til at se dine Instagram- og Snapchat-stories. Han kan lide alt, hvad du lægger op, især dine selfies.

Du har endda fanget ham i at tale med dig om noget, som han kun kunne have fundet ud af, hvis han analyserede dit feed grundigt.

Sagen er, at han føler sig “sikker”, mens han stalker dig online. Han tror, at han ikke er så udsat, som han ville have været, hvis han havde talt med dig personligt.

Samtidig får han alle de oplysninger, han har brug for. Han har et komplet indblik i dit liv, uden at han behøver at rejse sig fra sin sofa.

Han har et problem med at udtrykke sine følelser i almindelighed

Det er sjældent, at en fyr, der normalt er i kontakt med sine følelser, skjuler sine romantiske følelser for dig. Det er selvfølgelig muligt, at det kan gå den vej, men generelt har mænd, der besidder en høj grad af følelsesmæssig intelligens, ikke et problem med at bekende deres følelser for en pige.

Det er netop derfor, at du bør være særlig opmærksom på hans andre relationer. Er han en lukket type person?

Hvis I arbejder sammen eller hænger ud ofte, har du så nogensinde set ham græde eller blive helt følelsesladet? Det ville være helt normalt, hvis I to tilbringer meget tid sammen.

Eller er han altid en hård fyr, der ikke kan lade sig genere af noget som helst? Viser han tegn på giftig maskulinitet?

Har han mindst én person, som han åbner sig op over for? Eller er han typen, der holder alt for sig selv og lukker det hele inde?

I så fald er det sandsynligt, at han også skjuler sine følelser for dig. Denne mand er følelsesmæssigt distanceret fra alle. Han har ingen idé om, hvordan han skal komme i kontakt med sine følelser, endsige udtrykke dem på den rigtige måde.

Andre mennesker fortæller dig, at han er vild med dig

Det er sjovt, hvordan en objektiv tilskuer ofte ser mere end dig, der er direkte involveret i historien. Din situation er ingen undtagelse.

Hvis dine venner bliver ved med at fortælle dig, at denne fyr tydeligvis er vild med dig, men at du er den eneste, der ikke kan se det, er det på tide at lytte til dem. Det er umuligt for dem alle at tage fejl, mens du er den eneste, der har ret.

 Din mavefornemmelse fortæller dig

Endelig, når din mave fortæller dig, at noget er sandt – så er det sandsynligvis sandt. Du ved, at kvindelig intuition er en utrolig stærk kraft. Så hvorfor vælger du at ignorere din?

Faktisk bør du betragte dig selv som heldig, fordi du har denne stærke mavefornemmelse i vigtige spørgsmål i livet. Dette er en af dem.

Hvis din intuition fortæller dig, at en mand kan lide dig, behøver han ikke at bekræfte sine følelser. Jeg forsikrer dig – det, du føler, er rigtigt.

Det er bare noget, som ingen kan forklare. Du fornemmer hans vibe, og inderst inde ved du udmærket godt, at han ser på dig som mere end en ven.

Du kan se den måde, han ser på dig, den måde han taler til dig på, og den måde han smiler på, når du kommer ind i rummet. Bare rolig – du bilder dig ikke noget ind.

Er mænd bedre til at skjule følelser?

Mænd er helt sikkert meget bedre til at skjule deres følelser. De er trods alt blevet trænet til det hele deres liv.

De fleste mennesker vil fortælle dig, at mænd er mindre følelsesladede end kvinder. Men det kan ikke være længere fra sandheden.

Lad os ikke glemme, at når alt kommer til alt, er vi alle bare mennesker – lavet af kød og blod, på trods af alle vores forskelle. Det er sund fornuft, at nogle mennesker er mere følelsesladede og andre mindre følelsesladede, uanset deres køn eller køn.

Ifølge nogle nyere undersøgelser er mænd faktisk mere følsomme end kvinder. De er bare professionelle til at skjule det.

Sidste tanker

I modsætning til kvinder vil mænd altid have svært ved at udtrykke deres følelser på grund af deres baggrund (især deres barndom), hvor de er blevet lært til altid at fremstå så maskuline som muligt.

Hovedårsagen til, at mænd skjuler deres følelser, er, fordi de har lært, at følelser bogstaveligt talt er for tøsedrenge. Det er hovedårsagen til dette evige problem (hvis det overhovedet kan kaldes et problem).

Det ses faktisk ikke længere som et problem, da det er blevet normen, og flere og flere kvinder har dagligt med det at gøre.

Hvis du er en kvinde, der læser dette, må du ikke miste tålmodigheden. Husk, at størstedelen af frygten og at de skjuler deres følelser stammer fra samfundets modløshed.

Husk også, at enhver mand har potentialet til at være en åben bog, og det er blot et spørgsmål om tid, hvornår han er klar til at vise dig, hvordan han virkelig føler!

På den rejse ønsker jeg dig held og lykke, og jeg sender dig masser af kærlighed og tålmodighed!