Skip to Content

8 Ting Du Aldrig Skal Tilgive Ham For I Et Forhold

8 Ting Du Aldrig Skal Tilgive Ham For I Et Forhold

Når du starter et kærlighedsforhold, tror du at alt er så perfekt, og at det vil forblive sådan for evigt. Men hvad du bør vide er, at ingen er perfekte, og der kommer en tid, hvor din partner vil lade dig falde ned.

Han vil gøre noget, der får dig til at føle dig ked af det, og derfor er det meget vigtigt at vide, hvilke slags ting du skal tilgive ham for, og hvilke ting der er dødelige synder. Derfor lavede jeg en liste over de ting, du ikke skal tilgive ham for i et forhold.

Så hvis din mand gør nogle af disse ting, skal du bare forlade ham, fordi han ikke elsker dig og respektere dig, som du fortjener.

1. Han snyder dig

Jeg ved, at der er nogle kvinder, der vil tilgive deres mand, når de snyder dem, men fra mit synspunkt er det noget, der ikke skal tilgives.

Jeg mener, han sov bevidst med en anden kvinde, selvom han vidste, at han ville såre dig ved at gøre det.

Han tænkte ikke på dine følelser eller alt den smerte, du ville gå igennem, da du fandt ud af det. Hvis han gjorde det en gang, vil han gøre det igen.

Så du skal ikke tilgive ham, når du finder ud af det bare dump ham, fordi du fortjener mere end hans halvfærdige kærlighed.

2. Han misbruger dig

Uanset om det er følelsesmæssigt eller fysisk misbrug, er det noget, du ikke bør tolerere i et forhold. Hvis din partner misbruger dig, har han nogle alvorlige problemer, og du fortjener ikke at leve i frygt hele dit liv.

Han burde være din beskytter og ikke nogen du skal gå og være bange for. Så tro ikke på ham, når han siger, at det bare skete tilfældigt, og at det ikke vil ske igen, fordi det vil. En gang en misbruger, altid en misbruger.

3. Han er uhøflig over for dig

Nedgøre din mand dig foran andre? Føler du dig mindre værdig i hans nærhed?

Hvis svaret er ja, så har du problemer. Dette er noget, du aldrig bør tilgive i et forhold, fordi det er et alvorligt problem.

Din mand skal være støttende og kærlig og ikke være uhøflig over for dig.

Han skal behandle dig som sin dronning og ikke som nogen der er her i dag og væk i morgen. Det er noget, du aldrig bør tolerere, så det er bedre at holde dig væk fra sådan en mand.

4. Han lyver for dig

At lyve er aldrig godt og især ikke i et kærlighedsforhold. Hvis han siger, at han sidder fast i en trafikprop, mens han kører hjem til sin hotte kollega hjem, er det noget han ikke skal tilgives.

Hvis han lyver, betyder det at han laver dårlige ting, og han vil ikke have at du opdager dem.

Ikke nogle små hvide løgne, men her snakker vi om ting, der er mere alvorlige. Og denne adfærd er utilgivelig.

5. Han presser dig

Din mand burde ikke presse dig til at gøre ting, som du ikke er fortrolig med. Hvis du ikke kan lide noget han gør, skal du fortælle ham hvad du mener om det.

Forklar for ham, at forskellige mennesker kan lide forskellige ting, og at han skal være acceptere det. Hvis han fortsætter med at presse dig, uden at spørge om din tilladelse, så skal du ikke have noget at gøre med ham.

6. Han sætter dig ikke først

Det er okay at sætte dig selv først, men hvis din fyr sætter alle andre omkring dig først, og du ender sidst, så har du et problem.

Måske er han ikke forelsket i dig mere, og måske ser han ikke to af jer sammen til det lange løb.

Men en rigtig mand, der elsker sin kæreste, vil altid sætte hende først, især i begyndelsen af forholdet.

Hvis du ser at din fyr ikke giver dig den kærlighed du fortjener, og at du ikke er lykkelig med ham, er jeg bange for, at det er på tide at opgive ham. Det gjorde han selvfølgelig med dig for længe siden.

7. Han bebrejder dig for alle problemerne

Hvis du har et forhold til en mand, der beskylder dig for alt det dårlige, så skal du tale med ham om det. Hvis du har problemer, er de forbundet med dig og ikke til dig, og han skal forstå det.

Men hvis han nægter at indrømme at han er skyldig og siger, at det er din skyld, skal han ikke have noget at gøre med dit liv længere. Tro mig, du vil være bedre tjent uden ham.

8. Han får dig til at føle, at du er mindre værdig

Et forhold bør være noget rart, hvor du kan være dig selv og den anden person skal elske dig for den du er.

Hvis du foregiver at være en person, er alt forgæves. Hvis du føler dig dårlig fordi din mand gør at du føler mindre værdig, skal du ændre noget.

Du bør være fuldstændig direkte om dine følelser og fortælle ham, at du ikke er så glad, og at du vil have en forandring.

Hvis han ikke vil ændre sig, og hvis det er i orden at miste dig, så kom så hurtigt væk som du kan.