Skip to Content

8 Tegn På, At Han Var Utro, Selv Om Han Ikke Vil Indrømme Det

8 Tegn På, At Han Var Utro, Selv Om Han Ikke Vil Indrømme Det

Vi forsøger altid at analysere mænd og deres adfærd, men hvordan skulle vi ikke gøre det? Når du har en uforklarlig følelse af, at noget ikke er, som det plejer at være, så vender du dig til at analysere deres adfærd.

Vi er blevet snydt så mange gange af mænd, der har været utro og aldrig indrømmet det, bare for at vi finder ud af det alt for sent.

Men lad mig fortælle dig nu, at der er nogle subtile tegn på, at han har været dig utro, som du kan se meget tydeligt på ham.

Brug denne viden til aldrig at lade en mand narre dig igen.

1. Han går ud mere

Han har på en eller anden måde altid noget på vej. Uanset om han tager mere ud med sine venner end normalt, eller han altid fortæller dig, at han skal til “familiemiddag”, er der stor sandsynlighed for, at han er dig utro.

Det betyder ikke, at hvis han går ud to aftener i træk og ser fantastisk ud, at han virkelig er utro, men hvis han gør det den tredje aften, ville jeg overveje at tale med ham om det.

2. Han går mere op i sin hygiejne

Du ved, at når du har været i et forhold i et stykke tid, kommer du til det punkt, hvor du kender din partner til bunds, og du ved, hvordan han passer på sig selv.

Så hvorfor er han pludselig begyndt at bekymre sig om, hvordan han ser ud? Hvorfor tager han brusebad hver dag? Prøver han at imponere dig efter al den tid? Chancen er lille.

3. Han har humørsvingninger

Der er ingen rigtig grund til, at han vil gå, så han er nødt til at skabe en. Han bliver let irriteret over dumme ting, og han er nervøs, fordi han hele tiden prøver at finde nye undskyldninger.

Det udmatter ham simpelthen, og denne udmattelse viser sig i unaturlige humørsvingninger.

Han går sikkert i byen hele tiden, og når du spørger ham om det, får han et raserianfald, bare for at undgå dit spørgsmål.

4. Han har pludselig brug for en masse privatliv

Du har kendt ham i så lang tid, og I to har altid talt om alt, hvad der sker i jeres liv. Men nu?

Han vil simpelthen ikke fortælle dig, hvad han har gang i. Han fortæller dig altid, at du er for nysgerrig, og at du skal holde dig tilbage.

Han bliver sur, når du spørger ham, hvem han skriver sms’er med osv.

5. Han holder sin telefon væk fra dig

Det er ligegyldigt, om du før havde fri adgang til hans telefon, og han nu holder den væk, eller om I aldrig var intime nok til at tjekke hinandens telefoner, men hvis han pludselig begynder at holde den væk fra dig og ikke vil have dig i nærheden af sin telefon, skjuler han sandsynligvis noget.

Han tillader dig jo ikke engang at se det, han smiler så meget af på sin telefon, vel?

Nå, der må være noget meget mere interessant end at føre en samtale med dig.

6. Han lægger skylden på dig

Når du spørger ham om, at han er utro, giver han automatisk dig skylden og beskylder dig for at være utro.

Det kan bare være noget så simpelt som at give dig skylden for ikke at have redt sengen i morges eller efterladt opvasken fra i går aftes i vasken, men han vil på en eller anden måde slippe for at tale om den synd, han har begået, ved at give dig skylden for noget i stedet.

7. Hans appetit på sex har ændret sig

Den mand, der havde så stor sexlyst, at du ikke kunne følge med ham, er nu helt uinteresseret i sex eller har en lavere sexlyst end nogensinde før.

Når du nu vil have sex, gør du dig helt klar – hvad gør han så? Han afviser dig.

En anden får hans sexlyst til at forblive tilfredsstillet.

8. Du har det underligt

En kvinde kan ganske enkelt se, når en mand holder op med at elske hende, eller hvis han har fået et forhold til en anden kvinde.

Det er ikke usikkerhed – det er snarere den måde, hans adfærd ændrer sig på, der får dig til at føle dig underlig, og den måde, du tvivler på alle hans træk.

Kvinder er kendt for, at deres mavefornemmelse aldrig tager fejl, og derfor bør du stole på dit hjerte, når det siger, at noget er galt.